5:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 16:00

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov je dále stoprocentní, tentokráte to schytal Bedřichov


Branky


10. J. Chadim , 40. D. Poul , 44. M. Skořepa , 45. D. Viktora , 48. T. Mazač
23

Pelhřimov doma opět nedostal ani branku a zvítězil nad Bedřichovem vysoko 5-0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přečkali tlak a potom čtyřikrát do poločasu udeřili

V nedělním odpoledni hostil Pelhřimov soupeře z Bedřichova a byl to duel dvou neporažených celků. Zatímco domácí měli před tímto utkáním na kontě plný počet devíti bodů, hosté nasbírali po třech remízových utkání body 3.
Začátek utkání patřil hostům, kteří se snažili domácí hráče aktivním napadáním připravit o míč a zkomplikovat jim tak rozehru. Domácí díky štěstí a nemohoucnosti hostujících hráčů tuto pasáž hry přečkali bez újmy a naopak udeřili sami. Průnik pravého zadáka Skořepy nikdo z hostujících hráčů nedokázal zastavit. Po jeho střele z hranice pokutového území, byl nejdříve u dorážky Chadim a nekompromisně zavěsil. Poté zase iniciativu převzali hosté a centry z křídelních prostorů hřiště se snažili prolomit pelhřimovskou obranu. Náznaky šancí hostů vznikaly po několika nedorozumění mezi obranou a brankářem domácích. Vše nakonec dopadlo pro domácí dobře a ti tak mohli dál živit naději na další zápas „s nulou“. Pro vývoj celého utkání se ukázala jako rozhodující poslední pětiminutovka prvního poločasu. Nejdříve se po perfektně zahrané standartní situaci Naniáše prosadil Daniel Poul a zvýšil na 2:0. Následně se znovu únikem zaskvěl Skořepa, narazil si míč s Mazancem a z úhlu prostřelil hostujícího brankáře potřetí. Tečku za poločasem udělal novic v základní sestavě domácích David Viktora, kterého ke skórování vyzval další asistencí Mazanec. Domácí tak odcházeli spokojeni do kabin s luxusním čtyřbrankovým náskokem.

Druhý poločas se odehrával ve velmi slušném tempu

Start do druhého dějství se, stejně jako v úvodu utkání, opět vydařil lépe hostům. Žádný zásadní problém ale domácí defenziva řešit nemusela. Ve 48. minutě se, po pěkné akci středem hřiště na jeden dotyk, řítil sám na hostujícího brankáře Tomáš Mazáč a poradil si mazácky – naznačil střelu, ale míč si potáhl dlouhou kličkou na levou stranu a zasunul míč do prázdné brány - 5:0. I za tohoto skóre se domácí nesoustředili jen na „údržbu“, ale dále se dostávali aktivní hrou na dostřel hostující branky. Do slibných šancí se dostali střídající hráči Bednář a Šimák, ale bez kýženého výsledku. K nejvážnější ohrožení čistého konta domácího gólmana se hosté dostali po závaru v pokutovém území, kdy hned nadvakrát ohrozili Holického. Ten první razantní střelu vyrazil a pohlídal si i dorážku, kterou zlikvidoval krásným zákrokem. V dalších minutách zápasu bylo k vidění několik standardních situací v podání domácích, ale na konečném skóre se už nic nezměnilo. Tým podal další kvalitní výkon, svou šanci dostali i střídající hráči, kteří do hry vnesli novou energii. Domácí celek splnil povinnost a připsal si do tabulky 3 body za jednoznačnou výhru.
Po skončení utkání byli oceněni nejlepší hráči utkání – na straně hostů se nejvíce sympatií domácího trenéra dostalo Davidu Novákovi. V dresu domácích pak lodivoda Bedřichova zaujal krajní obránce a autor jedné z branek Martin Skořepa.



Ohlasy k zápasu


FK Maraton Pelhřimov
Martin Skořepa (hráč): Úvod zápasu patřil hostům, poté jsme převzali otěže, dostávali jsme se do brankových příležitostí a do poločasu jsme čtyři využili. Druhý poločas se hrál v klidnějším tempu, drželi jsme míč, přidali pátou branku a zbytek zápasu už se dohrával.

TJ Sokol Bedřichov
Lukáš Dvořáček (hráč): Tak nemyslím si, že jsme začali špatně, bohužel jsme z první vážnější šance inkasovali. Celkově si myslím, že výsledek je krutý, my jsme taky měli dvě nebo tři gólovky. Bohužel jsme udělali i nějaké chyby a ty tým, jako Pelhřimov umí potrestat a taky je potrestal.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - J. Homolka [-] , J. Kordík [-] , J. Rejthar [-] , M. Skořepa [-] (75. V. Poul [-] ) - M. Naniáš [-] (75. M. Šimák [-] ) , D. Poul [-] , D. Viktora [-] - J. Chadim [-] (57. L. Bednář [-] ) , T. Mazač [-] (63. V. Šmíd [-] ) , T. Mazanec [-] (71. J. Vlk [-] )

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Mašek [-] , J. Paulík [-] (66. L. Bednárik [-] ) , J. Mareš [-] , L. Dvořáček [-] (87. D. Vaněk [-] ) - M. Neuwirth [-] (71. R. Diviš [-] ) , T. Grepl [-] , M. Pojer [-] (33. T. Havlík [-] ) - D. Lacina [-] , D. Novák [-] - P. Štěpánek [-] (46. A. Altrichter [-] )

Počet diváků: 225. Rozhodčí: Pavlas Jiří - STRAKA Karel, BÍLEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Radek Ryšavý
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí zatím jasnou pozici lídra soutěže a zvítězí o 3 branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích