0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fulnek doma padl s Hlubinou


Branky


39. A. Procházka , 81. J. Hruška (p.)
13

Fulnek doma přivítal Hlubinu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlubina se ujala vedení v závěru poločasu

Sobotní zápas druhého kola nám přinesl souboj mezi nováčkem z Fulneku, který v minulém kole vyhrál na půdě Českého Těšína a mezi Hlubinou, která minule remizovala s nováčkem z Kobeřic. Fulnek odehrál mistrovské utkání na domácí půdě naposledy před patnácti lety. Nyní se ale přesuneme k utkání.

Zápas začal lépe pro Hlubinu, která hlavně těžila z chyb domácího celku. Vytvořili si dvě nadějné příležitosti, ale nedokázali je využít. Zápas byl celkově vyrovnaný se šancemi na obou stranách. Na gól ale diváci museli čekat až do 39. minuty, když se po centru z pravé strany hřiště prosadil Procházka – 0:1. Fulnek se snažil do půle ještě odpovědět, ale to se jim nepodařilo. Poločas tak skončil při jednogólovém náskoku hostující Hlubiny.

Hosté pojistili vedení až penaltou deset minut před koncem

Druhá půle patřila jednoznačně domácímu celku. Fulnek svého soupeře přehrával ve všech ohledech, ale selhával ve finální části, kde se jim jednoduše řečeno vůbec nedařilo a smůla se jim takříkajíc lepila na paty. Domácí si vypracovali několik slibných šancí, především po centrech do vápna, ze kterých byli nejvíce nebezpeční. Bohužel branka stále ne a ne přijít. V závěrečné desetiminutovce přišla pro Fulnek další rána. V 81. minutě fauloval ve vápně Stratil a kopala se penalta. K té se postavil střídající Hruška a penaltu proměnil – 0:2. To bylo totální K.O. pro domácí celek a zápas se již od této chvíle víceméně dohrával. V konečném součtu si tak Hlubina připsala první tři body v soutěži.

 

Fulnek v příštím kole zajíždí do Háje ve Slezsku. Hlubina hraje doma se skvěle hrající Čeladnou.



Sestavy


Fotbal Fulnek
M. Rozsypal [-] - D. Seidler [-] - D. Rybařík [-] , T. Mráz [-] (74. J. Šebesta [-] ) , J. Stratil [-] , J. Špitalík [-] - L. Maléř [-] , L. Stratil [-] , P. Zagol [-] , P. Ďurica [-] , M. Houfek [-] (19. M. Kovář [-] )

TJ Unie Hlubina
D. Nosek [-] - J. Schmutz [-] (40. M. Sasko [-] ) , J. Podraza [-] , M. Wendtner [-] , J. Dziža [-] (55. J. Hruška [-] ) , M. Petrík [-] , O. Klíma [-] (85. M. Tóth [-] ) , A. Procházka [-] (71. O. Hyrník [-] ) , J. Tomek [-] , J. Vančo [-] , J. Hanauer [-]

ŽK: 10. D. Rybařík , 80. J. Stratil - 28. J. Tomek , 37. J. Schmutz , 45. M. Sasko , 47. J. Vančo , 74. O. Hyrník .
Hráči zápasu: A. Procházka .
Počet diváků: 223. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - ŠAFRÁN Martin, ŠABACKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Martin Schoppik
Tip experta: výhra domácích

Fulnek minule z pozice nováčka všechny překvapil a doma si s Hlubinou poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů