Stařeč přišla o první body


Branky


31

Ráboňova branka z páté minuty rozhodla o osudu zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Domácím vyšel parádně vstup do utkání, když vedli hned po pěti minutách hry. Centrovaný míč z kraje hřiště jemně tečoval Ráboň a gólman Starče Ujčík byl bez šance - 1:0. Vstřelený gól domácí celek uklidnil a rezerva Velké Bíteše měla hru ve svojí režii. Domácím měli i několik šancí, ale budď netrefili branku nebo zasáhl velmi dobře chytající brankář hostí Ujčík. Hosté naopak svým přístupem zklamali a v první půli na hřišti nepředvedli vůbec nic. V závěru poločasu se do míče opřel Svoboda, ale jeho rána skončila jen na tyči.

Domácí si vedení pohlídali

Po změně stran se hosté přece jen tu a tam vydali do útoku a dočkali si i svých gólových šancí. Debutant v rance Velké Bíteše Cimbálník však působil velmi jistě a branku neinkasoval. Skóre tak nakonec zůstalo nezměněno až do konce zápasu a body zůstaly doma. 

 

Velká Bíteš jede v dalším kole do Luk. Stařeč hostí Rudíkov.

 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (hráč): Odehráli jsme dobré utkání a hráči si zaslouží pochvalu, škoda jen nevyužitých šancí, utkání jsme tak mohli dohrát více v klidu.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Zasloužené vítězství domácích. Zápas byl sice po celou dobu opticky vyrovnaný, ale domácí byli daleko nebezpečnější a vypracovali si více brankových příležitostí. Ty jim však, až na zaváhání při první rychlé brance domácích, likvidoval velmi dobře chytající brankář Ujčík. Nepodařilo se nám navázat na velmi dobré předchozí výkony a podali jsme sotva průměrný výkon. Více než jsme čekali se projevila absence několika hráčů základní sestavy. Vyzdvihnout za výkon můžu pouze již zmíněného Ujčíka, jinak nikdo nepodal nadprůměrný výkon.



Počet diváků: 78. Rozhodčí: NECHVÁTAL Tomáš - ING. PETRÍKOVIČ Ján, PETRÍKOVIČOVÁ Tatiana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2019 12:00
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

V Bíteši je vždy hodně znát, když nastoupí pár hráčů z Áčka. Nám se ale vstup do sezony povedl a věřím, že na to navážeme i nyní a nějaký bod odvezeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích