1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.08.2019 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlubina pouze remizovala s nováčkem z Kobeřic


Branky


9

Nováček soutěže z Kobeřic si při své premiéře připsal první bod na hřišti Hlubiny.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

První kolo krajského přeboru nám nabídlo zápas mezi nedávným vítězem Poháru mužů Moravskoslezského kraje - Hlubinou a nováčkem z Kobeřic, který se stal v minulém roce mistrem I.A třídy ve skupině A. Ale teď se už přesuňme k utkání. Úvod vyšel lépe hostujícímu celku, který již ve 13. minutě poslal do vedení nověpříchozí Michal Večerek a trefil se tak při svém debutu v mistrovském utkání za Kobeřice – 0:1. Domácí byli soupeřem mírně zaskočeni. Hrál se pohledný fotbal s mnoha šancemi na obou stranách. Největší hrozby přicházely především ze standartních situací. Oba celky hrály s velkou chutí a diváci se měli na co dívat. Bohužel v první půli další branka nepadla. Do šaten odcházeli s jednogólovým náskokem hosté z Kobeřic.

Domácí dokázali alespoň vyrovnat

Druhá půle se nesla v podobném duchu, jako ta první. Více ze hry však měla Hlubina. Ta nadále hrozila a stále se přibližovala k vyrovnání. Toho se dočkala v 62. minutě, kdy Jiří Hruška překonal brankáře Štencela – 1:1. Kobeřice dále hrály kvalitně a v některých částech zápasu byly dokonce i lepším týmem než domácí Hlubina. Po vyrovnání se hra trochu více přitvrdila a do konečného hvizdu padly ještě čtyři žluté karty. Domácí se snažili ještě dokončit obrat v utkání, ale hosté si bod uhlídali a při svém nováčkovském debutu v soutěži “vydolovali“ důležitý bodík na hřišti ostravské Hlubiny.

 

V příštím kole čeká Hlubinu další nováček, tentokráte z Fulneku. Kobeřice doma přivítají houževnatého soupeře z Háje ve Slezsku a odbydou si svou premiéru i na domácí půdě.



Ohlasy k zápasu


TJ Unie Hlubina
FB - TJ Unie Hlubina fotbal v Ostravě: "Bod bereme, protože přijel velice kvalitní soupeř."




Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Hanauer [-] (73. M. Tóth [-] ) , J. Schmutz [-] , L. Bartoš [-] , M. Petrík [-] , O. Klíma [-] (87. O. Hyrník [-] ) , M. Sasko [-] (56. J. Podraza [-] ) , A. Procházka [-] (56. J. Hruška [-] ) , J. Tomek [-] , J. Vančo [-] , J. Dziža [-]

TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - F. Kollek [-] , R. Wirth [-] , R. Wirth [-] , J. Buchta [-] - M. Večerek [-] (55. P. Ševior [-] ) , Z. Kryštof [-] (83. S. Švančar [-] ) , J. Oberherr [-] (90. A. Hartmann [-] ) , P. Stuchlík [-] , A. Kubný [-] - A. Šimeček [-] (86. M. Stříbný [-] )

ŽK: 54. J. Schmutz , 76. L. Bartoš - 66. R. Wirth , 70. J. Buchta , 82. P. Ševior .
Hráči zápasu: J. Hruška - R. Wirth , M. Večerek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - SLANÝ Jan, JANEČEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Jakub Lichovník
Tip experta: výhra hostů

Nováček z Kobeřic vtrhne do soutěže neobávaně a zaskočí Hlubinu na jejich hřišti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích