Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fulnek doma vyhrál nad Petrovicemi


Branky


20

Fulnek doma přivítal Petrovice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do dvougólového vedení

Sobotní utkání čtvrtého kola krajského přeboru nám nabídlo souboj mezi nováčkem z Fulneku, který v minulém kole porazil Háj ve Slezsku a mezi Petrovicemi, které remizovaly s Kobeřicemi. Nyní již přejděme k utkání.

To začalo ve velkém tempu, když již v 6. minutě otevřeli domácí skóre. Míč se dostal ke kapitánovi Černínovi, který si již věděl rady – 1:0. Petrovice úvod moc nechytly, ale pomalu se do zápasu také dostávaly. Přesto měli více ze hry domácí. Hrálo se nejvíce mezi šestnáctkami s několika šancemi, ale ani jeden z obou účastníků nepochodil. Další změnu ve skóre učinili opět domácí. A opět to byl kapitán Černín, který ve 41. minutě tak již svým druhým gólem v utkání navýšil domácím vedení – 2:0. Do poločasu už toho moc diváci ani jednoho z celků neviděli, a tak si Fulnek zatím připsal dvě premiérové branky na domácí půdě v této soutěži a do šaten šli s dvougólovým náskokem.

Fulnek proměnil penaltu, Petrovice snížily na rozdíl jediné branky, ale v závěru výhru zpečetil střídající Stratil

Domácí tým pokračoval ve stejném tempu, jako v první půli. Svého soupeře herně přehrával, ale Petrovice se postupem času opět zvedaly. Když to již vypadalo, že hosté sníží, tak přišel přestupek ve vápně a pískala se penalta ve prospěch Fulnek. K té se postavil kanonýr Ďurica a s klidem ji proměnil – 3:0. Domácí takřka přestali hrát, jelikož byli už namlsaní z tříbrankového vedení. A to se jim vymstilo. V 60. minutě dokázal snížit střídající Hanusek a bylo to již jen o dvě branky. Hosté byli na koni, a to vyústilo v další branku. V 62. minutě to byl opět Hanusek a vykřesal světélko naděje – 3:2. Hosté hráli agresivně, čemuž odpovídá i počet žlutých karet na jejich straně. Hosté se snažili vyrovnat, ale bohužel pro ně se jim to nepovedlo. Naopak na druhé straně se dostal v 85. minutě ke střele střídající Stratil a bylo definitivně hotovo – 4:2. Zápas doputoval do svého konce. Fulnek poprvé vyhrál na svém hřišti v této sezóně. Petrovice naopak již potřetí ztratili s nováčkem soutěže.

 

Fulnek ve vloženém 15. kole doma přivítá Šenov. Petrovice zajíždí do Brušperku.



Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - M. Zagol [-] , D. Seidler [-] - J. Špitalík [-] (86. V. Plný [-] ) , L. Vašina [-] (67. L. Maléř [-] ) , D. Rybařík [-] , T. Mráz [-] (67. J. Stratil [-] ) , J. Černín [-] - L. Stratil [-] (88. J. Šebesta [-] ) , P. Zagol [-] , P. Ďurica [-]

TJ Lokomotiva Petrovice
K. Majerczyk [-] - M. Ruisl [-] , J. Kubišta [-] , F. Juroszek [-] , M. Šiška [-] , A. Ostáš [-] (70. G. Molnári [-] ) , M. Sikora [-] (86. J. Kuljovský [-] ) , D. Makula [-] (81. J. Sembol [-] ) , E. Ciku [-] , M. Reichl [-] (58. J. Paduch [-] ) , J. Gatnar [-] (33. D. Hanusek [-] )

ŽK: 80. J. Černín - 35. F. Juroszek , 43. M. Ruisl , 57. D. Hanusek , 57. K. Majerczyk , 67. M. Šiška , 69. J. Paduch , 72. M. Sikora .
Hráči zápasu: J. Černín .
Počet diváků: 232. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - POTIOREK Aleš, PETROŠ Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Petra Magrlová
Tip experta: výhra domácích

Tady bych zkusila domácí Fulnek. Petrovicím se moc venku nedaří.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích