Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.08.2019 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Břidličná rozstřílela Šenov


20

Břidličná doma přivítala Šenov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nastříleli pět branek

Sobotní utkání čtvrtého kola nám nabídlo souboj mezi Břidličnou, která v minulém kole nasázela bůra Oldřišovu a mezi Šenov, který v minulém kole dostal doma od aspiranta na postup z Bílovce devět branek. Nyní již k utkání.

Již od začátku byl jasným favoritem tým domácích. První branka přišla již v 7. minutě, kdy Holčák prošel s míčem až před vápno, kde ho prostrčil na Čaneckého, který šel sám na brankáře a kolem něj ho poslal do sítě – 1:0. Na další změnu skóre se nemuselo dlouho čekat. Ve 12. minutě se dostal po standardní situaci a závaru ve vápně k míči Jiřičný a dotlačil ho do brány – 2:0. Hned o dvě minuty později slavili domácí znovu. Po rychlém protiútoku se balón dostal k Houdkovi, který již mohl zakončovat, ale nakonec míč ještě poslal přes celou šestnáctku na volného Cudráka, který již dával do prázdné branky – 3:0. Vzápětí to bylo již o čtyři branky. V 18. minutě se prosadil Houdek – 4:0. Poté přišlo mírné zklidnění hry, kdy se toho moc neudálo. Sice se hrálo nahoru dolů, ale oba týmy brzdila špatná rozehrávka a nepřesnost. Dalí branka přišla až v závěru poločasu. Ve 40. minutě krásně prošel Holčák mezi obránci. Gólmanovi naznačil, že bude přihrávat pod sebe a tím ho nachytal a poslal míč na přední tyč – 5:0. Do kabin se tak šlo již za rozhodnutého stavu a pětigólovým náskokem domácích.

Hosté pouze korigovali nádhernou brankou, domácí ale přidali další dvě

Do druhé půle udělali domácí dvě změny a na hře to šlo poznat. Hosté se dostali více do hry a také se jim podařilo skórovat. V 52. minutě zahrávali roh, kdy se po nedůrazu domácích dostal k míči Starý a nádherně ho nůžkami poslal do brány – 5:1. Hra byla celkem nepřesná z obou stran. Přesto šla vidět kvalita domácích hráčů oproti hostům. Šance sice byly, ale žádná z nich se neujala. To se podařilo až v 78. minutě Simichanidisovi. Po brejku se dostal v tváří v tvář gólmanovi a podél něj míč uklidil do sítě – 6:1. Poslední branka utkání padla v 84. minutě. Simichanidis šel opět sám na gólmana, ale jeho pokus o obstřel nevyšel a zastavil se na tyči, od které se ale míč ideálně odrazil k Adamovskému, který už měl jednoduchou práci – 7:1. Zápas tak dospěl do svého konce a Břidličná si připisuje další tři body a vysokou výhru. Naopak Šenov má na kontě stále jediný bod a za odehrané čtyři kola již inkasoval třiadvacet branek.

 

Břidličnou čeká ve vloženém 15. kole výjezd do Čeladné. Šenov zase zajíždí do Fulneku.



Ohlasy k zápasu


TJ Břidličná
Petr Souček, trenér: “Od začátku jsme byli lepší na hřišti a brzo jsme vedli o tři branky. První poločas byl ještě celkem dobrý z naší strany, když jsme ho vyhráli 5:0, ale byla tam spousta nedůrazu a hra nebyla podle mých představ. Do druhého poločasu jsme prostřídali a chtěli jsme zkusit nějaké varianty kvůli středě, protože někteří kluci nebudou, ale nebylo to optimální. Utkání bylo jednoznačné, soupeř neměl oproti nám kvalitu, ale my jsme si to zbytečně sami zkomplikovali tím, že jsme nedrželi balón a hráli jsme furt nahoru a dolů. S hrou jsem prostě nebyl spokojený. Ke vší úctě k soupeři, to skóre mělo skončit mnohem větším rozdílem. Výsledek je sice krásný, ale opět se budu opakovat, že po té herní stránce to nebylo ono.“




Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - M. Čanecký [-] (46. T. Furčak [-] ) , D. Jiřičný [-] , D. Hoffmann [-] (46. P. Simichanidis [-] ) , M. Daříček [-] - M. Cudrák [-] , A. Ondra [-] , O. Ficek [-] - T. Adamovský [-] , J. Houdek [-] (60. L. Pella [-] ) , J. Holčák [-] (55. L. Dvořák [-] )

SK Šenov
M. Klimsza [-] - T. Müller [-] (41. L. Toral [-] ) , I. Pop [-] , F. Želazko [-] , D. Klimša [-] , M. Maleňák [-] , D. Bílý [-] (77. R. Mostýn [-] ) , V. Malysz [-] , M. Aniol [-] , J. Starý [-] , M. Páleník [-] (29. J. Stibor [-] )

ŽK: 81. O. Ficek - 76. I. Pop , 90. F. Želazko .
Hráči zápasu: P. Simichanidis , J. Holčák .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - ŠAFRÁN Martin, SCHNEIDER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Petra Magrlová
Tip experta: výhra domácích

Břidličná by doma měla potvrdit dosavadní výkony a Šenov jasně porazit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích