Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 15:30

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bedřichov dostal od Chotěboře domá bůra.


Branky


21

Bedřichov nezačal vůbec dobře... Chotěboř dala rychlé branky a bylo po zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali hodně ostře a v 5. minutě vedli už 2-0.

Bedřichov dosud vždy vstupoval do zápasu lépe než jeho soupeř, ale tento zápas byl opakem. Chotěboř celý zápas hrozila ze standardních situací a využila hned tu první ve 3.minutě, když se hlavou prosadil Keller. O dvě minuty později si za obranu naběhl Bělovský a svůj samostatný únik na Šánu proměnil - 0:2. Psychicky položené domácí hráče ještě víc rozesmutnil další rohový kop v 19.minutě a další hlavička Kellera, který zvýšil už na 0:3. První poločas na hřišti existoval pouze jeden tým, pouze díky domácímu golmanovi nebyl rozdíl ve skóre ještě vyšší.

Druhý poločas se jenom dohrával.

Druhý poločas začal stejně jako ten první a Chotěboř se opět na jeho začátku prosadila. V 52.minutě se po několika odrazech trefil Martin Somerauer. Stejný hráč se trefil i v 64.minutě a o výsledku bylo definitivně rozhodnuto. Chotěboř poté kontrolovala hru a nepouštěla domácí do žádných vážnějších šancí. Čestného úspěchu se nakonec dočkal i Bedřichov, když v 88.minutě, po faulu na Grepla, proměnil penaltu Lacina. Bedřichov tak nedokázal zvítězit potřetí za sebou, naopak již potřetí v sezóně inkasoval pět gólů - 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Lukáš Dvořáček (hráč): Tento zápas se mi hodnotí těžko, nevstoupili jsme do něj vůbec dobře a než jsme se stačili rozkoukat, bylo prakticky rozhodnuto. Chotěboř nás přehrávala ve všech směrech a zaslouženě vyhrála. Podle mě to byl zatím nejsilnější soupeř, se kterým jsme se v sezóně potkali.




Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - J. Paulík [-] , J. Mareš [-] (40. P. Štěpánek [-] ) , M. Pojer [-] , L. Dvořáček [-] (60. J. Fuxa [-] ) , T. Grepl [-] - D. Novák [-] (81. M. Zamazal [-] ) , R. Diviš [-] (81. M. Kolman [-] ) , J. Göth [-] , M. Neuwirth [-] - D. Lacina [-] -

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - M. Moravec [-] , O. Bělovský [-] , P. Chlad [-] (85. P. Ledvinka [-] ) , J. Voborník [-] , M. Somerauer [-] (83. M. Cestr [-] ) , P. Hanousek [-] (63. F. Janda [-] ) , M. Somerauer [-] , V. Janda [-] , T. Keller [-] , M. Plíšek [-] (62. F. Tůma [-] )

ŽK: 64. D. Lacina .
Počet diváků: 62.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Martin Toula
Tip experta: výhra hostů

Choteboř si pojede pro 3 body, měla by potvrdit roli favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů