J. Bron 81.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté berou bonusový bod


Branky


81. J. Bron - 72. V. Hrabák
10

Report zaslal Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Před závěrečným kolem řešili trenéři domácího týmu velký rébus. K dlouhodobě zraněnému Riegerovi se totiž přidal po utkání v Třemošné Seget, nastoupit nemohl ani nemocný kapitán Jiří Straka, bratři Melkové a těsně před utkáním odkulhal z rozcvičky i zkušený Hoblík. Do zápasu byli tedy povoláni matadoři Gvizd s Tomášem Kratochvílem. Nováček ze Zbiroha si vedl v podzimní části výborně a přijel utnout skvělou vítěznou sérii Hřebenářů.

 

Volduchy měly od počátku mírnou územní převahu a Zbiroh se snažil pečlivě bránit. Nicméně v 8. minutě po pěkném ťukesu středem pole se dostal do zakončení voldušský Žák. Pálil ale jen do připraveného Mulače. V 10. minutě byl opět vidět Žák. Po narážečce poslal střílenou přihrávku podél odkryté brány, na míč však dobíhající Pašek nedosáhl. V 15. minutě bombu Žáka kryl výborný Mulač. Ve 23. minutě si naběhl na dlouhý balón Pernica, tomu jej ale sebral zbirožský brankář, který byl u míče o setinu vteřiny dříve. Zbirožští v prvním poločase voldušskou bránu neohrozili, zahrávali jen několik rohových kopů, s kterými si Hřebenáři v pohodě poradili.

Oba týmy přidaly po jedné brance

Ve druhém poločasu se obraz hry skoro nezměnil. Domácí byli více na míči, Zbiroh důsledně bránil a šancí bylo poskrovnu. První náznak příležitosti hostů přišel až v 61. minutě, kdy střela z dálky těsně minula Fousovu svatyni. A v 72. minutě zažily aktivnější Volduchy studenou sprchu. Po celkem nenápadné akci se k míči dostal na rohu voldušského vápna Hrabák, gólman Fous nenačasoval správně vyběhnutí a zbirožský fotbalista jej přehodil – 0:1! V tu chvíli zrovna Hřebenáři hráli o jednoho hráče oslabeni, protože v zámezí byl ošetřován Pašek. Ten posléze musel kvůli zranění střídat. Domácí ale nesložili zbraně a probudila se i voldušská tribuna. Ta hnala Hřebenáře za vyrovnáním, a ti přitlačili na pilu. V 81. minutě pak vytěžil z tlaku vyrovnávací gól Bron, jenž přeloboval brankáře Mulače – 1:1! Hlasitá tribuna vycítila naději na obrat a svoji energii předávala i na kopačky volduššských hráčů. Ti v posledních minutách doslova točili zbirožské fotbalisty, které uzamkli v pokutovém území. Obrovský tlak ale vítěznou trefu ne a ne přinést. Zbirožští hájili Mulačovu svatyni seč jim síly stačili a ostřelování Hřebenářů nakonec do závěrečného hvizdu sudího Slabého ustáli. A to po vyloučení Lukeše v závěru duelu dohrávali pouze v deseti. 

 

Po rozpačitém úvodu soutěže drží Volduchy po podzimu  pátou příčku, když od druhého místa je dělí pouze dva bodíky. Zároveň se ale musí otáčet i za sebe, neboť střed tabulky je letos hodně našlapaný. Po duelu odcestovali Hřebenáři autobusem do Plzně, kde oslavovali konec podzimní části až do ranních hodin.

Hosté berou bonusový bod

Na řadu tedy přišel penaltový rozstřel. Za Volduchy byli úspěšní jen Libor Straka s Přibíkem, což bylo málo. Cenný druhý bod za výhru v rozstřelu 2:4 si tedy nakonec odvezl Zbiroh.



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Černý [-] , V. Žák [-] , M. Pašek [-] (70. L. Straka [-] ) , J. Bron [-] , T. Kratochvíl [-] , R. Pernica [-] , F. Škarda [-] , E. Gvizd [-] , J. Nedorost [-] , J. Přibík [-]

TJ Město Zbiroh
P. Mulač [-] - M. Švehla [-] , M. Jaroš [-] (56. Z. Dubček [-] ) , O. Švehla [-] (25. M. Šerý [-] ) , J. Lukeš [-] , F. Sůva [-] (71. T. Urx [-] ) , M. Brož [-] , K. Kalaš [-] (90. V. Ludvík [-] ) , V. Hrabák [-] , V. Bystřický [-] , J. Rada [-]

ŽK: 58. E. Gvizd , 75. J. Přibík , 87. F. Škarda - 12. J. Lukeš , 34. J. Rada , 36. F. Sůva , 73. M. Šerý . ČK: 90. J. Lukeš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SLABÝ Otto - KODÝTEK Václav, LISÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 11. 2019 22:10
Pane Vilde Vy jste byl asi na jiném fotbale.
To že jste možná o trošku měli více ze hry,to je pochopitelné jelikož umíte hrát na tom strašném hřišti(asi nejhorší z celé 1.b třídy), ale hlavně kromě jiných jste zapomněl napsat,že asi min. 2krat jsme my Zbiroh šli sami na brána a měli další šance. A to že jste nás točily ,tak to snad se spíše točila Vám hlava z toho že jste počítali s 3 body a dostali jste velkou lekcí.A to nám chyběli také 2-3 hráči do základu..Pisu jen proto že se mi nelíbí jak píšete veřejně dost zkreslené info o našem zápase.
Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 17:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 09:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 05:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 16:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 06:28

Tip: výhra domácích