3:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:00

5.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radešínka si díky parádnímu úvodu poradila s Počítkami


Branky


11

Radešínská Svratka zvládla úvod zápasu, a to ji nasměrovalo ke třem bodům.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácím vyšel úvod na jedničku. V 7. minutě hosté zblokovali střelu Pekárka, k odraženému míči se dostal Plhal a jeho ránu usměrnil téměř z brankové čáry do sítě Janů – 1:0. Hned na to propadl Smejkalův aut přes Mužátka a Plhala až k Vojtovi Šaclovi, ten se nerozpakoval, napálil skákající míč a ten zaplul do šibenice hostující brány – 2:0. Před domácí brankou zahrozil Jurnečka, ale mířil jen do boční sítě. Na druhé strany se dral do šance Plhal, ale k zakončení se přes Odehnala nedostal. Hosté snížili ve 34. minutě, když dostal po ztrátě míče hodně prostoru Jurnečka, vysunul Patrika Ločárka a ten pohodlně skóroval podél Petra – 2:1. V této chvíli byli hosté lepší, ale ve 42. minutě poslal Mužátko do sóla Plhala a ten prostřelil Martinčiče, který vystřídal zraněného Šobeje – 3:1.

Domácí si vedení pohlídali

Domácí ve druhém poločase poctivě bránili a vyráželi do rychlých brejků. Hosté kopali velké množství rohových kopů, ale do šance se, až na jeden závar v závěru, nedostali. Martinčičovu pozornost vyzkoušel z přímého volného kopu Janů. Skórovat mohl i Pekárek, ale na Smejkalovu nahrávku těsně nedosáhl. Další branku už tak rovná stovka diváků neviděla.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Jaroslav Šoustar (trenér): Až na deseti minutový výpadek po půl hodině hry jsme zahráli výborně. Pozorně jsme bránili a byli jsme nebezpeční i směrem dopředu. Mohli jsme dát více než tři branky.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
M. Petr [-] - Z. Josífek [-] (70. L. Gabriel [-] ) , M. Šacl [-] , R. Smejkal [-] , I. Plhal [-] , M. Pekárek [-] (87. P. Šoustar [-] ) , M. Mužátko [-] (65. Z. Starý [-] ) , V. Šacl [-] (77. J. Chrást [-] ) , J. Janů [-] , M. Drdla [-] , A. Jinek [-]

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] (29. M. Martinčič [-] ) - M. Řeháček [-] , M. Landsman [-] , L. Sláma [-] (76. O. Toman [-] ) , D. Odehnal [-] - F. Toman [-] , A. Svoboda [-] (55. M. Filippi [-] ) , L. Jurnečka [-] , T. Ločárek [-] - P. Ločárek [-] (77. M. Kuřítko [-] ) , R. Halámka [-] (46. D. Bednář [-] ) -

ŽK: 55. Z. Josífek - 45. L. Sláma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - KREJČÍ Vlastimil, MACH ING. Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů