E. Ciku 41. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice doma remizovaly s Kobeřicemi


Branky


41. E. Ciku (p.) - 6. P. Kašný
22

Petrovice doma přivítaly Kobeřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obě branky padly v první půli

Třetí kolo nám nabídlo střetnutí mezi Petrovicemi, které v minulém kole remizovali na půdě Bystřice bez branek a mezi nováčkem z Kobeřic, který v derby s Hájem ve Slezsku také bral bod za remízu. Nyní již k utkání.

Než se Lokomotiva stačila pořádně rozkoukat, už prohrávala s nováčkem soutěže z Kobeřic. V 6. minutě dostali hosté možnost zahrávat přímý volný kop ze vzdálenosti dvaceti metrů a Kašný nabídnutou šancí nepohrdl a uklidil míč k levé tyči – 0:1. Lokomotiva se příliš do šancí nedostávala, jednalo se spíše o náznaky. A tak se zajímavá věc udála opět na druhé straně. Opět standardní situace, tentokrát si míč postavil Kubný a jeho skvělý kop musel Majerczyk s vypětím všech sil likvidovat, jinak by to bylo už o dvě branky. Že chytat umí, chtěl ukázat na druhé straně i Štencel. Ten se zaskvěl při technické střele Cikua na vzdálenější tyč, kterou konečky prstů vytěsnil na roh. Krásný gól mohli poté vstřelit Kobeřice. Jeden z jejich hráčů si na půlce hřiště všiml vysunutého Majerczyka a míč nakopl na branku. Majerczyk se ale, naštěstí pro něj, stihl vrátit a po vyboxování míče nad branku skončil v síti on sám a ne míč. Vyrovnání přišlo ve 41. minutě z pokutového kopu. Po centru z pravé strany hřiště se dostal k hlavičče Gill a míč se odrazil od ruky jednoho z hráčů Kobeřic, kterou měl viditelně od těla. Rozhodčí po konzultaci s pomezním nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil Ciku – 1:1. Do konce poločasu se již nic zásadního neudálo.

Dobré šance na obou stranách, gól však již nepadl

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Víceméně vyrovnané utkání se střeleckou převahou hostujícího celku pokračovalo. Hosté se totiž často pokoušeli o střelbu ze střední vzdálenosti. Strhnout vedení na svou stranu mohli opět po přímém volném kopu Kašného. Ten však k jejich smůle trefil z pětadvaceti metrů pouze tyč Majerczykovy branky. Minutku před koncem utkání mohla naopak Lokomotiva stvrdit své vítězství. Po snaze hostů v šestnáctce domácích a ztrátě míče přišel rychlý brejk do otevřené obrany Kobeřic. Reichl vyvezl míč a vybídl do samostatného úniku Paducha, který obstřelil Štencela a někteří diváci už už zvedali ruce nad hlavu, ale míč nakonec doskákal těsně vedle vzdálenější tyče. Na Paducha se navíc zlobil jeho spoluhráč Hanusek, který byl zcela sám a dával by zřejmě v poklidu do prázdné branky. Paduch se ale v té rychlosti rozhodl vzít situaci na sebe. Utkání tak skončilo remízou.

 

Petrovice v příštím kole zajíždí na půdu nováčka z Fulneku. Kobeřice doma čeká Krnov.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Tomáš Lincer, sekretář klubu: "Dnes to z naší strany nebyl optimální výkon, nehráli jsme to co jsme si představovali. O to smutnější to je, že jsme byli až na Urbana s Ruislem, po delší době skoro kompletní. Nutno podotknout, že to bylo i kvalitou běhavého celku z Kobeřic. Měli i velmi dobrou střelbu. Jednou jsme po jedné takové z přímého kopu inkasovali a jednou nás zachránila tyč. Nakonec jsme mohli i vyhrát ale stoprocentní tutovku minutu před koncem jsme zahodili. Musím ale přiznat, že případná prohra by byla pro Kobeřice krutá. Ti si určitě bod zasloužili."




Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
K. Majerczyk [-] - J. Hoffmann [-] , L. Alman [-] (67. M. Šiška [-] ) , F. Juroszek [-] (74. A. Ostáš [-] ) , J. Kubišta [-] , M. Sikora [-] (57. D. Hanusek [-] ) , D. Makula [-] (78. J. Paduch [-] ) , E. Ciku [-] (83. P. Chwastek [-] ) , M. Reichl [-] , D. Gill [-] , J. Gatnar [-]

TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - J. Buchta [-] , F. Kollek [-] , P. Stuchlík [-] , P. Hartmann [-] (84. A. Hartmann [-] ) - J. Oberherr [-] (42. M. Láník [-] ) , F. Rother [-] (74. S. Švančar [-] ) , A. Kubný [-] , P. Kašný [-] , P. Ševior [-] - A. Šimeček [-] (37. M. Stříbný [-] )

ŽK: 81. D. Gill - 13. P. Ševior , 41. P. Hartmann , 56. M. Stříbný .
Hráči zápasu: E. Ciku - P. Kašný .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: FOLVARČNÝ Adam - JURYGÁČEK René, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Kamil Matěj
Tip experta: výhra hostů

Kobeřice hrajou dobře, ale teď se jim zranil Wirth a možná ještě jeden další. Petrovice jsou doma kvalitní, ale hosté to zvládnou za tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

14. 8. 2019 11:37
výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích