A. Kubný 16. (p.)
P. Ševior 66.
M. Lanc 77. (vl.)
3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2019 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice konečně vyhrály, když porazily Český Těšín


Branky


16. A. Kubný (p.) , 66. P. Ševior , 77. M. Lanc (vl.) - 31. M. Folwarczny
14

Kobeřice doma přivítaly Český Těšín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový stav po prvním poločase

Středeční vložené patnácté kolo krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Kobeřicemi, které čtyřikrát v řadě pouze remizovaly, v minulém kole s Krnovem a mezi Českým Těšínem, který už je jako poslední celek, který zatím nezískal ani bod, v minulém kole se ale jejich zápas v Bílovci kvůli nepřízni počasí nedohrál. Nyní již přejdeme k utkání.

To bylo již od úvodních minut celkem vyrovnané. Ze začátku se oba celky jen oťukávaly a oba čekaly na to, s čím přijde soupeř. Jako první si nakonec vzali slovo domácí. V 16. minutě porušil pravidla hostující kapitán Sostřonek a Kobeřice měly možnost ke skórování z pokutového kopu. K penaltě se postavil Kubný a nedal Pechovi šanci – 1:0. Domácí poté hru uklidnili, což se jim moc nevyplatilo. Více do hry se postupem času dostávali hosté a také z toho vyústilo vyrovnání. Ve 31. minutě se dostal ke střele Flowarczny a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:1. Zbytek poločasu byl také hodně vyrovnaný se šancemi na obou stranách hřiště. Diváci však již žádnou branku neviděli a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Kobeřice vstřelili dvě branky a poprvé se radovaly ze tří bodů

Začátek druhé půle byl v podobném duchu, jako půle první. Hra byla hodně vyrovnaná, ale hráčské kvality přebývali na domácí straně. Hlavně po stránce individuální. Hosté se dostali do třech nadějných situací, které ale hráči špatně vyhodnotili a brankou neskončili. Na druhé straně převzali otěže domácí a brzy přišla vedoucí branka. V 66. minutě nedal svým pokusem Ševior šanci brankáři Pechovi zasáhnout – 2:1. Domácí byli na koni. Brzy také pojistili výhru. V 77. minutě si srazil míč do vlastní sítě Lanc – 3:1. Ve zbytku zápasu Kobeřice kontrolovaly průběh a nakonec si ho i do konce uhlídaly. Kobeřice si tak připsaly první vítězství v soutěži. Český Těšín je naopak stále bez bodu.

 

Kobeřice v příštím kole zajíždí do Brušperku. Český Těšín čeká doma Břidličná.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - R. Wirth [-] - M. Láník [-] (78. S. Švančar [-] ) , P. Ševior [-] , F. Rother [-] (86. Š. Stříbný [-] ) , Z. Kryštof [-] , A. Kubný [-] , P. Kašný [-] , M. Stříbný [-] (61. A. Šimeček [-] ) , F. Kollek [-] , R. Wirth [-]

FK Český Těšín
V. Pecha [-] - D. Bičaník [-] , S. Zogata [-] , M. Folwarczny [-] , M. Vlachovič [-] , K. Slowiaczek [-] , M. Sostřonek [-] , M. Lanc [-] , D. Bolek [-] , P. Matuszek [-] , V. Cieslar [-] (63. J. Zogata [-] )

ŽK: 30. A. Kubný - 16. M. Sostřonek , 39. M. Folwarczny , 64. S. Zogata .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Lalík David  - AR1: PICMAUS Jiří, AR2: TABÁŠEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: remíza

Kobeřice zatím jen všechny čtyři zápasy remizovaly a tento nebude výjimkou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích