3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná si poradila s Hlubinou


Branky


18

Břidličná doma přivítala Hlubinu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali

Sobotní utkání šestého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Břidličnou, která v minulém kole nečekaně padla v Českém Těšíně a mezi Hlubinou, která prohrála v Bílovci (v dohrávce porazila Pustou Polom - pozn. redakce). Nyní již k utkání.

V tom se od začátku dařilo více domácímu celku i přesto, že terén byl značně podmočený a hra neměla takovou kvalitu. Byl to spíše boj. Břidličná se nakonec ujala vedení. V 15. minutě se postavil k přímému kopu zhruba z pětatřiceti metrů Adamovský a neskutečnou pumelicí poslal míč do šibenice Noskovi branky - 1:0. Obě mužstva chtěli nadále hrát fotbal, ale terén jim to značně znesnadňoval. První půle byla celkově bez větších vyložených šancí a do kabin se šlo při jednogólovém vedení domácího celku.

Hlubina šla do deseti, Břidličná přidala dvě branky

Druhá půle začala podobně, jako ta první. Obě mužstva byli aktivní a tlačili se do útoku. Nakonec ale v 57. minutě přišlo vyloučení na straně hostí. Domácím se povedl rychlý brejk, kdy dostal Adamovský míč za obranu, kde proti němu vyběhl brankář hostí, před těsně před ním si míč postrčil a Nosek již jen hasil požár pomocí faulu. Rozhodčí mu nemohl ukázat nic jiného, než červenou kartu. Hra měla poté chvíli prodlevu, když se čekalo, až se připraví nahrádní gólman. Hra se opět rozběhla po pěti minutách a domácí tedy zahrávali přímý kop z hranice šestnáctky. K tomu se postavil Ficek, který v 62. minutě přestřelil zeď a míč zapadl nechytatelně dolů k tyči - 2:0. Tím se celkově utkání zlomilo a už se jen víceméně dohrávalo. I tak ještě přidali domácí jednu branku. V 77. minutě si pohlídal Holčák své postavení a z půlky běžel sám na brankáře. Dostal se až před něj a překonal ho lobem - 3:0. Zápas dospěl do svého konce a Břidličná si po předchozí porážce připisuje další tři body. Hlubina naopak po anglickém týdnu, kdy dohrávala zápas ve středu, tak tentokráte prohrála.

 

Břidličná v příštím kole zajíždí do Háje ve Slezsku. Hlubina své utkání se Šenovem odehraje až 16. listopadu od 13:00.



Ohlasy k zápasu


TJ Břidličná
Petr Souček, trenér: "Bylo to velice složité utkání, vzhledem k počasí a stavu hřiště, které bylo dosti podmočené. Utkání rozhodla naše efektivita, kdy se nám povedly dva trestné kopy, čímž jsme to utkání zlomili. Pomohlo nám i vyloučení. Nakonec jsme přidali ještě jednu branku. Soupeř ale ukázal svoji kvalitu. Pro nás to byla zasloužená výhra."




Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - D. Jiřičný [-] , M. Daříček [-] , M. Čanecký [-] - O. Ficek [-] , D. Hoffmann [-] , M. Cudrák [-] (86. P. Simichanidis [-] ) , A. Ondra [-] - T. Adamovský [-] (83. L. Dvořák [-] ) , J. Houdek [-] (85. M. Minich [-] ) - L. Mohyla [-] (67. J. Holčák [-] )

TJ Unie Hlubina
D. Nosek [-] - M. Tóth [-] (46. O. Hyrník [-] ) , J. Krčmařík [-] (78. M. Sasko [-] ) , M. Wendtner [-] , J. Podraza [-] (59. J. Otoupalík [-] ) , J. Schmutz [-] (84. J. Křižák [-] ) , J. Dziža [-] , O. Klíma [-] , J. Vančo [-] , J. Hanauer [-] (86. M. Drastich [-] ) , J. Frébort [-]

ŽK: 66. L. Mohyla - 54. J. Schmutz , 68. O. Hyrník . ČK: 57. D. Nosek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - LALÍK David, VRŤO Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jakub Jedlička
Tip experta: výhra domácích

Břidličné se doma vede poměrně dobře, takže tipnu jedničku.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích