Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radešínka na úvod sezóny vysoko vyhrála v Moravci


Branky


13

Zápas mezi týmy z obcí na žďársku jen nedaleko od sebe vzdálených vyzněl lépe pro hostující Radešínskou Svratku, která hned v prvním zápase zaznamenala povzbudivé vítězství 4:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do tříbrankového vedení

Hned v úvodu se do šance tlačil Pekárek, ale zblízka nastřelil domácího gólmana. V 11. minutě propadl dlouhý Jinkův nákop až k Mužátkovi, který povedeným lobem přes Pokorného otevřel skóre – 0:1. Domácí hráli jednoduše a spoléhali na dlouhé auty a rohové kopy, po nichž se sice dostávali do zakončení, ale ve většině případů netrefili bránu. Ve 28. minutě využil zaváhání domácích ve středu pole Němeček, vybojoval míč a povedenou ránou zvýšil vedení hostů – 0:2. Ve 39. minutě se po hlavičce Plhala prosadil důrazný Pekárek – 0:3. Skórovat mohl i Plhal, ale v první šanci trefil Pokorného a ve druhé mířil mimo domácí svatyni.

Hosté drželi míč a nedovolili soupeři snížit

Domácí do druhého dějství vlétli, ale větší šanci si nevytvořili a jejich tlak postupem času opadal. V 56. minutě pak akci po levém kraji hřiště zakončil střelou na přední tyč Drdla a bylo definitivně rozhodnuto – 0:4. Poté mohl snížit rychlonohý Svoboda, ale Patrik Chrást skvěle zakročil. Závěr zápasu se odehrával pod taktovkou hostů, kteří výborně drželi míč. Chyběla jim však přesnější finální přihrávka a další branku už nepřidali.



Ohlasy k zápasu



FK TJ Radešínská Svratka
Josef Novák, asistent trenéra: Do puntíku jsme splnili to, co jsme chtěli hrát. Vysocí domácí nás zlobili jen po rohových kopech a autech. Dobře jsme drželi míč a tentokrát jsme si vedli velmi dobře i v koncovce, což utkání rozhodlo.



Sestavy


TJ Moravec
Z. Pokorný [-] - P. Štěpánek [-] (70. M. Kachlík [-] ) , J. Svoboda [-] , B. Chlubna [-] (78. P. Kříž [-] ) , M. Černý [-] (73. L. Broža [-] ) , J. Kachlík [-] (77. M. Hanák [-] ) , P. Červinka [-] , T. Smolík [-] , T. Toufar [-] , P. Černý [-] , F. Kudiovský [-]

FK TJ Radešínská Svratka
P. Chrást [-] - I. Plhal [-] , V. Šacl [-] , M. Šacl [-] , M. Pekárek [-] (83. L. Gabriel [-] ) , M. Mužátko [-] (75. L. Buřval [-] ) , F. Němeček [-] (59. Z. Starý [-] ) , J. Janů [-] , Z. Josífek [-] (67. J. Chrást [-] ) , A. Jinek [-] (48. R. Smejkal [-] ) , M. Drdla [-]

ŽK: 64. P. Černý - 47. A. Jinek .
Hráči zápasu: M. Drdla .
Místo: Moravec. Počet diváků: 163.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Daniel Procházka

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra hostů

Na celé jaro musíme zapomenout. Domácím bude chybět vykartovaný Juračka. Nás nabudil výkon s Přibyslaví. Věřím v tři body pro hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích