Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Beranov rozstřílel Polnou


Branky


14. R. Ganzwohl , 42. P. Novák , 44. R. Ganzwohl , 47. P. Novák , 53. R. Ganzwohl , 55. A. Svoboda , 59. M. Křenek , 69. K. Eliáš , 72. R. Ganzwohl - 28. D. Jaroš (p.)
33

Domácí v pohodě vyhráli. Čtyřmi brankami se blýskl Ganzwohl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Úvod zápasu byl celkem vyrovnaný, ale domácí byli přece jen nebezpečnější, jejich útoky však postrádaly klid a přesnost. I tak se domácím podařilo jít do vedení, když se na pravém křídle uvolnil Pýcha, který našel Ganzwohla - 1:0. Chvíli po té se v samostatném úniku ocitl Novák, Rychtecký  jej však vychytal. Hosté se k útokům dostávali skrze nákopy na rozběhnutá křídla a jeden takový vyústil po faulu Smejkala v pokutový kop, který proměnil Jaroš - 1:1. Hra se na chvíli srovnala a šance byly na obou stranách, ale jak Rychtecký tak Procházka drželi své týmy na nerozhodném stavu. Zvrat nastal po rohovém kopu hostů, odvrácený míč uzmul na své šestnáctce Ganzwohl a po dvojité výměně s Novákem poslal druhý jmenovaný domácí do vedení -  2:1. Minutu před koncem prvního dějství se probil do vápna Svoboda, jehož sraženou křižnou střelu dotlačil do brány opět Ganzwohl - 3:1.

Domácí navyšovali vedení

Míč do druhé půli uvedli polenští hráči a díky napadání o něj záhy přišli, z čehož vyústila po přihrávce Pýchy další branka, na jejímž konci stál hlavičkující Novák - 4:1. Domácím se dařilo na míči a pohybem si dělali prostor pro další příležitosti. Eliáš našel uličkou mezi stopery Ganzwohla, který zkompletoval hattrick - 5:1. V další šanci se z levé strany prosadil křižnou střelou Svoboda - 6:1. Černou čtvrthodinku uzavřel pěknou střelou z dálky Křenek, za kterou se polenský gólman pouze ohlédl - 7:1. Hosté si již nezmohli téměř na nic, po jejich rohovém kopu vyslal Křenek do úniku Eliáše a bylo to 8:1. O tři minuty později kapitulovali hosté podeváté. Kovařík se na pravém křídle zbavil protihráče, střílenou přihrávku nasměroval do míst, kde se nacházel Ganzwohl a ten rozvlnil síť počtvrté - 9:1. Domácí mohli dostat ukazatel skóre i na dvouciferné číslo, jenže své další příležitosti už nedokázali jednoduše vyřešit či proměnit, a tak díky velmi produktivní druhé půli polenskou rezervu doslova deklasovali.

 

Velký Beranov jede v dalším kole na hřiště Nedvědice. Polná jede do Třebíče.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): V první půli to bylo od nás někdy moc zbrklé a nepřesné, druhá půle však byla zcela v naší režii, což dokazují vytvořené a proměněné šance. Naše hra měla pohyb a nabídku, takto bychom měli pokračovat.




Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - A. Svoboda [-] , M. Křenek [-] , M. Kovařík [-] , J. Pýcha [-] , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] (40. M. Trnka [-] ) , P. Novák [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] (74. V. Molva [-] ) , J. Štumar [-]

Slavoj Polná B
S. Rychtecký [-] - L. Čaloud [-] , D. Mühlfeit [-] , J. Bohdálek [-] , M. Jirka [-] , A. Apfelthaler [-] , J. Sedmík [-] , J. Slabý [-] , V. Voráček [-] , D. Jaroš [-] , J. Dvorský [-]

ŽK: 28. R. Kittler , 28. F. Smejkal .
Hráči zápasu: J. Štumar , R. Ganzwohl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: POLANECKÝ Lukáš - ŠÍMA Nikola, NOVÁK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: výhra domácích

Velký Beranov doma umí, proto očekávám, že Polnou B doma porazí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích