2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okresní derby skončilo remízou


Branky


39. D. Lacina , 74. T. Grepl - 17. D. Padrnos , 51. P. Doucha
21

Po dlouhých šesti letech jsme viděli v městské části Jihlavy na Bedřichově okresní derby, které skončilo nerozhodně 2-2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sapeláci začali hodně z ostra.

V úvodu byli sapeláci jasně lepším týmem, už ve druhé minutě brankář Šána podržel proti Padrnosovi. O minutu později pálil po rohu Bambula, ale opět přirpavený Šána skvěle zasáhl. V 10. minutě napálil hostující Dvořáček tyč. Ve 14. minutě měl velkou šanci také domácí Bedřichov, ale i na druhé straně se vyznamenal brankář Hajný, když střelu vyrazil na roh. V 17. minutě vyzval ke skórování Dvořáček Padrnose a ten se nemýlil 0-1. Větší část prvního poločasu se hrálo vyrovnaně a když v závěru první půle nejprve skvěle zasáhl Hajný, tak se zdálo že Polná si vedení už pohlídá, ale ve 39. minutě Bedřichov vyrovnal. Ve 40. minutě opět zasahoval Šána proti šanci Vacka. Kdyby první poločas skončil o 5 branek pro hosty, tak by se asi nikdo nedivil, ale Polenští nevyužili své šance a tak askončil poločas 1-1.

Polná byla opět aktivnější

Polná začala opět aktivně. V úvodu druhé půle hned ve 48. minutě neproměnil velkou šanci Částka. V 51. minutě se Polná prosadila na Dvořáčkův centr si naskočil Doucha 1-2. V 56. minutě opět Částka v obrovské šanci neproměnil. O deset minut později opět utekl obraně Částka a předložil Padrnosovi, který netrefil branku. V 74. minutě kopali domácí řadu po sobě jdoucích rohů a jeden z nich se ujal, trefil se Grepl. V závěru se hrálo vabank, domácí měli blíže ke gólu, ale ani oni nebyli v zakončení přesní. První derby Sokolu a Sapeli tak skončilo 2-2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sapeli Polná
Filip Dvořáček (kapitán): Novou sezónu jsme chtěli zahájit ziskem 3 bodů, což se nám bohužel nepovedlo. V prvním poločase jsme si vytvořili spoustu gólových šancí, které jsme ovšem neřešili dostatečně kvalitně. Ve druhé půli se hra vyrovnala a ke konci zápasu měli několik šancí i domácí, takže konečná remíza je nejspíš spravedlivá.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - D. Mašek [-] , J. Paulík [-] , J. Mareš [-] , L. Dvořáček [-] (64. J. Janák [-] ) - D. Novák [-] , M. Pojer [-] , J. Göth [-] (89. P. Štěpánek [-] ) , T. Grepl [-] - D. Lacina [-] (92. J. Fuxa [-] ) , T. Havlík [-] (74. M. Neuwirth [-] ) -

TJ Sapeli Polná
T. Hajný [-] - O. Částka [-] (70. F. Vomela [-] ) , Š. Bambula [-] , P. Doucha [-] , D. Padrnos [-] , F. Dvořáček [-] , P. Barák [-] , M. Boháček [-] , P. Matějíček [-] (62. M. Mezera [-] ) , J. Vacek [-] (76. P. Fišer [-] ) , P. Tržil [-]

ŽK: 61. L. Dvořáček , 90. D. Novák - 59. J. Vacek .
Počet diváků: 130.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jakub Bačkovský

Expert: Aleš Janovský
Tip experta: remíza

Další nováček Bedřichov doma zahajuje soutěž s nevyzpytatelným soupeřem. Tipuji opatrnější utkání s nerozhodným výsledkem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů