0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec dal čtyřku Hlubině


Branky


25. D. Dub , 39. P. Střelec , 64. V. Olšovský (vl.) , 77. M. Seidler
12

Hlubina doma přivítala Bílovec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bílovec šel do dvoubrankového vedení

Sobotní utkání pátého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Hlubinou, která v minulém kole otočila zápas v Bystřici a mezi Bílovcem, který neudržel vedení v Pusté Polomi poprvé ztratil body za remízu. Nyní přejdeme k samotnému utkání.

Od začátku bylo utkání velice vyrovnané. Soupeři si nedarovali na hřišti ani metr. Hrál se pohledný fotbal, ale spíše v okolí šestnáctek. Oba týmy byly herně skvěle připraveni a hrály to, co potřebovaly. Poté ale přišla chyba domácího brankáře a hosté se ujali vedení. Ve 25. minutě přišel zcela náhodný gól, kdy brankáři vypadl míč z rukavic a Dub už měl v zakončení jednoduchou práci – 0:1. Domácí byli touto brankou zaskočeni. Bílovec se poté uklidil a hrál s větší přesností. Svého soupeře ještě do přestávky zatlačil a vytěžil z toho branku. Ve 39. minutě se prosadil svou sedmou brankou v soutěži Střelec – 0:2. První poločas se ocitl na svém konci a do šatny šli domácí s dvougólovým mankem.

Hosté přidali další dvě branky

Druhá půle už byla jasně v režii hostujícího celku. Domácí hráče skoro k ničemu nepouštěli a přidali ještě další branky. Tu první si dokonce domácí vstřelili sami. V 64. minutě se nešťastným střelcem stal střídající Olšovský – 0:3. Hosté nadále hráli tak, jak si trenér přál. Nepolevovali, protože za nimi byl středeční zápas, kde neudrželi dvoubrankové vedení. Nakonec se jim ještě podařilo definitivně Hlubinu doklepnout a odstřihnout od šance něco se zápase udělat. V 77. minutě se dostal ke střele Seidler a prostřelil Noska – 0:4. Do konce zápasu sice ještě zbývalo pár minut, ale se jen dohrávalo. Hosté si tak připsali další tři body a jsou zatím stále neporaženi. Hlubina v domácím prostředí poprvé prohrála.

 

Hlubinu v příštím kole čeká výjezd do Břidličné, předtím ale ještě ve středu budou mít dohrávku v Pusté Polomi. Bílovec čeká doma Háj ve Slezsku.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
D. Nosek [-] - J. Vančo [-] , J. Frébort [-] , M. Wendtner [-] (51. V. Olšovský [-] ) , J. Podraza [-] (60. J. Krčmařík [-] ) , J. Hanauer [-] (56. M. Tóth [-] ) , J. Dziža [-] , O. Klíma [-] , O. Hyrník [-] , A. Procházka [-] , J. Schmutz [-] (64. M. Sasko [-] )

FC Bílovec
M. Nykš [-] - R. Melecký [-] (64. T. Socha [-] ) , M. Socha [-] (69. A. Dluhoš [-] ) , P. Střelec [-] , M. Seidler [-] (78. O. Urbančik [-] ) , Z. Dresler [-] , L. Černín [-] (75. M. Mikuš [-] ) , M. Limanovský [-] , O. Pavlík [-] , D. Dub [-] (81. J. Tomášek [-] ) , O. Cverna [-]

ŽK: 53. J. Schmutz , 81. O. Hyrník , 85. J. Krčmařík - 49. Z. Dresler .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: ŠAFRÁN Martin - ŠUJAN Stanislav, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Dominik Hurina
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas na tipování. Myslím si že Bílovec má kvalitnější mančaft a je jedním z favoritů na postup, což na Hlubině potvrdí a odveze si tři body.