Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 10:30

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Sapeli si doma poradili s Přibyslaví.


Branky


2. D. Skotar , 38. D. Skotar , 75. F. Dvořáček (p.) , 83. P. Barák , 90. P. Barák - 34. M. Krčál , 85. P. Škacha
19

Fotbalisté Sapeli porazili věčného rivala ještě z přibyslavsko-polenského panství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli začali domácí hodně aktivně.

 

Sapeláci vstoupili do utkání velmi aktivně a po pěkné kombinaci Brabce s Vackem skóroval již v druhé minutě Dominik Skotar 1-0. V 7.minutě založil akci Tomáš Reiterman, následovala ulička Vacka a Dominik Skotar opět stanul tváří v tvář gólmanu Pazderkovi, ten tentokrát Přibyslav podržel. O pět minut se sitace opakovala a brankář Přibyslavi skvěle vychytal Dominika Skotara. O minutu později centroval Benáček, Matějíček hlavičkoval nad branku hostí. Další velká šance Sapeláků přišla v 17.minutě, kdy po rohu Filipa Dvořáčka hlavičkoval atakovaný Tomáš Reiterman z malého vápna nad branku Pazderky. Ve 26.minutě zahrozili poprvé hosté, Krčálova jedovka z třiceti metrů olízla spojnici svatyně Petra Koubka. Ve 32.minutě vypíchl Filip Dvořáček míč Ondrovi a připravil tutovku Dominiku Skotarovi, ten v koncovce selhal. Tolik neproměněných šancí přineslo trest - platilo nedáš dostaneš.! O minutu později vypálil přesně k tyči Krčál a bylo srovnáno 1-1.  O minutu později mohlo být pro domácí  ještě hůř, na dlouhý pas Krčála si naběhl Vostál, jeho střelu z úhlu kryl Petr Koubek. V 37.minutě domácí zamkli soupeře do jeho šestnáctky, tři střely Vacka zlikvidoval Pazderka za pomoci obránců, závar však pokračoval a poslední slovo měl Dominik Skotar, který poslal hlavou Sapeláky opět do vedení 2-1.

 

Ve druhé půli se začali dít věci až od 75. minuty.

 

V druhé půli se dlouho nic podstatného nedělo, až v 65.minutě krotil Petr Koubek další projektil z Krčálovi kopačky. V 75.minutě byl v šestnáctce sporně sražen  Částka a nařízený pokutový kop proměnil Filip Dvořáček 3-1. O dvě minuty později pálí z cca 20 metrů hosté, střela jde nad branku. V 83. minutě unikl soupeřově obraně Částka, zasekl míč , přihrál pod sebe Petru Barákovi a ten se nemýlil 4-1. V 85. minutě po rohu Vykoukala snížil Škacha krásným volejem na 4-2. Poslední slovo v utkání měl skvěle hrající Petr Barák, který akcí jak z učebnice vymetl levé víko přibyslavské branky a uzavřel výsledek na konečných 5-2 pro Sapeláky.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček (kapitán): V prvním poločase jsme předváděli celkem hezký fotbal a mohli jsme vést i o více než jeden gól. Ve druhé půli se hra vyrovnala, ale naštěstí jsme Přibyslavi nedovolili vyrovnat a sami jsme v závěru utkání z brejků navýšili skóre.

SK Přibyslav
Martin Ondra (obránce): Nedělní zápas se nám nepovedl. Na začátku zápasu jsme dostali gól ve 3. minutě díky naší chybě v obraně. Dalších 10 minut nás podržel brankář Lukáš Pazderka. Po 35 minutách hry jsme dokázali dát vyrovnávací gól, ale již ve 40 minutě jsme dostali nešťastný gól do kabiny. V kabině jsme si vše vyříkali a do druhé půle jsme šli s tím, že s výsledkem něco uděláme. Na začátku druhé půle jsme měli veliký tlak na soupeře, ten jsme ale bohužel nedokázali přetavit v branku. V 75 minutě po nešťastném faulu soupeř kopal penaltu a proměnil ji. Hru jsme museli otevřít a pokusit se vstřelit kontaktní gól. To se nám bohužel nepovedlo a soupeř naší otevřenou hru potrestal. Teď se musíme soustředit na další zápasy a neděli hodit za hlavu.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - T. Reiterman [-] , T. Matějíček [-] , M. Matějíček [-] (51. O. Částka [-] ) , P. Tržil [-] , F. Dvořáček [-] , D. Skotar [-] (80. J. Horký [-] ) , P. Barák [-] (91. M. Boháček [-] ) , J. Vacek [-] , J. Benáček [-] , M. Brabec [-] (70. P. Matějíček [-] )

SK Přibyslav
L. Pazderka [-] - J. Prchal [-] , J. Vopršal [-] , M. Ondra [-] , M. Votava [-] - J. Sibera [-] (61. P. Škacha [-] ) , S. Pochop [-] , J. Novotný [-] , M. Krčál [-] - J. Bačkovský [-] (66. L. Vykoukal [-] ) , A. Vostál [-]

ŽK: 44. P. Barák , 78. P. Matějíček - 90. L. Pazderka .
Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Michal Naniaš
Tip experta: výhra domácích

Sapeláci jsou doma nepřijemní a ještě k tomu dopolední čas - výhra 1:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích