Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stařeč vyhrála v Moravských Budějovicích


Branky


32

Stařeč vyhrála i ve druhém kole a je bez ztráty bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Okresní derby zahájili lépe hosté, když v desáté minutě po dlouhém nákopu unikl na pravé straně Strouha a prostřelil padajícího Jelínka - 0:1. Poté měli šance i domácí, ale Stehlík ve vápně nastřelil pouze hostujícího obránce a stejně tak dopadla i dorážka Pařízka. Z protiútoku pak zachránila domácí od dalšího gólu branková konstrukce. Brankou neskončily ani šance J. Bendy a tutovka A. Svobody. Udeřilo tak opět na druhé straně a Zejda po dalším dlouhém pasu, tentokrát z levé strany, zaznamenal druhou branku hostí - 0:2. Domácí se dočkali až v závěru poločasu, kdy střelu střídajícího dorostence Neubauera, která skončila na tyči, dorazil do prázdné branky Stehlík - 1:2. Neubauerovi nebylo v tomto utkání přáno vstřelit branku. 

Hosté si vedení pohlídali

V úvodu druhého dějství jeho další utěšená střela orazítkovala tentokrát břevno a dělovku k tyči s námahou vyrazil Trnka. Na poslední chvíli zblokovala obrana hostí i střelu J. Bendy po krásné kombinaci na jeden dotek. Po hodině hry přebíral Strouha míč metr za domácí obranou, což neviděl pouze lajnový rozhodčí a hostující hráč tak mohl zaznamenat svoji druhou branku v utkání - 1:3. Za dalších deset minut vstřelil kontaktní branku střídající dorostenec D. Ledecký, který dorážel do prázdné branky míč, který vypadl brankáři Trnkovi z náručí - 2:3. Vyrovnání měl na kopačce Stark, ale ve vyložené šanci přestřelil branku. Deset minut před koncem rozhodl o osudu utkání Vodička, který zužitkoval na malém vápně ideální centr Břízy - 2:4. Od vyšší porážky zachránil domácí Jelínek, který bravurně vychytal tutovku hostujícího kapitána Kaňky.

 

Moravské Budějovice zavítají v dalším kole do Luk. Stařeč hostí Hamry.

 



Ohlasy k zápasu



Zasloužené vítězství po dobrém výkonu. Zejména prvních třicet minut jsme hráli velmi dobře a mohli vést více jak o dvě branky. V závěru poločasu jsme však po zaváhání s odkopem inkasovali a domácí začali ve druhé půli přebírat iniciativu. Přežili jsme několik příležitostí domácích a z tlaku nás vysvobodila až branka na 3:1. Po zaváhání našeho brankáře domácí ještě snížili, ale vyrovnání jsme již nepřipustili. Naopak jsme ještě zvýšili a několik vyložených šancí jsme v závěru neproměnili. Těžko z našich někoho vyzdvihnout, tentokrát to byl opravdu kvalitní kolektivní výkon korunovaný opravdu pěknými brankami. Přesto zmíním brankáře Trnku, který po dlouhé absenci nás několikrát podržel a napravili chybu při druhé brance. Dále musím zmínit i Martina Linharta, který po nevydařeném jaru teď na podzim pomalu začíná naplňovat očekávání a předpoklady.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
J. Jelínek [-] - P. Stark [-] , L. Stehlík [-] , K. Svoboda [-] , A. Svoboda [-] (41. M. Neubauer [-] ) , M. Pařízek [-] (64. D. Ledecký [-] ) , J. Horecký [-] , J. Benda [-] , J. Kosmák [-] , M. Premar [-] , P. Benda [-]

TJ Sokol Stařeč
M. Trnka [-] - M. Kaňka [-] , J. Zejda [-] (90. D. Kašiár [-] ) , M. Linhart [-] , F. Strouha [-] (85. R. Linhart [-] ) , M. Bříza [-] , L. Lauš [-] , R. Ježek [-] , M. Vodička [-] , M. Pysk [-] , D. Tomek [-]

ŽK: 43. M. Pařízek , 69. L. Stehlík , 73. P. Stark - 72. M. Pysk , 90. M. Linhart .
Hráči zápasu: M. Linhart , M. Trnka .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: KŘÍŽ Jan - SVOBODA Patrik, JONÁŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Fotograf, Zdravotník - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: David Mareš
Tip experta: výhra domácích

Moravské Budějovice jsou jedním z favoritů soutěže, proto předpokládám, že doma nezaváhají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích