1:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizovaný Pelhřimov vyhrál v Přibyslavi.


Branky


55. A. Vostál - 3. D. Poul , 11. T. Mazač , 51. T. Mazanec , 87. D. Poul , 90. J. Homolka
23

Domácí celek je ze šesti body předposlední a v neděli 6.10 od 15.hodin přivítal lídra KP z Pelhřimova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pelhřimov začal výborně, už v 10. minutě vedl 2-0

Utkání na hřišti předposledního týmu tabulky nemohlo pro hosty začít lépe. Hned ve 3. minutě otevřel skóre utěšenou střelou ze střední vzdálenosti D. Poul, kdy jeho projektil skončil u vzdálenější tyče domácí svatyně. Další rychlý políček domácí obraně uštědřil v 11. minutě Tomáš Mazáč. Nejlepší střelec krajského přeboru zužitkoval kolmou přihrávku od D. Poula, hokejovým "blafákem" obešel brankáře Pazderku a zasunul míč do prázdné brány. Přibyslavští se mohli nadechnout vzápětí, měli tu nejlepší příležitost. Stoper Michal Naniáš špatně rozehrál na Jakub Rejthara, který podstoupil souboj s domácím Vostálem. Hostující bek nešťastně zahrál rukou v pokutovém území hostů, rozhodčí nezaváhal a ukázal na penaltový puntík. Holický však své spoluhráče podržel, vystihl stranu a zneškodnil šanci domácího kapitána Vopršala, který s penaltou nenaložil vůbec dobře a zkazil tak domácím možnost na korigování stavu. Po zbytek poločasu měli hostující hráči více míč na svých kopačkách, ale žádná zásadní šance se již neurodila. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:2 pro hosty.

Druhá půle byla opatrnější, ale hosté v závěru přiedali dvě branky a bylo po zápase.

I start druhého poločasu patřil lídrovi tabulky, nejprve po diagonálním pasu prošel mezi dvěma hráči Jiří Kordík, ale v přímé konfrontaci s domácím gólmanem Pazderkou neuspěl. O chvíli později se již pelhřimovští hráči z gólu radovali.Hostující Vojtěch Poul převzal míč na úrovni středového kruhu hřiště, našel kolmou nahrávkou mezi stopery střídajícího Mazance,který střelou na přední tyč zvýšil na 0:3. Poté se radovali také domácí, kteří korigovali nepříznivý stav po ztrátě Pelhřimova ve středu hřiště. Nekompromisní střelou se prosadil Vostál. Z dění v druhé půli určitě stojí za zmínku povedený přímý kop Naniáše, který domácí gólman skvělým zákrokem vytáhl na břevno. V 79. minutě nejprve hostující hráč jasným šlapákem trefil domácího Ondru, jasný faul  který měl podle všech lidí na zápase znamenat vyloučení hostujícího hráče, znamenal pouze žluté napomenutí. O minutu později se domácí fandové dožadovali další červené karty, přičemž hostující Rejthar po odpískání sestřelíl míčem Bačkovského. Poté následovala pasáž nakopávaných míčů, kterou přerušil až druhý gól D. Poula. Hostující středopolař si nejprve hlavou přiklepl míč doběhu a střelou k tyči vsítil čtvrtý gól hostů. V poslední minutě zápasu se ještě prosadil bývalý kapitán hostí Jan Homolka, střelou z hranice pokutového území uzavřel na konečných 1:5. Pelhřimovští si tak udrželi první pozici v tabulce krajského přeboru. A Přibyslav pokračuje na předposledním místě.

 

FOTO ZE ZÁPASU : IVO HAVLÍK ( ZDROJ : www.pribyslav.cz)



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Jakub Adam (vedoucí): Pelhřimov byl celý zápas jasně lepší. Nejvíce mrzí naše neproměněná penalta, která mohla výsledek za stavu 0-2 zdramatizovat. Do dvou gólů, které jsme inkasovali v závěru to byl přijatelný výsledek. 5-1 je pro nepřijatelný.

FK Maraton Pelhřimov
Jakub Rejthar (hráč): Do Přibyslavi jsme přijeli s cílem získat 3 body, to byl náš cíl. Od začátku zápasu jsme udávali tempo hry, brzy jsme šli do vedení a nadále se snažili držet míč pod kontrolou, ze které vzešel druhý gól. Přibyslav se snažila napadat rozehrávku a narušit naší kombinaci. To se jim vyplatilo, když po nedorozumění v rozehrávce domácí dostali výhodu pokutového kopu. Výborný zákrok Holického,ale znemožnil domácím dostat se na rozdíl jedné branky. Ve druhém poločase jsme brzy navýšili vedení, které ale domácí změnili opět o 2 góly, když nás potrestali po brejkové situaci krásnou střelou domácího útočníka. V závěru zápasu jsme navýšili skóre o dvě branky na konečných 1:5."



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Prchal [-] , J. Vopršal [-] , M. Ondra [-] - J. Novotný [-] , J. Sibera [-] , S. Pochop [-] - A. Vostál [-] , P. Škacha [-] , J. Bačkovský [-] (81. T. Němec [-] ) - M. Votava [-] (58. L. Vykoukal [-] )

FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - J. Kordík [-] , J. Rejthar [-] , M. Naniáš [-] , J. Homolka [-] - V. Poul [-] (71. D. Viktora [-] ) , D. Poul [-] , J. Vlk [-] (90. M. Šimák [-] ) , M. Kostroun [-] - T. Mazač [-] (88. L. Bednář [-] ) , J. Chadim [-] (46. T. Mazanec [-] )

ŽK: 13. J. Sibera - 75. D. Viktora , 78. J. Rejthar , 83. M. Naniáš .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Filip Dvořáček
Tip experta: výhra hostů

Souboj týmů z opačných pólů tabulky dopadne výhrou favorizovaného Pelhřimova.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů