Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice doma jasně prohrály


Branky


35. M. Matějek (p.) , 54. J. Částka - 8. M. Trnka , 15. J. Pokorný , 26. M. Trnka , 67. A. Svoboda , 74. M. Trnka , 79. R. Ganzwohl
31

Zápas v Přibyslavicích se změnil v jasnou záležitost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Začátek pouťového utkání domácí nezvládli, protože hned v úvodu neproměnili tutovku a poté vyrobili sérii chyb, které hosté nekompromisně trestali. Nejdříve prošel míč napříč celým vápnem aby je hostující Trnka razantní střelou dostal do vedení - 0:1. Ani ne za dlouho uklouzl neštastně domácí Šárka a hostující Pokorný postupující sám na brankáře nedal Piskovi šanci - 0:2. Do třetice přihrál u svého vápna Picmaus přihrávku přímo hostům a ti nabídnutou šanci s přehledem opět Trnkou využili a dostali se v 26. minutě do vysokého vedení - 0:3. Nedá se říct, že by domácí hráli špatně, ale nabídnuté velmi dobré šance likvidoval hostující  brankář, nebo neprostupná zeď hostující obrany. Nakonec se domácím podařilo do půle snížit za ruku hostující obrany Matějkem z pokutového kopu - 1:3. 

Hosté si vedení pohlídali

Do druhé půle nastoupili domácí se snahou s utkáním něco udělat a po  vlastním gólu hostů se jim podařilo snížit na rozdíl jediné branky - 2:3. Bohužel v době, kdy se domácí nadechli s tím něco udělat,  byli to  hosté, kterým se podařilo dát čtvrtý gól, na který domácí již neměli sílu odpovědět a v závěru inkasovali další sérii branek. Hattrick zaznamenal Trnka.

 

Přibyslavice jedou v dalším kole do Polné. Velký Beranov hostí Bohdalov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Bohužel se opět opakovaly ty samé chyby jako v posledním zápase, neproměněné šance a hlavně laciné darování branek soupeři. Na čtyři branky jsme soupeři vyloženě přihráli. Pokud nepřestaneme dělat takové chyby a nezačneme dávat aspoň část šancí, tak to letos budeme mít hodně těžké.

TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Brankové příležitosti se již od začátku střídaly na obou stranách, přičemž domácí měli určitě šance větší a jen díky našemu brankáři jsme až do penalty neobdrželi branku. My jsme naopak využili soupeřovy chyby skoro beze zbytku a to i díky tlaku na hráče s míčem. Po změně stran přišel útlum a kontaktní branka, domácí to hodně zjednodušovali dlouhými nákopy. My jsme dokázali využít krajů hřiště k útokům, z čehož jsme přidali za 15 minut tři branky a bylo myslím po zápase. V našem týmu vyčnívali brankář Prochy a neúnavná pila Michal Trnka.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Pisk [-] - M. Karafiát [-] , Š. Uher [-] (86. F. Novák [-] ) , M. Picmaus [-] , L. Venhoda [-] , J. Částka [-] , L. Lopatář [-] , J. Skrobikowski [-] , M. Matějek [-] , P. Šárka [-] , M. Molák [-] (71. V. Škorpík [-] )

TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - A. Svoboda [-] , M. Křenek [-] , M. Kovařík [-] , J. Pýcha [-] , J. Pokorný [-] , E. Wendl [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Trnka [-] , J. Štumar [-]

ŽK: 44. R. Ganzwohl , 53. J. Štumar , 65. M. Kovařík .
Hráči zápasu: M. Trnka , P. Procházka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Alois Matějíček
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích