Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.09.2019 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Český Těšín otočil zápas v Šenově


Branky


18

Šenov doma přivítal Český Těšín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle vyšla výsledkově lépe pro Šenov

Sobotní utkání šestého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Šenovem, který v minulém kole sahal po bodech, ale nakonec prohrál doma s Oldřišovem a mezi Českým Těšínem, který v minulém kole poprvé vyhrál, a to doma nad Břidličnou. Nyní již k utkání.

V jeho úvodu mohli jít do vedení hosté, ale Vlachovič v jasné příležitosti, kdy běžel sám na brankáře, selhal. Český Těšín hrál svoji hru a často se dostával do dobrých příležitostí, ze kterých se ale neprosadil. Po dvaceti minutách hry začali hosté hrát, dá se říct, profesorsky, což se jim hrubě vymstilo. Ve 22. minutě udělal Lanc chybu a Starý z ní vytěžil branku - 1:0. Český Těšín byl jako opařený, čehož si všiml také hostující trenér a vzápětí změnil taktiku, když stáhl defenzivního Slowiaczka a do hry vpustil novou posilu Latochu. Hosté začali ještě více domácí tým přehrávat a se třemi útočníky dělal šenovským obráncům velké nepříjemnosti. Do přestávky se ale skóre nezměnilo, a tak šli hosté do kabin s jednogólovým mankem.

Český Těšín vývoj otočil ve svůj prospěch

Druhá půle už byla v podání jednoho mužstva. Domácí herně opadli a hosté toho náramně využili. Již v 53. minutě se dostal ke střele Flowarczny a procedil míč za záda Rajka - 1:1. Český Těšín na tom byl po herní a taktické stránce o dost lépe než Šenov. Hosté měli několik dalších příležitostí ke skórování. Ty však neproměnili a dlouho zůstaval nerozhodný stav. Ten změnil až v 71. minutě opět Flowarczny a hosté poprvé v zápase vedli - 1:2. Nadále se hra vyvíjela lépe pro hostující celek a nic nenasvědčovalo tomu, aby si vedení nechali vzít. Nakonec ho ještě navýšili. V 90. minutě se prosadil hned ve svém debutovém zápase Latoch a pojistil vítězství - 1:3. Zápas dospěl do svého konce a Český Těšín si připisuje druhou výhru v této sezóně. Šenov je naopak poslední s pouhým bodem na kontě.

 

Šenov své sedmé kolo s Hlubinou odehraje až 16. listopadu ve 13:00. Český Těšín doma vyzve Oldřišov.



Sestavy


SK Šenov
I. Rajko [-] - L. Svoboda [-] (64. J. Stibor [-] ) , O. Zimomrja [-] , I. Pop [-] , F. Želazko [-] (87. R. Mostýn [-] ) , D. Bílý [-] (73. T. Müller [-] ) , V. Malysz [-] , M. Aniol [-] , J. Starý [-] , D. Klimša [-] , T. Nedělka [-]

FK Český Těšín
V. Pecha [-] - D. Bolek [-] , J. Zogata [-] , S. Zogata [-] , K. Slowiaczek [-] (30. J. Latocha [-] ) , M. Folwarczny [-] , . Nazareno [-] , M. Vlachovič [-] , V. Cieslar [-] , M. Lanc [-] , P. Šiška [-]

ŽK: 68. D. Bílý , 90. I. Pop - 56. . Nazareno .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: JURČEK Ondřej - SLANÝ Jan, KRET Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Jakub Jedlička
Tip experta: výhra hostů

Šenovu se zatím výsledkově nedaří. Českému Těšínu se podařila prolomit smůla a poprvé zvítězili. Hosté mají kvalitnější kádr a podle mě zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů