Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:00

7.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápasech Bedřichova padá hodně branek, Okříšky dostali na Bedřichově bůra.


Branky


18

Okříšky zavítali do městské části Jihlavy na Bedřichov, snažili se o body, ale domácí si pěti brankami pojistili 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli jsme viděli 5 branek.

V zápasech Bedřichova zatím padá hodně gólů a stejně tomu bylo i v zápase s Okříškami. Bedřichov, jako už tradičně, vlétl na svého soupeře a již ve 4.minutě se prosadil debutant v základní sestavě Roman Diviš. Na něj o čtyři minuty později navázal Lacina a Bedřichov tak velmi rychle vedl 2:0. Bedřichov měl i další šance, v té největší Lacina z vápna minul bránu. Poté se začali do hry dostávat také hosté a ve 29.minutě snížil z přímého kopu Večeřa. Tento gol hosty nakopl a o šest minut později srovnal střelou o tyč Zeman. Ještě do poločasu si ale Bedřichov vrátil vedení na svoji stranu, když se ve 41.minutě podruhé prosadil Diviš

Osmnáctiletý Diviš pálil i po změně stran ostrými.

 I ve druhém poločase byli lepší domácí, v hlavní roli s teprve osmnáctiletým Divišem. Ten v 58.minutě završil hattrick a o dvě minuty později vstřelil i svůj čtvrtý gól v utkání. Bedřichov poté kontroloval hru a Okříšky se zmohli pouze na snížení náskoku, když se v 72.minutě nadvakrát prosadil Vostal. Bedřichov si poté vedení pohlídal a slavil první výhru v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bedřichov
Lukáš Dvořáček (hráč): Dnešní zápas nám vyšel na výbornou, kromě slabší desetiminutovky v první půlce jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Bohužel jsme ale zase dostali 3 goly, takže obranu musíme zlepšit. Hlavní jsou ale tři body, které jsme už potřebovali.




Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - J. Paulík [-] , J. Mareš [-] , D. Mašek [-] , L. Dvořáček [-] - D. Novák [-] , J. Göth [-] (62. P. Štěpánek [-] ) , T. Grepl [-] , M. Neuwirth [-] (76. D. Vaněk [-] ) - D. Lacina [-] (90. D. Šaroun [-] ) , R. Diviš [-] (86. T. Havlík [-] ) -

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - I. Večeřa [-] (75. J. Jůza [-] ) , F. Rampír [-] , M. Zeman [-] , R. Ryšavý [-] , V. Bence [-] (72. V. Bulant [-] ) , T. Trnka [-] , P. Dubský [-] , O. Široký [-] (67. K. Vostal [-] ) , M. Dočekal [-] , V. Němec [-]

ŽK: 28. J. Mareš , 70. P. Šána , 84. D. Lacina , 90. L. Dvořáček , 90. D. Novák , 90. T. Havlík - 63. I. Večeřa , 90. M. Zeman .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Niederle Zdeněk - ŠRÁMEK Zdeněk, JANOVSKÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jakub Bačkovský

Expert: Michal Naniaš
Tip experta: výhra domácích

První vítězství domácích proti nefotbalovému týmu z Okříšek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů