1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Postřekov udolal Klenčí až po penaltách


Branky


18

V 7. kole I. B třídy se ve skupině A odehrálo v nedělní odpoledne zajímavé chodské derby mezi domácím Sokolem Postřekov a sousedy z Klenčí pod Čerchovem. První postřekov se 16 body byl proti 5. Klenčí, které nasbíralo bodů 10, papírovým favoritem a čekal se poměrně jednoznačný zápas. Domácí však i přesto, že byli aktivnějším celkem a dopravili dvakrát míč do sítě soupeře, byli nakonec rádi za dva pody po Berbrově ruletě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

První zajímavou akci zinscenoval hostující Vladimír Čech, který pronikl po pravé straně, ale z hranice šestnáctky Freiovu branku minul. V 6. minutě se dostal ke střele ze střední vzdálenosti domácí Závodný, ale mířil vysoko. O dvě minuty později se po přihrávce Tumpacha dostal ke střele zprava z 10 metrů postřekovský Cibotaru, ale Pajdar jeho pokus vyrazil na roh. Poté se hra přestěhovala ke středovému kruhu a zádné z mužstev se k ohrožení branky soupeře nedostalo. Až ve 27. minutě, když domácí převzali mírnou iniciativu se po akci Karlíka a Ledviny dostal míč k Tumpachovi, ale jeho střelu ze 12 metrů hosté zblokovali. O minutu později se po rohovém kopu míč odrazil k domácímu Kuželkovi, ale ten volejem z šestnáctky soupeřovu branku minul. Hosté kontrovali ve 32. minutě, ale Vladimír Čech ze 20 metrů mířil rovněž nepřesně a další rodící se šanci téhož klenečského útočníka zastavil odpískaný ofsajd. Ve 42. minutě putoval míč po ose Karlík - Vavřík ke Strnadovi, ale ten zakončil zleva volejem z 10 metrů vedle vzdálenější tyče Pajdarovy branky. Když pak cíl minula Závodného střela, mohli jít překvapivě dovedení hosté. Ve 45. minutě zatáhl míč po pravé straně klenečský Osvald, ale jeho bombu ze 14 metrů stačil vybíhající Frei vyrazit, následná dorážka Vladimíra Čecha ve skluzu byla tečována jedním za soupeřů, ale pak se k míči dostal domácí gólman. 

 

Druhý poločas

Úvod druhé půle patřil aktivnějším hostům, ale Úvod druhé půle patřil aktivnějším hostům. V 50. minutě se pěkně uvolnil na pravé straně hostující Vladimír Čech, ale jeho nedůraznou střelu z 15 metrů stačili domácí odvrátit. O chvíli později zamířil z tr. kopu Franek vedle pravé Freiovy tyče, v 58. minutě Franekově centru zprava hlavičkoval Vladimír Čech z 10 metrů nad domácí branku a vzápětí si s Franekovým pokusem poradil Frei. Pak domácí přeřadili na vyšší stupeň a převzali iniciativu. Výsledkem byl po hodině hry míč v klenečské síti, ale skóre se neměnilo. Po Závodného tr. kopu neudržel Pajdar míč v rukavicích, v brance hostů se strhla mela, na zemi skončil gólman Pajdar a domácí útočník Tumpach, kteří museli být ošetřováni. Rozhodčí situaci vyřešil odpískáním faulu na brankáře. Domácí ofenzíva sílila a na branku hostů se valil jeden útok za druhým. V 64. minutě zakončil Cibotaru svoji akci po pravé straně střelou nad branku hostů, o minutu později vyrazil Pajdar střelu Tumpacha z 22 metrů, míč se dostal k domácímu Královcovi (Para), ale ten volejem ze 12 metrů klenečskou branku přestřelil. Dvacet minut před koncem se hosté ubránili při závaru před svou brankou a o chvíli později srazili střelu Závodného zpoza šestnáctky. V 73. minutě Pajdar vyboxoval centr postřekovského Královce (Paša) a o dvě minuty později pálil jeho jmenovec (Para) nad soupeřovu svatyni. Tlak domácích narůstal, ale nedůraznou střelu Královce (Para) zleva zneškodnil Pajdar a o chvilku později se po pěkné individuální akci prezentoval střelou zprava domácí Cibotaru, ale míč o kousek minul vzdálenější tyč klenečské branky. Hosté se zmohli pouze na tr. kop, který rozehrál z 25 metrů Řezníček nad domácí branku. V 85. minutě se domácí diváci hodně zlobili na rozhodnutí rozhodčích, kteří zastavili velmi nadějnou akci Tumpacha pro ofsajd. Když pak v 88. minutě dopravil postřekovský Závodný podruhé míč do soupeřovy sítě, pohyboval se podle rozhodčích opět v ofsajdovém postavení a gól nebyl uznán, šlo se do Berbrovy rulety, čili do penaltového rozstřelu. V první sérii trefili hostující Franek a domácí Královec (Para) shodně konstrukci branky. Ve druhé sérii skóroval domácí Vavřík, zatímco hostující Čipera poslal míč nad Freiovu klec - 1:0. Ve třetím kole se trefili oba aktéři - za hosty Řezníček a za domácí Kuželka - 2:1. Ve čtvrté sérii proměnili rovněž oba aktéři, za hosty Hromník a za domácí Strnad - 3:2. V posledním kole skórovali rovněž oba střelci, za hosty Čipera a za domácí Cibotaru - 4:3. Druhý bod tedy zůstal zaslouženě doma.

 

AUTOR: V. Kotlan / fotbal.domazlice.cz

 



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
L. Frei [-] - J. Závodný [-] , D. Tumpach [-] , V. Cibotaru [-] , D. Vavřík [-] , D. Karlík [-] (46. V. Královec II [-] ) , J. Strnad [-] , L. Ledvina [-] , J. Steinberger [-] (35. V. Královec [-] ) , F. Kreuz [-] , K. Kuželka [-]

Spartak – První chodská Klenčí
D. Paidar [-] - V. Čech [-] , J. Franek [-] , V. Čech [-] (65. M. Čipera [-] ) , J. Řezníček [-] , T. Hromník [-] , M. Antoš [-] , J. Čech [-] , T. Čipera [-] , P. Osvald [-] , P. Sokol [-]

ŽK: 55. V. Královec - 37. P. Sokol , 70. V. Čech .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bureš Jiří - HÁJEK Zdeněk, ČERVENÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Asistent trenéra - TJ Dynamo Studánka | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích