Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov rozebral Velkou Bíteš


Branky


31

Domácí dali zapomenout na prohru z minulého kola a rozstříleli Velkou Bíteš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Úvod nápověděl, že bránit se příliš nebude. Oba týmy se snažili hrát ofenzivně. První vážnější šanci měl na svědomí Whittingham, ale jeho přímý kop těsně minul zadní tyč. Poté se po faulu na Kozojeda postavil k přímému kopu Kubík a přízemní ranou prověřil pozornost Bartoška. Těžkou střelu vyrazil před sebe k dobihajicimu Čumplovi, aby následně i jeho výborně vychytal, na dorážku Kozojeda už ale neměl šanci dosáhnout - 1:0. Při této situaci došlo ke zranění hostujícího brankáře a musela být přivolána záchranná služba. Do brány se postavil hráč z pole, kterým byl Tomáš Loup. Hosté nadále pokračovali v aktivním pojetí, avšak brzy přišel další gól do jejich sítě. Po přihrávce Kubíka se Šána rychle zorientoval a z 35 metrů využil vyběhnutí hráče v brance hostí a přesným lobem zvýšil vedení domácích - 2:0. Ve 32. minutě bylo s hosty ještě hůř. Kozojed utekl obráncům, udělal dlouhou kličku podél golmana a byl jím ve vápně sražen. Nařízenou penaltu proměnil Kubík za přispění horní tyče - 3:0.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas chtěli domácí začít opatrně, hosté se nejevili vůbec špatně v první půli. Ovšem hostům hrubě nevyšel začátek poločasu. Kupili v obraně chybu za chybou. Na 4:0 zvýšil Příhoda, když míč aktivním napadáním získal Šána. Pátý gól přidal Šána, když míč po autovém vhazování poslal zpět do vápna Škrdla, hostující bek jej podskočil. Šána si s klidem zpracoval a prostřelil vše co mu stálo v cestě - 5:0. Hororová desetiminutovka pro hosty pokračovala, když Příhoda na polovině nasadil housle obránci hostů a poslal Kozojeda do samostatného úniku. Ten využil špatného postavení brankáře a zvyšil na 6:0. Poslední gól této pasáže si připsal opět Kozojed, když hosté školácky zaváhali s rozehrávkou - 7:0. O osudu utkání bylo rozhodnuto a pak už se jen dohrávalo. Hodně aktivní byl nadále hlavně hostující Whittingham, kterému se ze série několika přímých kopů nepodařilo pokořit Měrtla. Hostům se nepovedlo ani proměnit nařízenou penaltu po faulu na jejich nejlepšího hráče. Whittinghamovi se podařilo prolomit smůlu až v 74. minutě, kdy chyboval v rozehrávce brankář domácích. Míč doputoval po hlavičce číhajícího hostujícího útočníka pod nohy Whittinghama. Ten prošel okolo Měrtla a mezi nohama obránce Šmardy si připsal alespoň gól, který si za svůj výkon zasloužil - 7:1.

 

Stonařov jede v dalším kole do Rudíkova. Velká Bíteš hraje doma s Velkým Beranovem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): I přes absenci několika hráčů si odnášíme důležité tři body, když jsme utkání dovedli zaslouženě do vítězného konce. Skóre je poněkud kruté pro hosty, kdovíjak by se zápas odvíjel, kdyby proměnili svoji šanci na začátku a nezranil se jim brankář. Paradox je, že také v posledním zápase v Bíteši se zranil brankář nám a také to muselo být řešené přivoláním sanitky, ale to už odbíhám. Hosté se jevili silní dopředu, ale vzadu nakupili strašné množství chyb a my je potrestali. Do sestavy se nám vrátil Roman Šána a ukázal, že pořád může rozdávat fotbalovou radost. V krásném počasí se diváci určitě nenudili. Díky všem, kteří dorazili.

FC PBS Velká Bíteš B
FC PBS Velká Bíteš (web): Benfika za sebou nemá povedený víkend. Zápas na hřišti silného Stonařova pro ni totiž skončil vlastně dřív, než se pořádně rozběhl. A proč? Domácí otevřeli skóre brankou v 10. min. To by samo o sobě nebylo takovou tragédií, kdyby se ale při tom nezranil brankář J. Bartošek, který musel nedobrovolně střídat. Rukavice si místo něj sice nasadil hráč z pole T. Loup, ale i přes jeho nesporné brankářské schopnosti nebylo v silách našich kvalitnímu soupeři vzdorovat. A tak skóre postupně narůstalo v neprospěch našich, a když po výměně stran 3:0 přišla na začátku druhé půle krutá desetiminutovka, kdy domácí vstřelili čtyři branky, bylo načase se obávat o dvouciferný výsledek. Naštěstí se brankostroj Stonařova na čísle sedm zastavil. Našim se naopak podařilo vstřelit alespoň čestnou branku, kterou vstřelil navrátilec v našem dresu R. Whittingham, a to ještě neproměnili pokutový kop. S ohledem na okolnosti je tak nakonec výsledné skóre 7:1 pro Benfiku poměrně přijatelným výsledkem.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - J. Šmarda [-] , R. Šána [-] , M. Čumpl [-] (72. M. Turoň [-] ) , J. Urbánek [-] , P. Kozojed [-] , P. Kubík [-] , M. Škrdla [-] , J. Nešpor [-] , M. Příhoda [-] , Z. Bláha [-]

FC PBS Velká Bíteš B
J. Bartošek [-] (14. J. Ráboň [-] ) - M. Švanda [-] (73. M. Smejkal [-] ) , O. Švanda [-] , D. Hibš [-] , P. Horák [-] (54. M. Chadim [-] ) - T. Loup [-] , J. Ondrák [-] , J. Jakeš [-] , F. Svoboda [-] - R. Whittingham [-] , J. Pokorný [-] (67. T. Mahel [-] ) -

ŽK: 70. J. Nešpor , 90. P. Kubík - 35. J. Jakeš , 70. M. Švanda .
Hráči zápasu: P. Kubík , R. Šána , P. Kozojed - R. Whittingham .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: JIRSA Miloš - PŮLPÁN Ondřej, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 10:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 09:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 07:38
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 01:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 20:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 19:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2019 07:37

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:51
Martin Mužátko

Expert: Jiří Jelínek
Tip experta: výhra hostů

Čeká nás těžký zápas, letošní výsledky Stonařova jsou pro mě trochu překvapením. Věřím, že zápas dobře odpracujeme a odvezeme si cenné tři body.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 13:08

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích