1:1
(0:0)
80. D. Poul (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 16:00

6.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První skalp lídra letošní sezóny, favorizovaný Pelhřimov remizoval na půdě Okříšek.


Branky


58. I. Večeřa - 80. D. Poul (p.)
23

Fotbalisté Okříšek se doma proti Pelhřimovu předvedli ve velice dobrém světle a stali se prvním týmem, který nejenže vstřelil Pelhřimovu branku, ale i sebral první body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli jsme viděli řadu šancí.

 

Utkání začali lépe hosté, když se po sérii rohových kopů dostal uvnitř vápna ke střele Naniaš, ale jeho pokus zneškodnil připravený Fiala. Hosté podnikali rychlé brejky a po jednom z nich, když chyboval domácí obránce, se do pokutového území vřítil Vlk, ale jeho střelu skvěle vychytal Fiala. Domácí zahrozili rychlým přechodem půlicí čáry a centr Širokého do pokutového území hosté s námahou odvrátili. Šanci na vstřelení branky měli domácí po rozehraném trestném kopu, když Rampír Filip se dostal do pokutového území, ale jeho střela skončila pouze na boční síti.

 

Domácí udeřili, hosté se hnali za otočením, ale zápas skončil remízou.

Na začátku druhého poločasu opět zahrozili hosté, ale pokus Poula skončil těsně vedle domácí branky. V 58. minutě se po ideální přihrávce od Bendy dostal do úniku Večeřa a po kličce brankáři vstřelil vedoucí branku domácích – 1:0. Domácí vycítili šanci na vstřelení pojistky, ale situaci, kdy se řítili sami na brankáře Trnka s Dubským, nevyužili. Z protiútoku, zhruba dvacet minut před konce byl vyloučen domácí Mašek, který zatáhl za záchrannou brzdu. Hosté přidali na obrátkách a hnali se za vyrovnáním. V 80. minutě se hosté dočkali pokutového kopu po ruce domácího obránce a ten proměnil Poul – 1:1. Hostující hráči se snažili přidat ještě jednu branku, ale domácí hráči si cenný bod po srdnatém výkonu nenechali vzít.



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky
Radek Ryšavý (hráč): Náročné utkání. Hned v úvodu jsme naštěstí přečkali asi 5 nebezpečných rohů Pelhřimova. Poté jsme se dostali také více do hry a jen škoda, že jsme nevyužili standardní situaci. Ve druhé půli měl Pelhřimov opět více ze hry, ale my jsme trestali z brejku. Z dalšího jsme mohli zvýšit na 2:0, ale nepovedlo se. Poté dostal červenou náš stoper a následně proti nám byla odpískaná penalta. Závěrečný nápor jsme přečkali. Před zápasem bychom bod brali všemi deseti, ale ve finále jsme mohli vyhrát.

FK Maraton Pelhřimov
Daniel Poul (kapitán): ,Celý zápas jsme byli aktivnějším týmem, bohužel jsme neproměnili vypracované šance. Byl to klasický zápas o prvním gólu, který se po ojedinělé brejkové situaci podařilo vstřelit domácím. Poté se ještě více zatáhli do defenzivy, i přesto jsme si ale vypracovali další šance. Povedlo se nám vyrovnat, vedoucí gól už jsme ale nevstřelili. Bod je pro nás ztráta, ale jedeme dál.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , I. Večeřa [-] (72. L. Rampír [-] ) , T. Binka [-] , F. Rampír [-] , R. Ryšavý [-] (89. K. Vostal [-] ) , V. Bence [-] (62. P. Dubský [-] ) , O. Široký [-] (56. T. Trnka [-] ) , M. Dočekal [-] , O. Benda [-] , V. Němec [-]

FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - J. Homolka [-] , M. Naniáš [-] , J. Kordík [-] , J. Rejthar [-] - D. Viktora [-] , V. Poul [-] (72. L. Bednář [-] ) , D. Poul [-] - T. Mazanec [-] (64. V. Šmíd [-] ) , J. Vlk [-] , J. Chadim [-]

ŽK: 39. O. Benda , 77. L. Rampír , 86. P. Dubský - 36. J. Rejthar , 88. M. Naniáš . ČK: 79. M. Mašek .
Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Jakub Bačkovský

Expert: Jiří Holenda mladší
Tip experta: výhra hostů

Pelhřimov přijede jako jednoznačný favorit a myslím, že nezaváhá a vyhraje nejmíň o 2 góly.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů