Stonařov slavil i v deseti


Branky


34

Ačkoli hráli domácí půl hodiny v deseti, tak dokázali uzmout tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

Slušná divácká návštěva se na pouť určitě nenudila. Kdo dorazil, nelitoval. Do vedení šli domácí, když Příhodův střílený roh na přední tyči do sítě uklidil Kozojed - 1:0. Šancí bylo dost na obou stranách a hosté otočili skóre. Nejprve ve 23. minutě přišlo vyrovnání, když Horeckého střelu vyrazil Měrtl pod nohy dobíhajícího Kosmáka, který uklidil do prázdné branky – 1:1. Ve 29. minutě měl další příležitost aktivní Stark, jeho tvrdou střelu z vápna opět likvidoval Měrtl. Poté mohl skóre překlopit na stranu domácích Příhoda, ale trefil pouze tyč. Ve 33. minutě se hosté dostali do vedení, když si po chybě domácího beka našel odražený míč jako první Horecký – 1:2. Vyrovnání se dočkali domácí ve 38. minutě, Nešpor zakombinoval s Bláhou, ten prostrčil na pravou stranu mezi obránci na Příhodu, který vymetl šibenici na bližší tyči - 2:2. 

Domácí po pauze rozhodli

Hned po poločase se za nákopem Měrtla vrhnul Vacek, pláchl obráncům a z hranice vápna prostřelil brankáře hostí na zadní tyč - 3:2. V 60. minutě vyslal Pařízek do samostatného úniku Neubauera, kterého opět vychytal výborný Měrtl. V 70. minutě hosté orazítkovali tyč, konkrétně Horecký. Druhý poločas měl fotbalové krásy podobně jako první, ale stále více do zápasu zasahoval pomezní Zadina, který stejně jako na jaře nenechal dohrát domácího Šmardu. První žlutá za šarvátku s hostujícím Pařízkem. Ale u druhé kroutili hlavou i hostující hráči. Rozhodčí odpískal běžný faul na polovině hřiště, místo rozehrávky a pokračování si pomezní zavolal hlavního, aby udělil žlutou. Ten jej upozornil, že pro Šmardu bude druhá (evidentně to na vyloučení nebylo). Na to reagoval pomezní slovy: To je jedno, vyhoď ho. Hosté srovnali v 75. minutě, kdy domácí několikrát nedokázali odehrát míč do bezpečí, následoval precizní centr Svobody a tvrdé zakončení hlavou hostujícího Novotného – 3:3. V 86. minutě vyhrál Turoň hlavičkový souboj, prodloužil na Příhodu, který naservíroval Vackovi míč na malé vápno. Vacek nabídkou nepohrdl, když uklidil míč pod břevno a domácí se tak mohli radovat z vítězné branky - 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Oba týmy si šli zahrát fotbal a diváci si zápas určitě užili. Vítězství si nesmírně ceníme hned z několika důvodů. Měli jsme pouť, přišlo hodně lidí, to se zkrátka nesmí prohrávat. Taky proto, že máme v týmu dva čerstvé tatínky. A taky proto, že jsme zhatili snahu panu Zadinovi, který si řídil zápas od postranní čáry a snažil se nás poškodit. Bohužel se nám to nepodařilo úplně, protože jsme přišli o Šmardu a kdo ví, jak si ještě situaci dohrají pánové u stolu. Více se nemá cenu k dění na hřišti vyjadřovat.

SK Moravské Budějovice
Martin Pařízek (hráč): Pro diváky dle mého názoru nadstandardně koukatelný zápas. Domácí Stonařov nám dělal problémy jejich jednoduchou a rychlou hrou dopředu, kde především zlobil Vacek. Do zápasu jsme šli s respektem k soupeři, proto s velice defenzivní sestavou, i přesto se nám dařilo dostávat často do zakončení. Dle průběhu zápasu, jsme si měli odvézt 3 body, ale nemáme nic. Zápas neřídil hlavní rozhodčí, nýbrž z pozice pomezního Zadina – úsměvné.



Sestavy


TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - J. Toth [-] (8. M. Turoň [-] ) , J. Šmarda [-] , M. Škrdla [-] , J. Nešpor [-] , D. Vacek [-] , M. Příhoda [-] , P. Plavec [-] , J. Láznička [-] (81. M. Špaček [-] ) , P. Kozojed [-] , Z. Bláha [-]

SK Moravské Budějovice
O. Dvořák [-] - M. Pařízek [-] , M. Neubauer [-] , P. Benda [-] , M. Premar [-] , P. Stark [-] , K. Svoboda [-] , V. Novotný [-] , J. Horecký [-] , J. Benda [-] , J. Kosmák [-]

Hráči zápasu: M. Příhoda , D. Vacek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: GRUBER Vojtěch - ZADINA Petr, ONDRÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
30. 9. 2019 08:01
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Svatopluk Rychtecký
Tip experta: remíza

Čekám překvapení kola. Moravské Budějovice si odvezou bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Stonařov má evidentně formu

Tip: výhra domácích