0:1
(0:1)
40. V. Crkal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit poprvé prohrál, rezerva Velkého Meziříčí vyhrála v Pelhřimově 1-0.


Branky


40. V. Crkal (p.)
20

V dalším dějství Krajského přeboru přivítali domácí v prosluněném nedělním odpoledni tým, který měl v tabulce jen o tři body méně FC Velké Meziříčí. Pelhřimovští chtěli odčinit ztrátu bodů po remíze v Okříškách a udržet svoji domácí neporazitelnost.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli aktivnější.

Od úvodních minut byli více aktivní domácí hráči, ale soupeř je k ničemu vážnému nepustil. Hosté se začali více a více osmělovat, na soupeřovu branku vyslali více střel a pomalu přebírali otěže první půle. To se ale nečekaně změnilo v 30. minutě, kdy se po špatné rozehrávce meziříčského obránce, dostal k míči dobře napadající Chadim. Při tomto úsilí byl nedovoleně bráněn v pokutovém území a nemohlo následovat nic jiného než trest v podobě zahrávání pokutového kopu. Míč si, jako tradičně, vzal domácí kapitán, rozhodl se pro zakončení alá „Panenka“, ale tuto variantu hostující brankář vystihl a dloubáček z kopačky Dana Poula zneškodnil. Pořekadlo „nedáš dostaneš“ platilo i tentokrát a tak stejnou příležitost dostali i hosté. Sporně nařízenou penaltu proměnili, dostali se do jednobrankového vedení a za tohoto stavu se šlo do kabin.

Druhá půle znamenala defenzivní fotbal.

Do druhé půle vstoupili domácí aktivně, snažili se něco udělat s nepříznivým stavem. To se však úplně nedařilo, minimum zakončení a neplodný tlak nenapovídal změnu skóre. Hostující tým se soustředil více na obrannou činnost, příliš se nepouštěl do aktivní hry směrem k brance Holického a byla vidět snaha udržet nejtěsnější vedení. Hra byla rozháraná, domácí se tlačili k hostující brance, ale až na několik standartních situací se jim v tomto směru příliš nedařili. Závěr utkání se nesl v nervózní a napjaté atmosféře. Hosté svůj boj o venkovní body dotáhli do konce, připravili tak pelhřimovské o jejich neporazitelnost a odvezli si všechny body.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Toby Mazanec (hráč): Zápas jsme začali aktivně a po chvíli jsme si vybojovali penaltu, kterou jsme bohužel neproměnili. Místo aby nás nezdar nakopnul, tak jsme nechali hrát soupeře a ten před poločasem šel do vedení po proměněné penaltě. Druhý poločas byl hlavně boj o střed hřiště a naší snahy dobýt branku soupeře bez větších šancí. Velké Meziříčí předvedlo dobrý výkon a zaslouženě vyhrálo. Nám nezbývá nic jiného než první prohru hodit za hlavu a napravit naše zaváhání poctivým výkonem v Chotěboři.




Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - J. Kordík [-] (76. T. Mazač [-] ) , J. Rejthar [-] , M. Šimák [-] (81. L. Bednář [-] ) , J. Homolka [-] - D. Viktora [-] , V. Poul [-] (46. V. Šmíd [-] ) , D. Poul [-] , M. Naniáš [-] - J. Chadim [-] (68. T. Mazanec [-] ) , J. Vlk [-]

FC Velké Meziříčí B
A. Dubec [-] - M. Koudela [-] (78. T. Požár [-] ) , P. Partl [-] (89. J. Benda [-] ) , P. Chalupa [-] , V. Crkal [-] , D. Krčál [-] (90. Z. Simandl [-] ) , M. Sysel [-] , M. Zedník [-] (65. F. Mužátko [-] ) , L. Chalupa [-] , J. Krejčí [-] , L. Benda [-]

ŽK: 45. J. Rejthar , 45. M. Naniáš , 74. J. Homolka - 33. D. Krčál , 34. J. Krejčí , 50. P. Partl , 86. T. Požár .
Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Michal Naniaš
Tip experta: výhra domácích

Meziříčí Tady nemůžu jinak než 1.
Na tenhle zápas se těším a věřím že ho zvládneme. Oba dva týmy se snaží hrát ofenzivní fotbal, pro oko diváka to bude pěkné utkání. Domácí tvrz zůstane nedobyta - 4:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích