Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 10:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky opět bez bodů, fotbalisté z Polné po remíze v Bedřichově doma porazili Okříšky.


Branky


19

Fotbalisté Sapeli Polná doma ve 3. kole KP porazili výběr Okříšek vysoko 5-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Okříšky začali dobře, ale pak se rozjeli domácí

Hned v úvodu mohli domácí rychle prohrávat, ale domácí brankář Koubek byl připraven. V 16. minutě uvolnil Dvořáček Částku a ten předložil šanci Padrnosovi, ale Fiala připraven. Ve 24. minutě se již skóre zápasu měnilo. Fialu prostřelil z dálky Padrnos. O chvíli později vyslal Dvořáček Částku a skóre bylo 2-0. V závěru si opět hosté vytvořili tlak, ale balon skončil pouze na břevně. Polná mohla být tak ráda, za to, že skóre je takové jaké je. 

 

Sapeláci začali druhý poločas úplně jinak než první.

Hned ve 47. minutě si vyměnil balón Boháček s Dvořáčkem a Částka zvýšil na 3-0. V 54. minutě bylo pro domácí ještě veseleji, když Částka prostrčil na Padrnose a ten propálil Fialu. V 56. minutě Douchova střela skončila na břevně hostující branky. O chvíli později se dočkali také Okříšky v 64. minutě se trefil hlavou Dubský. Následně mohl završit hatrick Padrnos, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. V 75. minutě jsme mohli vidět nejlepší akci celého dopoledního zápasu. Petr Barák se vydal na spanilou jízdu hřištěm, obešel všechny hráče soupeře, kteří mu stáli v cestě, ale branku přestřelil.. V 76. minutě si na centr Matějíčka vyskočil ještě Dvořáček a zvýšil na 5-1. V závěru mohli hosté opět vstřelit další branky, ale fantastický Koubek byl proti. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček (kapitán): Vstup do zápasu jsme neměli ideální a pustili jsme Okříšky do několika šancí. Po vedoucím gólu Padrnose se naše hra zlepšila a díky rychlému přechodu do útoku a kvalitnímu zakončování jsme přidali další góly a zaslouženě vyhráli 5:1.




Sestavy


TJ Sapeli Polná
P. Koubek [-] - O. Částka [-] , P. Doucha [-] , D. Padrnos [-] (89. M. Pokorný [-] ) , F. Dvořáček [-] , P. Barák [-] , M. Boháček [-] , P. Matějíček [-] (81. F. Vomela [-] ) , J. Vacek [-] , J. Benáček [-] , P. Tržil [-]

SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Binka [-] , I. Večeřa [-] , F. Rampír [-] , R. Ryšavý [-] , T. Trnka [-] , T. Dočkal [-] , P. Dubský [-] , M. Dočekal [-] , V. Němec [-]

ŽK: 32. T. Dočkal , 34. T. Binka , 79. F. Rampír .
Místo: Stáj. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dvořák Jan - DOSKOČIL Pavel, HOLUB Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Adam Vaš
Tip experta: remíza

Zápasy v Polné nejsou vůbec jednouduché, ale i přesto si Okříšky dovezou domů bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích