2:1
(1:0)
70. M. Votoupal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 10:15

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov padl o gól v Dukovanech


Branky


24. Z. Prokeš , 62. J. Černý - 70. M. Votoupal (p.)
13

První kolo k sobě zavedlo také dva již tradiční účastníky soutěže, ze zápasu nakonec vyšel vítězně druhý tým loňské tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Dukovany šly do vedení

Do zápasu vstoupili lépe domácí fotbalisté, kteří svého soupeře přehrávali díky pohledné kombinační hře. Soupeř z Budišova se pouze bránil a na hřišti dominovali domácí. Ve 24. minutě se prosadil domácí Zdeněk Prokeš a domácí proměnili svou převahu v gól - 1:0.  Další šance do konce poločasu však zůstaly nevyužity.

Budišov se zlepšil a sahal po vyrovnání

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, domácí se zbytečně zatáhli a dostávali se pod tlak. Budišov si vytvořil několik příležitostí, ale ty však nevyužil. Domácí hrozili pouze z brejků, ale jeden jim vyšel a po hodině hry poslal do dvoubrankového vedení dukovanské po centru zprava od Michala Blatného  Josef Černý - 2:0. V 70. minutě se pak hosté dostali na koně - hostující hráč vystihl přihrávku brankáři a následně byl faulován, k nařízené penaltě se postavil Michal Votoupal a proměnil - 2:1. Budišovští se hnali za vyrovnáním, ale několik slibných šancí neproměnili a domů tak jedou bez bodu.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Josef Černý, hráč: První poločas z naší strany, byl velice dobrý, dobře jsme kombinovali a přehrávali soupeře. Brzo jsme vstřelili pěkný gol Prokeše a to nám pomohlo. Soupeř se v první půlce, téměř jen bránil. Do druhého poločasu jsme vstoupili špatně a zbytečně jsme se jen bránili. Soupeř nás dostával podtlak a vytvořil si několik šancí. My jsme hrozily jen z brejků a jeden se nám, podařil využít a já vstřelil gól na 2:0. Soupeře jsme zbytečně dostali na koně , když špatnou nahrávku brankáři vystihl hostujicí hráč, který byl potom faulovaný ve vápně a z pokutového kopu dali na 2:1. Soupeř se pak hnal za vyrovnáním a nevyužil pár šancí a zápas nakonec skončil výhrou pro nás 2:1.




Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - Z. Prokeš [-] , M. Jašek [-] , M. Blatný [-] (90. L. Traxler [-] ) , J. Kunc [-] , J. Černý [-] , Š. Hron [-] , M. Fojtášek [-] (74. J. Fojtášek [-] ) , I. Koníř [-] , P. Sedláček [-] , O. Horák [-] (89. P. Jeřábek [-] )

FC Budišov - Nárameč z.s.
P. Bajer [-] - O. Doležal [-] , M. Votoupal [-] , M. Sedláček [-] , M. Benáček [-] , K. Nováček [-] , J. Kozuň [-] (46. D. Čech [-] ) , O. Mucha [-] , M. Kolda [-] , Z. Dvořák [-] , T. Nováček [-]

ŽK: 3. Z. Prokeš , 76. O. Horák - 66. M. Benáček , 90. O. Doležal .
Hráči zápasu: J. Černý , Z. Prokeš .
Místo: Dukovany. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Daniel Procházka

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra domácích

Domácí hráli v minulé sezóně do samého konce o postup a na předních příčkách budou i letos. Dukovany vstup do sezóny zvládnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra domácích