2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o dno tabulky rozhodl dvougólový střelec Škacha.


Branky


21

V 8. kole KP Vysočiny jsme viděli zápas o úplné dno tabulky, ve kterém domácí Přibyslav přivitala hostující celek ze Šebkovic. V zápase byli šťastnější domácí a odskočili na 5 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli jsme branku neviděli.

Hned v úvodu zápase mohla jít Přibyslav do vedení, už ve 2. minutě trefil Josef Novotný břevno. O chvíli později měli šance také hosté, ale Pazderkova branka zůstala neohrožena. V průběhu první půle jsme toho přiliš neviděli. Šebkovice když už vystřelili, tak byl připraven brankář Pazderka. Domácí na tom byli podobně, střely ze střední vzdálenosti pokryl brankář Kuba. Největší šanci první půle měl ve 32. minutě domácí Novotný, který zůstal za obranou a z malého vápna rozvlnil síť vysoko nad brankou hostí.

Ve druhém poločase byli domácí nebezpečnější a zaslouženě vyhráli.

Domácí do druhého poločase nastoupili o dost aktivněji než hostující Šebkovice. Nejprve v 50. minutě v obrovské šanci domácí Bačkovský, který si nadherně přebral balón od Škachy, minul hostující branku. O 5 minut později našel domácí obránce Musil skulinku mezi obránci hostí a Škacha se nádherně prosadil z pravé strany. V 63. minutě se opakovala akce z 55. minuty, domácí Vostál přihrál Škachovi, který dal téměř stejný gól z úhlu Kubovi branky, trefil na zadní tyč a zvýšil na 2-0 pro domácí. Tento moment, jakoby domácí ukolébal. Hosté začali hrát a pomocí standartních situací se dostali hosté opět do hry. Když v 70. minutě domácí brankář Pazderka vyrazil centr z rohového kopu, přímo na vápno, kde stál hostující útočník Novotný a trefil z voleje přesně na přední tyč a snížil na 2-1, tak se domácí trochu začali strachovat o výsledek. Domácí se pak už jenom víceméně bránili.. Hodně domácí podržel brankář Pazderka. V závěru byl zápas pomocí sudích dost vyhrocen a ve druhé půli  padlo hned 6 žlutých karet. Domácí Nakonec berou 3 body a v tabulce uskakují Šebkovicím na rozdíl pěti bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Přibyslav
Pavel Škacha (útočník): Po prvním celkem opatrném poločase jsme soupeře ve druhé půli zatlačili a zaslouženě dali 2 góly. Bohužel jsme potom úplně přestali hrát a nesmyslně se přizpůsobili soupeřově hře, abychom se nakonec ještě báli o výsledek, což je podle mě proti soupeři těchto kvalit trestuhodné!

TJ Sokol Šebkovice
Matěj Pánek (záložník): V první půli jsme viděli vyrovnané utkání. Ve druhém poločase začali domácí hodně aktivně a pomocí sudího, který neodmával ani v jednom případě ofsajd vedli domácí 2-0. My jsme pak snížili a byli lepším týmem. Bohužel domácí to ubránili a zápas vyhráli.



Sestavy


SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Prchal [-] , J. Vopršal [-] , M. Ondra [-] - J. Sibera [-] , S. Pochop [-] , J. Novotný [-] - J. Bačkovský [-] (67. L. Vykoukal [-] ) , A. Vostál [-] , P. Škacha [-] - R. Musil [-]

TJ Sokol Šebkovice
J. Kuba [-] - M. Prokeš [-] , Z. Karásek [-] , Š. Dvořák [-] , M. Novotný [-] , S. Renát [-] (60. O. Netík [-] ) , T. Kotačka [-] , D. Večeřa [-] , V. Němec [-] , V. Říha [-] , K. Busta [-]

ŽK: 64. J. Vopršal , 85. P. Škacha , 88. S. Pochop - 61. D. Večeřa , 71. M. Novotný , 89. O. Netík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Dvořák Jan - NIEDERLE Zdeněk, KUBEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Ladislav Petrlík
Tip experta: výhra domácích

V utkání dvou týmů ze spodku tabulky věřím ve výhru domácího mužstva, které může těžit zejména ze zkušeností, kterých má jistě víc, než soupeř že Šebkovic, který je v krajském přeboru nováček. Výsledek utkání tipuji 2:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích