0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2019 10:30

5.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěboř oloupila tým Sapeli Polná


Branky


22

Hodně oslabený tým Sapeli Polná doma přivítal hosty z Chotěboře. Utkání skončilo nejtěsnějším možným výsledkem 0-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotěboř zaslouženě vedla 1-0.

 

Sapeli měla v dnešním zápase opravdu hodně hráčů mimo sestavu, nebylo tedy divu, že si hráči Sapeli až tak nevěřili a první půle vyzněla lépe pro hosty z Chotěboře. A když se ještě v úvodu utkání zranil Petr Doucha, tak už domácí tušili, že je čeká hodně těžký zápas. V 16.minutě vytáhl první výborný zákrok Martin Pokorný, když zlikvidoval střelu ze šestnáctky. O tři minuty později měla dělovka ještě lepší parametry, Martin Pokorný vyrazil střelu na břevno, a hosté mě  ovu možnost skórovat , ale přestřelili branku Sapeláků. Ve 29.minutě hlavičkovali chotěbořští mimo branku. Ve 31.minutě mohl skórovat David Padrnos, rozhodl se ještě přihrát Milanu Mezerovi, toho již zablokovali obránci. Ve34.minutě se nádherně trefil Jiří Hlaváček do pravé šibenice a hosté vedli 0-1. V 38. minutě to zkoušel z cca 20 metrů Pavel Matějíček, ale přestřelil. Druhou velkou možnost měli domácí ve 42.minutě po střele Jana Vacka z hranice vápna, když byl míč ještě dvakrát tečováná, ale nakonec střela skončila mimo branku. Hosté po prvním půli tak zaslouženě vedli.



Ve druhém poločase branka už nepadla

 

 

Do druhé půle vstoupili domácí aktivněji, zkoušeli i navýšit tempo střídáním. V 62.minutě vybojoval míč David Padrnos, přihrál Dominiku Skotarovi, ten se protáhl skrze obránce, ale zakončil těsně vedle pravé tyče. Tato akce zasloužila vyrovnání! V poslední dvacetiminutovce se domácí snažili o vyrovnánír, dlouhé nákopy dobře odvracela defenziva hostí. Přesto ještě gólmana Dobrovolného prověřil Filip Dvořáček, neúspěšně. Chvilku před závěrečným hvizdem zabránil v pokutovém území průniku Luboše Rychteckého skluzem hostující obránce, zahrál při něm rukou, ale nepískalo se. Chotěbořští tak odvážejí ze Stáje tři body.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček (kapitán): V zápase proti Chotěboři jsme postrádali polovinu hráčů z dvacetičlenného kádru, takže nám museli pomoci kluci z nižších soutěží. Samotné utkání bylo bojovné a celkem vyrovnané, ale rozhodla ho krásná branka hostujícího hráče z první půlky




Sestavy


TJ Sapeli Polná
M. Pokorný [-] - P. Doucha [-] (23. T. Matějíček [-] ) , L. Rychtecký [-] , D. Padrnos [-] , F. Dvořáček [-] , M. Mezera [-] (54. D. Skotar [-] ) , P. Barák [-] , P. Matějíček [-] (69. M. Matějíček [-] ) , J. Vacek [-] , P. Tržil [-] , F. Vomela [-] (46. D. Stejskal [-] )

FC Chotěboř
T. Dobrovolný [-] - A. Nedvěd [-] , P. Hanousek [-] (67. J. Voborník [-] ) , O. Bělovský [-] (58. P. Chlad [-] ) , M. Somerauer [-] , M. Somerauer [-] , J. Hlaváček [-] (83. F. Janda [-] ) , J. Hlaváček [-] , M. Cestr [-] , J. Neuvirt [-] , T. Keller [-]

ŽK: 60. D. Stejskal , 68. D. Skotar , 80. L. Rychtecký - 79. J. Hlaváček , 84. M. Somerauer , 90. F. Janda .
Počet diváků: 127. Rozhodčí: Fotr Jan - NIEDERLE Zdeněk, KUBEŠ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Radek Ryšavý
Tip experta: remíza

Tým Polné je doma silný, ale Chotěboř jim nedá nic zadarmo. Myslím, že zápas skončí plichtou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů