Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2019 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček si zastřílel v Moravských Budějovicích


Branky


29

Budějovičtí doma jasně padli a okusili tak kvalitu nováčka z Třebíče.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Na moravskobudějovickém hřišti se představili hráči FŠ Třebíč a byli tentokrát nad síly domácího mužstva. Jejich kombinační hra a bleskové protiútoky byly pro domácí doslova smrtící.

 

Již v deváté minutě unikl všem po levé straně Adam a po kličce brankáři střílel do prázdné branky - 0:1. Na druhé straně měl tutovku na kopačce Kosmák, ale z malého vápna trefil pouze brankáře. Ve dvanácté minutě tečoval před brankářem centr Mináře Hobza - 0:2. Od vyššího brankového přídělu zachránil domácí brankář Jelínek, který zlikvidoval střelu Bukáčka i další samostatný únik Adama. Nestačil jen na střelu Dvořáka, kterého našel dlouhým centrem přes celé vápno Minář - 0:3. Poslední šanci prvního poločasu měl domácí Pařízek, ale jeho pohotovou střelu k tyči bravurně vyrazil hostující brankář Slatinský.

Hosté si vedení pohlídali

V úvodu druhého poločasu unikl všem tentokrát Bukáček a do prázdné branky navýšil vedení hostí - 0:4. O pět minut později si pohrál s domácí obranou Jeřábek a nadělil domácím nepopulárního „bůra“ - 0:5. Poté opět zabodoval proti hostujícím hráčům domácí Jelínek a vychytal dvě šance Lampíře i další šanci Adama. V 69. minutě se Horecký podle pravidla, když nevýš co s míčem tak vystřel, opřel ze třiceti metrů do balonu a ten skončil v síti překvapeného Slatinského - 1:5. Brankový účet zápasu uzavřel o pět minut později po dalším samostatném úniku Jeřábek - 1:6. Se závěrečný střelami A. Svobody, Starka a Pařízka si hostující brankář Slatinský poradil.

 

Moravské Budějovice hostí v dalším kole Hamry. FŠ Třebíč hostí ve šlágru kola Nedvědici.



Ohlasy k zápasu



SK Fotbalová škola Třebíč
Filip Křen (asistent trenéra): Odvážíme si tři důležité body, i když jsme na hřiště nepřenesli úplně vše co trénujeme a na čem pracujeme v tréninku, tak si myslím, že jsme zanechali v Budějovicích slušný dojem.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - P. Stark [-] , L. Stehlík [-] (57. M. Premar [-] ) , K. Svoboda [-] , V. Novotný [-] , M. Pařízek [-] , J. Horecký [-] , J. Benda [-] , J. Kosmák [-] , A. Svoboda [-] (83. M. Premar [-] ) , T. Kyzlink [-] (10. P. Benda [-] )

SK Fotbalová škola Třebíč
J. Slatinský [-] - V. Lampíř [-] , V. Dvořák [-] , L. Tomek [-] , P. Saitl [-] (79. F. Křen [-] ) - L. Hráček [-] (57. M. Ustohal [-] ) , M. Bukáček [-] , M. Minář [-] (64. M. Filipec [-] ) , O. Jeřábek [-] - M. Hobza [-] (68. J. Roupec [-] ) , D. Adam [-] (79. T. Pomanka [-] )

Počet diváků: 103. Rozhodčí: ŽALOUDEK Patrik - POJEZNÝ Karel, KREJČA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Foška má kvalitní tým, ale v Budějovicích to nebudou mít jednoduché. Utkání slibuje pohledný fotbal. Tipuji dělbu bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích