P. Svoboda 6.
J. Holenda 41.
K. Busta 87. (vl.)
3:1
(2:1)
32. M. Prokeš (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Speřice si doma poradili se Šebkovicemi.


Branky


6. P. Svoboda , 41. J. Holenda , 87. K. Busta (vl.) - 32. M. Prokeš (p.)
23

10. kolo Kp Vysočiny svedlo do boje domácí Speřice a hostující celek nováčka ze Šebkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Speřice diktovali tempo a kdyby vedli o 5 branek, tak by se nikdo nesměl divit.

Zápas začal ve velkém tempu pro Speřice, které se snažili snad ve všem ohrozit hostujícího gólmana, kterého překonal v samostatném úniku Svoboda a to se psala 5.minuta zápasu potom, ale jakoby gólman Kuba uzavřel svatyni a domácí ji dobývali, ale nemohli najít recept, a proto z ojenidělé šance nebo spíš z chyby domácích musel Žáček faulovat ve vápně a byla penalta...se kterou si Prokeš věděl rady a ve 33.minutě bylo srovnáno. Speřice znovu začali po velkých šancích Jančika,Holendy,Vlčka,Svobody a Soukupa se konečně znovu dostali do vedení, ikdyž po špatném výkopu golmana Soukup zatáhl míč a přihrávkou pod sebe nahrál Holendovi ,který si věděl rady do konce poločasu se už nic závazného nestalo. Poločas 2-1.

Druhá půle přinesla vynikající výkon brankáře Kuby a vlastní gól hostí.

Začátek byl takový rozpačitý Speřice chvíli nevěděli co hrát, ale poté se začali zvedat, ale k ničemu to nevedlo, hostující brankář Kuba chytal šanci za šancí, pak Šebkovice zahrozili ze střely z dálky, ale Žáček zasáhl. Poté už domácí Šebkovice nepustili za půlku znovu si vytvářeli šance, ale né a nè dát třetí gól. Až v 87.min si Šebkovice vstřelili vlasttní gól a bylo rozhodnuto.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda ml. (hráč): Co k tomu dodat.. Na 1 gól potřebujeme 6 šancí. Potom hostům darujeme penaltu a nakonec nám ke třem bodům musel pomoci vlastenec..

TJ Sokol Šebkovice
Matěj Pánek (záložník): Docela dost nás tlačili, my jsme ale celkem dobře bránili a gólman zase fantasticky zachytal, my jsme moc šancí neměli.. Zaslouženě vyhráli



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
A. Žáček [-] - D. Moravec [-] , P. Honzárek [-] , M. Štěpánek [-] , M. Fukan [-] - M. Eremiáš [-] (87. J. Boček [-] ) , D. Vlček [-] , D. Jančík [-] , J. Holenda [-] (90. M. Maděra [-] ) - P. Soukup [-] (68. J. Moravec [-] ) , P. Svoboda [-] (80. P. Moravec [-] )

TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - V. Říha [-] , M. Prokeš [-] , Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , M. Novotný [-] (90. J. Holčapek [-] ) , S. Renát [-] , T. Kotačka [-] (90. J. Fejta [-] ) , K. Busta [-] , V. Němec [-] (84. M. Pánek [-] ) , Š. Dvořák [-]

Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Filip Dvořáček
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají velmi silný tým a hrají pohledný fotbal. Proti Šebkovicím, které mají na svém kontě pouze dva body bez problémů vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích