4:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec otočil zápas s Hájem


Branky


45. M. Socha , 61. M. Limanovský , 80. P. Střelec (p.) , 87. M. Limanovský - 18. J. Lampa , 34. J. Lampa
18

Bílovec doma přivítal Háj ve Slezsku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Háj šel do dvoubrankového vedení, v úplném závěru domácí snížili

Nedělní utkání šestého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Bílovcem, který v minulém kole porazil Hlubinu a mezi Hájem, který vyhrál derby nad Pustou Polomí. Nyní již k utkání.

To ovlinil hodně déšť a terén. Přesto se hrál celkem pohledný kombinační fotbal, alespoň v podaní hostí. Domácí hráli na jednoduchost, běhavost a bojovnost. Začátek vyšel lépe hostů, ale branka padla až v 18. minutě, kdy se ujali vedení. Keller poslal do vápna střílený centr a míč se před brankářem sjel po mokré trávě. Ten ho ale ještě dokázal vyrazit, bohužel pro něj jen k Lampovi, který ho uklidil do branky - 0:1. Dále byli hosté lepším týmem. Ve 34. minutě navýšili vedení. Háj zahrával rohový kop, kdy si Lampa narazil s Žůrkem a prvně jmenovaný zatočil míč z levého rohu velkého vápna do pravé šibenice - 0:2. Hosté si vytvářeli další slibné příležitosti, ale branku z nich nevytěžili. Naopak se prosadili domácí a to gólem do šatny. Ve 45. minutě byl rychleji u míče Socha a z vápna protečoval míč za záda Nykše - 1:2. Poločas dospěl do svého konce a domácí šli do šatny s jednobrankovým mankem.

Bílovec výsledek zápasu otočil

Začátek druhé půle vyšel lépe hostům, kteří domácí přehrávali. Bohužel ale jen zhruba do šedesáté minuty. V 61. minutě ztratili hosté míč špatnou rozehrávkou. Domácí se po velmi sporné situaci dostali do brejkové situaci, kdy beželi dva na gólmana a Limanovský byl na konci této akce, kdy míč uklidil do prázdné brány - 2:2. Nadále to bylo vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách. Ani hostující Dao, Eršil, Šimeček či Lampa. však své šance neproměnili. Rozklíčení zápasu přišlo 80. minutě. Po dlouhém míči za obranu se srazil Malchárek s domácím útočníkem, kdy oba spadli na balónu a k podivu všech rozhodčí ukázal na penaltový puntík. K penaltě se postavil Střelec a otočil vývoj utkání - 3:2. V 87. minutě přišla definitivní tečka, kdy se dostali domácí do přečíslení tři na dva. Na konci akce byl zakončující Limanovský, který si s míčem veděl rady - 4:2. Zápas dospěl do svého konce a Bílovec si připsal další výhru. Háj venku podruhé ztratil.

 

Bílovec čeká v příštím kole výjezd do Petrovic. Háj čeká doma souboj s Břidličnou. 



Ohlasy k zápasu



TJ Háj ve Slezsku
Kamil Matěj, vedoucí: "Věděl jsem, že Bílovec je dobrý, protože zatím neprohrál. Překvapili mě fotbalovostí, důrazem, jednoduchostí a byli dobří na míči. I přesto jsme se dostali do dvoubrankového vedení. Pak jsme dostali gól do šatny, což nás hodně ovlivnilo. V druhém poločase jsme měli několik šancí, ale neproměnili jsme je. Naopak oni z takové, s prominutím grcačky, dají góly. Bohužel. Chyběli nám čtyři hráči, ale na to se nevymlouvám a o rozhodčích taky nechci raději mluvit."



Sestavy


FC Bílovec
M. Nykš [-] - R. Melecký [-] (71. A. Dluhoš [-] ) , M. Socha [-] (61. T. Socha [-] ) , P. Střelec [-] (80. J. Tomášek [-] ) , M. Seidler [-] , Z. Dresler [-] , L. Černín [-] , M. Limanovský [-] , O. Pavlík [-] , M. Mikuš [-] (46. D. Dub [-] ) , O. Cverna [-] (86. O. Urbančik [-] )

TJ Háj ve Slezsku
M. Zouhar [-] - P. Žůrek [-] , P. Dao [-] , L. Malcharek [-] , M. Hlaváč [-] (81. P. Uvíra [-] ) , J. Anděl [-] , R. Keller [-] , P. Konvička [-] , Z. Eršil [-] , J. Lampa [-] , V. Šimeček [-]

ŽK: 75. Z. Dresler - 6. M. Hlaváč , 23. J. Lampa , 67. L. Malcharek , 79. P. Žůrek .
Hráči zápasu: M. Limanovský .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: LALÍK David - VIDLIČKA Daniel, ŠUJAN Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jakub Jedlička
Tip experta: remíza

Tady zkusím remízu. Bílovec hraje skvělý fotbal, ale Háj může překvapit a urvat alespoň bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích