Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2019 17:00

15.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov přestřílel Oldřišov


Branky


14

Krnov doma přivítal Oldřišov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vsítili pouze jednu branku, hosté dvě

Středeční vložené patnácté kolo krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi Krnovem, který v minulém kole remizoval na půdě Kobeřic a mezi Oldřišovem, který doma ve vypjatém utkání porazil Dolní Datyně. Nyní již k zápasu.

Domácí svého soupeře na začátku zatlačili a bylo z toho několik rohových kopů za sebou. Ty však Krnov nevyužil, a tak se potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš. V 8. minutě se dostal Oldřišov do protiútoku, kdy Pfleger přihrál Kubalákovi, který z otočky trefil míč k tyči – 0:1. Dlouho se skóre zápasu neměnilo. To přišlo až ve 37. minutě, kdy nacentroval do vápna Burian. Anděl už míč pouštěl do autu, ale nakonec ještě stihl míč na zadní tyči Miškev, který míč hlavou doklepl do sítě – 1:1. Radost domácí moc dlouho nevydržela. Akci předcházel faul na polovině hřiště u střídaček na Bořuckého, a tak se k zahrávání postavil ve 42. minutě Moc. Ten míč vyslal do vápna, kde brankář Řeháček špatně vyhodnotil situaci a vyběhl. Míč se dostal na hlavu Matěje Žídka, který hlavou přehodil vyběhnuvšího gólmana – 1:2. V úplném závěru mohli ještě domácí vyrovnat, kdy se po rychlém brejku dostal k míči Hrubý, který z kraje střílel na vzdálenější tyč, ale gólman Anděl ještě míč dokázal vyškrábnout na roh. Z toho už nic nevzniklo a do kabin se šlo při jednogólovém vedení hostů.

Domácí otočili zápas během pěti minut, hosté v závěru jen snížili

Do druhé půle lépe vstoupili hosté. V 56. minutě dával Bořucký v obležení hráčů pod sebe na Patrika Žídka, který míč uklidil do prázdné brány. Spornou situaci vyhodnotil k údivu hostů rozhodčí zvednutým praporkem a gól tak nebyl uznán. To určitě psychicky poslalo dolů fotbalisty Oldřišova a nakoplo hráče Krnova. V 64. minutě odcentroval z kraje šestnáctky mezi dvěma hráči Hrubý. K míči se dostal Šimčík a nůžkama ještě s pomocí hostujícího Prokšy protlačil míč do brány – 2:2. V 66. minutě nakopl Žídek nešťastně při odkopu ruku Prokšovi. K přímému kopu z hranice dvaceti metrů se postavil Ostrák a nádherně vymetl šibenici – 3:2. Aby toho nebylo pro hosty málo, tak domácí udeřili znovu. V 68. minutě zahrával Krnov trestný kop zhruba z půlky hřiště. Anděl v brance zaváhal, kdy několikrát změnil své rozhodnutí a Hrubý už měl jednoduchou práci – 4:2. Hosté se ale nevzdávali. V 70. minutě přišla pěkná kombinace Janíka, Bořuckého a Kubaláka, kdy posledně jmenovaný dostal nahrávku proti sobě, ale střela mu nesedla a mířila pouze doprostřed brány. O chvíli později mohl definitivně rozhodnout Miškev, ale z pětky míč netrefil do brány. Ke střele se také dostal ze třiceti metrů Bartoníček, ale škrtal pouze břevno. O chvíli později si zatáhl míč Klepáček, ale trefil pouze vnější stranu tyče. V 83. minutě odkop Anděla sklepl Kubalák hlavou na Hlaváčka, který vyslal do sóla Bořuckého, který prostřelil gólmana a snížil - 3:4. Hostům se nakonec nepodařilo srovnat a z Krnova odjíždí s prázdnou. Domácí si připisují tři body.

 

V příštím kole Krnov přivítá Fulnek. Oldřišov zajíždí do Šenova.



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov
Marek Koraba, vedoucí mužstva: “Vletěli jsme na ně a zavřeli jsme je na jejich půlce. Měli jsme několik rohových kopů. Z jednoho to zavánělo gólem, ale míč šel mimo. Potom se Oldřišov dostal poprvé na naši půlku a byla z toho pro nás nešťastná branka. Byla to pro nás po tom tlaku ledová sprcha. Jinak jsme hráli dopředu výborně a oni měli obranu slabší než útok. Tlačili jsme a pak jsme dokázali vyrovnat. Bohužel jsme do půle ještě inkasovali, kdy si Řeháček vybral slabší chvilku a udělal žákovskou chybu. Do druhé půle jsme šli s tím, že jsme chtěli určitě vyrovnat. Hosté se zatáhli zkoušeli hrát na brejky. Jednou jim to vyšlo a dokonce dali branku, ale pomezní zvedl praporek. Těžko posoudit, protože jsem to z mojí pozice neviděl, bylo to na druhé straně. Nevím tedy jestli to ofajd byl nebo ne. Nebo že se pomezní spletl, to bychom se museli podívat na video. Byl to ale určitě zlomový okamžik. Pak přišla naše silná pětiminutovka, kdy jsme dali tři branky. Pak jsme mohli přidat ještě další, ale nedali, což se proti nám obrátilo a hosté snížili. Závěr už byl o nervy, kdy každý souboj a centr do šestnáctky byl nebezpečný. Nakonec jsme vítězství udrželi. Před zápasem se nám navíc rozpadla stoperská dvojice, což mohlo mít za příčinu první branku. Trochu oslabení jsme byli, ale dopředu jsme je přehrávali. Těžký zápas, ale pro nás důležité tři body."

SK Moravan Oldřišov
Adam Michalčík, vedoucí mužstva: “Brzy jsme se dostali do vedení a chtěli jsme udávat tempo hry, což se nám dařilo. Krnov sice vyrovnal, ale my jsme do poločasu dali gól a šli jsme si za svým vítězstvím. Bohužel ale, jak už se stává v Krnově tradicí, tak zápas ovlivnili rozhodčí, a ne samostatní hráči. V druhém poločase jsme přidali třetí gól, ale pomezní k údivu všech nepochopitelně mával ofsajd. V ten moment se Krnov zvedl a dali rychlé tři góly. Pak jsme zjednodušili hru na tři obránce. Snížili jsme, ale vyrovnat se nám již nepodařilo. Bohužel nám pan pomezní vzal tři body.“



Sestavy


FK Kofola Krnov
J. Řeháček [-] - M. Pokorný [-] , J. Hrubý [-] (70. N. Tümmler [-] ) , M. Havlíček [-] , M. Burian [-] , J. Šimčík [-] , A. Miškev [-] (88. L. Juchelka [-] ) , M. Ostrák [-] , O. Bartoníček [-] (78. V. Tomášek [-] ) , A. Klepáček [-] (89. T. Kolbasa [-] ) , M. Sabo [-] (90. R. Vojtěšek [-] )

SK Moravan Oldřišov
T. Anděl [-] - A. Kubalák [-] , D. Bořucký [-] , P. Žídek [-] (78. P. Hlaváček [-] ) , B. Moc [-] , P. Mezera [-] (70. J. Janík [-] ) , L. Pavlíček [-] , J. Pfleger [-] , O. Prokša [-] , M. Žídek [-] , V. Jadrný [-]

ŽK: 59. M. Pokorný , 79. M. Burian - 35. D. Bořucký , 54. J. Pfleger , 57. P. Žídek , 83. P. Hlaváček , 90. M. Žídek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Futerko Martin - AR1: JURYGÁČEK René, AR2: SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: výhra domácích

Krnov doma hraje v lepším rozpoložení než venku a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza