0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2019 16:30

3.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov opět vyhrál a je jako jediný zatím stoprocentní


Branky


22. T. Mazač , 54. T. Mazač , 80. M. Skořepa , 90. J. Vlk
20

V nedělním slunečném odpoledni zavítal Pelhřimovský tým na  půdu Třebíče. Místní HFK chtěl před domácími diváky napravit týden starý debakl, když v Žirovnici obdrželi nepopulárního bůra. Pelhřimovští hráči naopak chtěli navázat na vítězství z domácího utkání s nováčkem z Šebkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali velmi aktivně

Úvod zápasu patřil domácím, kteří začali aktivněji a dokázali si vytvořit zajímavé šance. Tyto příležitosti se ovšem minuly účinkem a končily pouze zakončením mimo branku. Poté se do hry dostali i hosté, kteří hned svojí první velkou šanci proměnili. Ve 22. druhé minutě po faulu na D. Poula rychle rozehrál standardní situaci Michal Naniáš a našel přesně Tomáš Mazáč. Ten svojí levou nohou propálil gólmana domácích a Pelhřimov šel do vedení. Následovala pasáž hry plná nepřesností a zbytečných ztrát míče od obou mužstev. Po faulu blízko pokutového území se k exekuci volného přímého kopu postavil Jakub Chadim a utaženou střelou nastřelil, i díky zákroku brankáře, tyč domácího branky. V závěru poločasu mohl navýšit vedení Jakub Vlk, když se dostal do úniku a běžel sám na gólmana domácích. Jeho nedůrazná střela však skončila vedle branky, a proto se šlo do kabin za stavu 0:1.

 

Pelhřimov opět nezačal uplně dobře

Do druhého poločasu nastoupili pelhřimovští hráči rozpačitě, nedařilo se jim navázat na dobrý výkon z prvních 45. minut. Klid jim dodala až 54. minuta, když si krásný přímý kop Michal Naniáš z 30. metrů našel v malém vápně Tomáš Mazáč a hlavou poslal hosty do vedení o dvě branky. V dalším průběhu utkání byla hra často přerušována, ani jeden tým nedokázal udržet souvislý tlak, ale přesto se domácí dostali do několika šancí po centrech z křídelních prostorů. Kýžený kontaktní gól se jim však vstřelit nepodařilo. A tak byl na tahu opět Pelhřimov. v 80. minutě se po průnikové přihrávce za obranu od Dana Poula dostal do šance Martin Skořepa, obešel gólmana a střelou po zemi zvýšil už na rozdíl tří gólů. Konec zápasu už se tedy jen "dohrával", hosté si vytvořili několik vyložených šancí, jako například Jakub Rejthar, jehož zakončení z malého vápna domácí obrána vytěsnila na rohový kop. Gólem pro hostující tým neskončily ani střely střídajících Bednáře a Mazance. Až v samotném závěru přidali hráči v bíločerných dresech čtvrtý zásah do sítě soupeře. V 90. minutě si prodloužený míč za obranu domácích našel Jakub Vlk, obešel gólmana a do prázdné branky stanovil konečný stav utkání na 0:4 pro Pelhřimov.



Sestavy


HFK Třebíč
P. Duba [-] - J. Brabenec [-] (86. T. Staněk [-] ) , T. Hrbáček [-] (57. J. Uličný [-] ) , A. Suchna [-] , V. Maleta [-] , R. Durda [-] (23. D. Lorenc [-] ) , R. Bence [-] , T. Válek [-] , M. Kostelecký [-] , P. Mitáš [-] , P. Ošmera [-]

FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - M. Skořepa [-] , J. Rejthar [-] , M. Šimák [-] , J. Homolka [-] - M. Naniáš [-] (85. J. Kordík [-] ) , V. Poul [-] (74. L. Bednář [-] ) , D. Poul [-] - T. Mazač [-] (69. D. Viktora [-] ) , J. Chadim [-] (59. T. Mazanec [-] ) , J. Vlk [-] (90. V. Šmíd [-] ) -

ŽK: 30. D. Lorenc , 34. T. Hrbáček , 38. M. Kostelecký , 53. P. Mitáš - 79. M. Naniáš .
Místo: Třebíč. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Adam Vaš
Tip experta: výhra hostů

Pelhřimov nastoupí i ve třetím kole s kvalitou a odveze si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů