2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2019 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velmez doma porazil Sapeli 2-0


Branky


31. M. Sysel , 87. V. Crkal
17

Domácí fotbalisté byli po celý zápas jasně lepším týmem a na domácí půdě si připsali proti Polné všechny 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké Meziříčí nedávalo v první půli Sapelákům příšli prostoru.

V první minutě vvybojoval míč ve vápně Částka, předložil Dvořáčkovi, jehož střela nebyla přesná a neměla razanci. To bylo na dlouhé desítky minut vše, co Sapeli předvedli. Hráči Velmezu potvrdili svojí kvalitu a měli jasně navrch. V 9. minutě po centru zprava, hlavičkoval jeden z domácích nad branku Polné. V 16. minutě domácí útočník po skvělém průniku vnikl do šestnáctky a zleva vypálil, ovšem připravený brankář Sapeli Pokorný vyrazil střelu na roh. Ve 26. minutě se domácí dostali do vápna tentokráte zprava, ale hostující brankář Pokorný opět vyrazil a následně domácí hráči přestřelili odkrytou branku hostí. Ve 30. minutě zahrávali domácí další rohový kop, na který si naskočil Sysel a otevřel skóre, 1-0. Ve 37. minutě se probudili i polenští, kombinace Padrnose s Bambulou skončila střelou Dvořáčka nad brankou. 

Ve druhé půli jsme viděli podobný fotbal, jako v té první.

Druhá půle navázala plynule na první dějství. mezi 46-50. minutou domácí čtyřikrát zakončovali, ale dvakrát tam byl připravený Pokorný a dvakrát mimo. Velmi sporný okamžik se stal v 57. minutě, Barák vyslal do úniku Padrnose, který překonal Simandla. Jenom asistent sudího asi skutečně ví, jak to bylo. Každopádně ve sporné situaci odmával ofsajd. V závěru se Polná snažila o vyrovnání, ale marně. Čtyři minuty před koncem hosté zbytečně ztratili míč a v brejku se prosadil Crkal, který završil skóre na 2-0 a bylo rozohodnuto.



Ohlasy k zápasu



TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček (kapitán): Do zápasu jsme vstoupili s defenzivní taktikou, která nám bohužel úspěch nepřinesla. Domácí byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě získali 3 body.



Sestavy


FC Velké Meziříčí B
Z. Simandl [-] - L. Berka [-] , P. Partl [-] (67. M. Zedník [-] ) , V. Crkal [-] (89. F. Mužátko [-] ) , D. Krčál [-] , M. Sysel [-] , P. Mucha [-] , V. Bradáč [-] (73. M. Koudela [-] ) , J. Dufek [-] (83. P. Chalupa [-] ) , J. Krejčí [-] , L. Benda [-]

TJ Sapeli Polná
M. Pokorný [-] - O. Částka [-] , Š. Bambula [-] , D. Padrnos [-] , F. Dvořáček [-] , P. Barák [-] , M. Boháček [-] , J. Benáček [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , F. Vomela [-] (81. M. Mezera [-] )

ŽK: 88. M. Mezera .
Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Lukáš Dvořáček
Tip experta: výhra domácích

Tento zápas bude vyrovnaný, ale zdá se, že domácí jsou na tom na začátku sezóny o něco lépe, proto těsně vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích