5:3
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.09.2019 16:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Volduchy přestřílely Smíchov


Branky


25. R. Hoblík , 35. J. Bron , 58. V. Žák , 70. J. Černý , 72. V. Žák - 18. M. Fujan , 31. R. Tyll , 42. A. Zikmund
9

Report a video zaslal Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

 

Hřebenářům se úvod sezony nevydařil a ke stávajícím čtyřem bodům potřebovali do tabulky přidat konečně plnohodnotné vítězství! Soupeřem byl nováček z Plzně, který si naopak na začátek vede poměrně zdatně. Do voldušské sestavy se vrátil po třech kolech uzdravený Bron.

 

Domácí byli na začátku aktivnější a v 8. minutě mohli jít do vedení. Obrovský závar před brankou Smíchova v gól neproměnili, když stoper hostů odpálil balón z brankové čáry do bezpečí. V 15. minutě se mohl prosadit Rieger. V těžké pozici z otočky střílel tvrdě na bránu, brankář Bešta jeho pokus reflexivně kryl. V 18. minutě se do své první šance probojovali také hráči Smíchova. Fujan zcela jednoduše obešel tři domácí obránce a okolo Fouse poslal míč do sítě – 0:1! Hosté se neradovali příliš dlouho. Ve 25. minutě Volduchy podnikly brejk po levé straně, balón se dostal do vápna k Hoblíkovi, jenž bombou z první vyrovnal – 1:1! O minutu později hrozil na druhé straně Smíchov. Hosté stříleli z blízka, naštěstí pro brankáře Fouse doprostřed. Ten pohotově ránu zachytil. Ve 31. minutě šel znovu Smíchov do vedení. Tyll napřáhl z poměrně velké dálky a jeho tečovaný pokus skončil až za Fousem – 1:2! Hřebenáři mohli odpovědět okamžitě Riegerem, ten ale nádhernou ranou jen orazítkoval břevno! A tak se Volduchy radovaly až ve 35. minutě. To domácí kopali roh, na míč si na zadní tyči počíhal Bron a luxusním volejem napálil balón do brány – 2:2! Bylo zaděláno na další přestřelku. Ve 40. minutě zkoušel štěstí voldušský Škarda, levačkou však minul. Děravá voldušská defenziva si dala další dýchánek ve 42. minutě. Domácí nechali vystřelit zcela volného Zikmunda, jeho slabá střela navíc přepadla Fousovi přes ruce a Smíchov těsně před poločasem znovu vedl – 2:3!

Domácí po přestávce otočili

Ve voldušské šatně bylo o poločase rušno. Domácí museli reagovat na nepříznivý vývoj a do druhého poločasu poslali rovnou dva čerstvé hráče. Statická voldušská hra se přece jen trochu zrychlila a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. V 58. minutě se důrazně prosadil do vápna Žák a jeho tečovaný pokus nakonec skončil za zády gólmana Bešty – 3:3! V 63. minutě se odhodlali k ataku rovněž hosté. Bombu z hranice vápna musel vyrážet brankář Fous. V 70. minutě šli Hřebenáři poprvé do vedení. Rieger vybojoval u vlastní šestnáctky míč, vyvezl jej na polovinu hřiště a vybídl do úprku rozběhnutého Černého. Ten přihrávkou nepohrdl, vlétl z levé strany do vápna Smíchova a po zasekávačce pálil přesně k tyči – 4:3! Hosty gól viditelně zacloumal a Volduchy se usadily do sedla. Hned v 71. minutě orazítkoval Žák břevno, aby o minutu později zvýšil stav utkání. To z pravé strany přihrával před bránu Pernica a Žák přes padajícího brankáře poslal míč do sítě – 5:3! Hosté už se na výraznější odpor v závěru nezmohli. Naopak Volduchy mohly ještě přidat další góly. Lze vypíchnout například obrovskou příležitost Riegera ze 79. minuty. Ten z metru jen napálil smíchovského brankáře Beštu.

 

Volduchy si konečně zaknihovaly tříbodové vítězství a odpoutaly se ze dna tabulky, kam by rozhodně patřit neměly. Smíchov předvedl sympatický výkon, ve druhém poločase ale na Volduchy nestačil. Nyní potřebují Hřebenáři potvrdit výhru v Kozolupech, kam zajíždějí příští sobotu. Smíchov si to v neděli rozdá doma s rezervou Slavoje Mýto.



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - D. Rieger [-] , V. Žák [-] , O. Seget [-] (62. R. Pernica [-] ) , J. Straka [-] , J. Bron [-] , F. Škarda [-] (46. J. Černý [-] ) , F. Melka [-] , R. Hoblík [-] (80. L. Straka [-] ) , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-] (46. V. Melka [-] )

SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - J. Sulek [-] , M. Rubricius [-] , B. Mičan [-] (80. T. Sládek [-] ) , K. Fajfrlík [-] , P. Goth [-] (46. L. Rout [-] ) , M. Fujan [-] (46. D. Kroc [-] ) , A. Zikmund [-] , J. Černý [-] , R. Tyll [-] , J. Krčál [-]

ŽK: 62. J. Nedorost - 73. L. Rout .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ježek Petr - ORLÍK Vladimír, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích