0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 15:30

8.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky vyloupili Žirovnici.


Branky


19

Okříšky vyhráli malé derby, v Žirovnici díky dvěma brankám ve druhém poločase vyhráli 2-0 a připsali si podruhé v sezóně 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se nic moc nestalo.

Od úvodního hvizdu jsme toho příliš neviděli. Žirovnice předvádí výkony nahoru, dolu a Okríšky měli štěstí, že zrovna pro Žirovnici to nebyl onen zápas, ve kterém by nějak excelovala. Úvodních 45 minut skončilo tak 0-0.

Ve druhém poločase už jsme viděli dvě branky, obě v síti domácích.

V úvodních 65 minutách jsme neviděli vážnou šanci. Až v 67. minutě se z protiútoku prosadil hostující Dubský těžkou střelou z úhlu. Dále se hrál vyrovnaný fotbal ve kterém měla trošku převahu domácí Žirovnice, ale domácím se nedařilo nic a finální fáze nevycházela. Když pak v největší šanci Žirovnice selhala mířidla domácímu kapitánovi Vodáčkovi, tak se zdálo, že se v zápase nic už nestane. V 87. minutě Zeman nádherně přeloboval domácoh Švece a zvýšil na 0-2 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


FC Slavoj Žirovnice
Adam Vaš (obránce): Jeden týden hrajeme za tým, hrajeme jeden za druhého... máme i to štěstíčko a další týden si nedokážeme nehrát a celá hra je bez nabídky a bez pohybu...Bohužel dneska se nám nic nedařilo a soupeř bere všechny body.




Sestavy


FC Slavoj Žirovnice
D. Švec [-] - T. Knotek [-] , T. Hřebecký [-] (70. Š. Smejkal [-] ) , J. Svoboda [-] (73. M. Hřebecký [-] ) , V. Staněk [-] , L. Dýnek [-] , V. Hadrava [-] , A. Vaš [-] , J. Vodáček [-] , V. Kučera [-] , M. Kořínek [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Binka [-] , F. Rampír [-] , M. Zeman [-] , R. Ryšavý [-] (85. O. Široký [-] ) , V. Bence [-] (58. K. Vostal [-] ) , P. Dubský [-] , M. Dočekal [-] , O. Benda [-] , V. Němec [-]

ŽK: 20. V. Hadrava , 70. J. Vodáček , 90. M. Zeman - 46. M. Zeman , 62. P. Dubský .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Ladislav Petrlík
Tip experta: výhra domácích

Vzhledem k posledním výsledkům a herní formě bych za favorita tohoto utkání považoval domácí družstvo. Myslím si, že v domácím prostředí uvidíme výhru 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích