Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Datyně po přestávce přejely Kobeřice


Branky


18

Kobeřice doma přivítaly Dolní Datyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobeřice se ke konci poločasu ujaly vedení

Nedělní utkání šestého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Kobeřicemi, které v minulém kole padly v Brušperku a mezi Dolními Datyněmi, které doma remizovaly s Bystřicí. Nyní již k utkání.

To bylo od začátku celkem vyrovnané. Oba celky si vytvářeli dobré šance ke skórování, ale na obou stranách drželi bezbrankový stav brankáři. Domácí se dostávali do více šancí, ale poslední dobou je trápí koncovka a v tomto zápase to také platilo. Dlouho to byl remízový zápas. Hrálo se mezi vápny, rychle, kombinačně, se spoustou soubojů. Nakonec se diváci přece jen dočkali změný skóre. Ve 38. minutě našel Švančař pasem Robina Wirtha, který míč poslal za záda Vasilka. Do konce poločasu se toho víc již neudálo. Domácí tak šli do šaten s jednogólovým náskokem na svého soupeře z Dolních Datyní.

Dolní Datyně roznesly Kobeřice na kopytech

Druhá půle byla více záživná, co se alespoň branek týče. Pro domácí fanoušky a hráče ale byla jako z noční můry. Již v 50. minutě bylo vyrovnáno. To se po chybě domácích prosadil Cenek - 1:1. Aby toho nebylo málo, v 58. minutě přišla opět další chyba v domácí obraně a Michal Cileček si věděl, co s míče udělat - 1:2. Rázem už Kobeřice prohrávaly. Celkově druhý poločas jim vůbec nevyšel. Kupily chybu za chybou a skóre se navyšovalo. V 72. minutě se zapsal mezi střelce svou druhou brankou v utkání Cenek - 1:3. Domácí úplně vypadly ze hry, čehož hosté náležitě využili již o šest minut později, to se tentokráte prosadil Jaworek - 1:4. A bylo definitivně po zápase. Konečnou podobu skóre dal střídající Masopust, který prostřelil Štencela - 1:5. Rozhodčí svým závěrečným hvizdem utkání ukončil. Kobeřice ztratily vedení a připisují si druhou vysokou porážku v řadě. Dolní Datyně naopak po zaváhání doma s Bystřicí si opět připsali tři body.

 

Kobeřice v příštím kole čeká zápas v Bystřici. Dolní Datyně budou hostit Fulnek.

 



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - S. Švančar [-] (61. M. Stříbný [-] ) - M. Láník [-] (82. Š. Stříbný [-] ) , P. Ševior [-] , A. Kubný [-] , P. Kašný [-] - - A. Šimeček [-] (87. A. Kolarčik [-] ) , P. Hartmann [-] (74. P. Stuchlík [-] ) , J. Buchta [-] , R. Wirth [-] , R. Wirth [-]

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - M. Cileček [-] (72. J. Greger [-] ) , T. Kodenko [-] , T. Kaduch [-] (50. A. Kučera [-] ) , T. Gistinger [-] (89. V. Kudláček [-] ) , K. Rozsíval [-] (84. D. Polášek [-] ) , R. Baláž [-] , M. Jaworek [-] , R. Pištěk [-] , D. Cileček [-] , J. Cenek [-] (76. V. Masopust [-] )

ŽK: 62. A. Kučera .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - JURAJDA David, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jakub Jedlička
Tip experta: výhra domácích

Kobeřice minule prohráli, ale doma zatím nepoznali přemožitele. Tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích