1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov doma těsně padl s lídrem tabulky


Branky


31

FŠ Třebíč potvrdila své postavení a veze tři body z Rudíkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté udeřili hned v 7. minutě utkání, Růžička utekl po levé straně a poslal přesný centr na hlavu Filipce, který byl nikým neobsazený sám před brankářem Doležalem, Filipec umístil hlavičkou míč k tyči a bylo to 0:1. Hosté se z vedení uspokojili, ač měli míč většinou oni u kopaček, tak k ohrožení domácí branky se nedostávali, Ve 20. minutě podnikli domácí hráči Štolpa a Skryja M. pohlednou akci, vyměňovali si mezi sebou míč a dostali se až na dostřel branky hostů, vše na sebe vzal Štolpa v dobré střelecké příležitosti vystřelil, byla to však slabá střela, s kterou si brankář Slatinský poradil. Ve 27. minutě se domácí opět tlačili do vápna hostů, odražený míč od jednoho z bránících hráčů se dostal k domácímu Mikyskovi a ten z hranice velkého vápna vystřelil a těsně minul branku. Za nedlouho na to hosté trestali, nenápadná akce na pravé straně, hostující Jeřábek poslal levou nohou centr před bránu a míč k překvapení všech skončil u vzdálenější tyče v síti - 0:2. Ve 41. minutě domácí Dobrovolný poslal přetažený centr na Trnku, ten příhrál pod sebe Štolpovy a jeho střela se nevešla mezi tyče. Poslední šanci prvního poločasu měli hosté, po levé straně to byl opět Růžička, který poslal centr před bránu, kde jeho spoluhráč z hranice pokutového kopu pálil bez přípravy, ale tentokrát se vyznamenal domácí brankář Doležal, který míč vyrazil a do bezpečí jej odkopl Pažourek. 

 

Domácí po přestávce snížili

Začátek druhé půle vyšel domácím, na nakopnutý míč za obranu hostů si naběhl Skryja M. a utekl stoperům, před sebou měl jen brankáře a nedal mu sebemenší šanci - 1:2. Domácí to nastartovalo, ale hosté je k dalšímu ohrožení branky nepouštěli a naopak to byli oni, kteří mohli potvrdit vítězství. V 68. minutě se po centru do velkého vápna se ocitl sám před brankářem Doležalem Adam, nepotvrdil roli střelce ve „Fošce“, pokusil se přehodit brankáře, ale míč skončil nad brankou. V 72. minutě si vzal na vlastní polovině míč hostující stoper Tomek, projel mezi hráči soupeře jako při lyžařském slalomu a rázem byl před Doležalem, vystřelil a trefil tyč. V 79. minutě hosté zahrávali trestný kop, míč z otočky poslal hostující Adam jen do boční sítě. Hosté se pak začali strachovat o vítězství a kouskovali hru, domácí se však nedokázali dostat k akci, která by alespoň naznačila možnost vstřelit branku. Hosté byli za svoji fotbalovost odměněni třemi body. 

 

Rudíkov hraje v dalším kole se Stonařovem. FŠ Třebíč hraje doma s Bohdalovem.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (asistent trenéra): Přestože jsme hráli doma, chtěli jsme především vycházet ze zabezpečené obrany. Bohužel i přesto se soupeř dostal celkem snadno do dvoubrankového vedení. Ze začátku druhé půle se nám sice podařilo snížit, bohužel k dalšímu vážnějšímu ohrožení branky soupeře jsme se příliš nedostali. Nějaké náznaky šancí jsme měli po standardních situacích, ale při těch jsme nebyli dostatečně důrazní




Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - J. Dobrovolný [-] , M. Mikyska [-] , J. Pažourek [-] , T. Klíma [-] (46. J. Miškela [-] ) - P. Malec [-] , O. Štolpa [-] , J. Trnka [-] , L. Jura [-] - V. Skryja [-] , M. Skryja [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - L. Tomek [-] , V. Lampíř [-] , V. Dvořák [-] , M. Filipec [-] (71. M. Ustohal [-] ) - T. Oberreiter [-] , T. Růžička [-] , O. Jeřábek [-] , L. Hráček [-] (75. T. Pomanka [-] ) - D. Adam [-] , M. Hobza [-] (48. M. Bukáček [-] )

ŽK: 83. M. Skryja , 90. J. Dobrovolný .
Hráči zápasu: J. Dobrovolný - O. Jeřábek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - SVOBODA Marek, VÍDENSKÝ Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 10:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 09:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 07:38
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:15

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 07:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:51
Martin Mužátko

Expert: Jiří Jelínek
Tip experta: výhra hostů

Třebíč je jasně nejfotbalovější tým, který jsem letos v I.B třídě viděl a myslím, si že zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:08

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů