3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy berou tři body


Branky


10

Report zaslal Jan Vild. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hřebenáři se snad nadechli k velkému podzimnímu finiši. Po vysokých výhrách s Malesicemi a Rakovou však potřebovali tento stav potvrdit v okresním derby s Čechií Příkosice. Sice to byl souboj čtvrtého s předposledním, oba týmy ale dělilo před vzájemným duelem pouhých šest bodů!

 

Úvod zápasu byl ze strany Volduch přímo drtivý! Ve 3. minutě poslal Přibík po pravé straně nádherný dlouhý balón na rozběhnutého Černého, ten od lajny odcentroval před bránu na nabízejícího se Žáka a krásná rychlá akce byla okořeněna brzkým vedoucím gólem – 1:0! Hřebenáři byli na míči a skvělými akcemi bavili solidně zaplněný voldušský stadion. Jen v 6. minutě domácí publikum trochu vylekal gólman Fous, jenž podcenil trestný kop Čechie. Balón skončil na břevnu a domácí brankář si mohl oddechnout. Ve 14. minutě už ale znovu řádili Voldušští. To po ťukesu Brona se Žákem přečíslili příkosickou obranu, následně Žák našel před bránou Škardu a bylo to už 2:0! Hned o minutu později kopal z dobré pozice trestný kop Radek Hoblík. Jeho pokus nakonec i za pomoci břevna vyškrábl na roh hostující brankář Vaník. V 16. minutě  pádil na příkosickou bránu Pernica, byl ve vápně sražen, ale hlavní sudí nechal pokračovat ve hře. Volduchy nemusely smutnit. V 18. minutě totiž domácí předvedli další nádhernou akci. Hřebenáři se prokombinovali středem pole až do vápna Čechie, míče se ujal Žák, přetlačil hostujícího stopera a střelou do protipohybu Vaníka navýšil už na 3:0! Voldušský kanonýr měl zaděláno na další hattrick, což moc dobře věděli i domácí fanoušci. Ti si totiž během zápasu mohli pochutnat na smažených řízkách, které pro ně za předcházející splněný hattrick v Rakové musel připravit právě Vladimír Žák. Blízko této metě byl ve 27. minutě. To mu do ideální pozice výborně narazil balón Hoblík, Žák však osamocen před gólmanem minul příkosickou svatyni. Po půlhodině tempo hry opadlo. Volduchy začaly hrát až příliš profesorsky, hosté toho však nedokázali využít a Fousovu bránu do konce poločasu neohrozili.

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas přinesl větší vzrušení vlastně jen v úvodních vteřinách. To Hřebenáři podnikli podobně svižnou akci jako v samém úvodu duelu. Na konci rychlé kombinace byl opět Vladimír Žák, který však ve stoprocentní šanci trefil jen tyč! Asi se mu nechtělo na další víkend připravovat další porci masitého občerstvení... Jinak druhý poločas vlastně nic záživného nepřinesl a dal by se přirovnat ke konci první půle. Volduchy kontrolovaly s přehledem stav zápasu a zdálo se, jako by na větší aktivitu už domácí hráči neměli chuť. Čechie polevení Hřebenářů nedokázala využít a kromě několika rohů si nedokázala vynutit tlak nebo nějakou nebezpečnější šanci. A tak duel dospěl do samotného konce a skóre se již nezměnilo. Přes „jalový“ druhý poločas si voldušští hráči vysloužili potlesk skvělého publika a užili si zaslouženou děkovačku.

 

Předposlední podzimní dějství zavede Volduchy příští neděli do Trnové. Tam své domácí zápasy hraje v této sezóně Tatran Třemošná. Příkosice si budou snažit vylepšit tabulkové postavení v domácím zápase proti béčku Slavoje Mýto.  



Sestavy


TJ Volduchy
J. Fous [-] - V. Žák [-] , F. Škarda [-] , J. Straka [-] , J. Přibík [-] , R. Pernica [-] (78. M. Pašek [-] ) , J. Černý [-] , R. Hoblík [-] (64. F. Melka [-] ) , J. Bron [-] , J. Nedorost [-] , O. Seget [-] (70. V. Melka [-] )

TJ Čechie Příkosice
P. Vaník [-] - T. Jelínek [-] , M. Vlček [-] , O. Kapoun [-] (60. Z. Šmíd [-] ) , J. Kasl [-] , T. Pražák [-] , T. Forejt [-] , R. Majdl [-] , J. Pour [-] , P. Matys [-] , P. Gosza [-]

ŽK: 39. J. Přibík , 41. J. Nedorost , 45. V. Žák - 41. J. Pour , 78. J. Kasl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - SMITKA Josef, ŠPIRAL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 14:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:12

Tip: výhra domácích