J. Chadim 21.
D. Poul 56. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Šebkovic z úvodu nestačil na favorizovaný Pelhřimov


Branky


21. J. Chadim , 56. D. Poul (p.)
21

Domácí Pelhřimov byl v zápase jasným favoritem a nezaváhal, bez problémů si poradil s nováčkem ze Šebkovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od prvních minut potvrzoval domácí tým roli favorita.

K prvnímu mistorvskému utkání na Pelhřimovské hřiště zavítal také nováček ze Šebkovic. V prvních minutách byl Pelhřimov jasně lepším týmem. Hrálo se převážně na půlce hostů, ovšem bez gólu. Diváci se dočkali změny skóre až ve 21. minutě. Kolmá přihrávka od Poula směřovala přesně na Chadima, který křižnou střelou otevřel skóre, 1-0. Domácí tým dále více kombinoval a byl jasně lepším týmem. V závěru měl ještě šanci domácí Mazáč, ale šebkovický brankář střelu vytěsnil.

Domácí dominovali i ve druhé půli.

Do druhého dějství opět nastoupil Pelhřimov aktivně s cílem udržet si převahu. Snaha se vyplatila v 54. minutě byl Mazanec v pokutovém území faulován a domácí Poul penaltu proměnil. Po navýšení skóre Pelhřimov trošku ubral a hosté se dostávali více do hry. Následovali dvě vyložené šance. Nejdříve skvěle zasáhl domácí brankář a následně šla střela vysoko nad. Poté se opět ke hře dostali domácí a vytvořili si ještě nějaké šance, ale většina z nich byla bez úspěchu. V závěru domácí dobře rozehráli rohový kop, ale tečovanou skvělu skvěle zachytil hostující brankář, a proto zápas skončil výsledkem 2-0 pro Pelhřimov.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice
David Karásek (kapitán): Domácí byli po celé utkání lepším týmem. Góly jsme dostali po naší chybě a z přísného pokutového kopu. Pak jsme neproměnili 2 velké šance. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - J. Rejthar [-] , M. Šimák [-] (89. J. Kordík [-] ) , J. Homolka [-] , M. Skořepa [-] (78. L. Bednář [-] ) - M. Naniáš [-] , V. Poul [-] (71. D. Viktora [-] ) , D. Poul [-] - J. Chadim [-] (46. T. Mazanec [-] ) , J. Vlk [-] , T. Mazač [-] (84. J. Bumbálek [-] )

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - Š. Dvořák [-] , M. Novotný [-] , Z. Přibil [-] (46. M. Prokeš [-] ) , Z. Roupec [-] , T. Kotačka [-] (79. M. Pánek [-] ) , S. Renát [-] , V. Říha [-] (67. O. Netík [-] ) , Z. Karásek [-] , D. Karásek [-] , V. Němec [-]

ŽK: 82. D. Poul - 5. V. Němec , 86. M. Novotný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Dvořák Jan - PETRLÍK Ladislav, KŮRKA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Bačkovský

Expert: Aleš Janovský
Tip experta: výhra domácích

Jsem zvědavý, jak se s KP popasuje nováček ze Šebkovic. Hned na úvod ho čeká jeden z největších favoritů soutěže z Pelhřimova, domácí by měli jasně vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích