J. Dolejš 66. (p.)
2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2019 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřínská rezerva se na první příčce dlouho neohřála


Branky


66. J. Dolejš (p.) - 59. L. Gavrylovskyy
20

Nedělním zápasům 14. kola byly souzeny remízové výsledky. Jedním z nich byl i souboj domácího Mochtína, který v předchozím kole doma setnul Radnice a hostů z Petřína B, kteří se po zaváhání rokycanské rezervy v minulém kole dostali na první příčku této soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od první do poslední minuty se hrál oboustranně bojovný, kvalitní fotbal a to zásluhou obou celků. Hosté byli hodně běhaví, kombinačně zdatní, měli více míč na svých kopačkách. Domácí se zaměřili spíše na pozorné bránění, využívali však každé příležitosti k zaútočení. V prvním poločase se většina akcí odehrávala od vápna k vápnu bez větších šancí na obou stranách. Ty největší hrozily prakticky jen při rohových kopech a i když poločas skončil 0:0, soupeř by statistiku na rohové kopy vyhrál. 

Druhý poločas již byl na brankové příležitosti bohatší. První vážnější střelu hostů kryje domácí brankář v 51. minutě, na druhé straně se v 57. minutě dostává do čisté gólovky mochtínský Matěj Kapusta, ale jeho hlavička jen těsně míjí bránu hostů. V zápětí, po rychlém protiútoku a přetaženém centru přesnou havičkou z blízka otevírá skore hostující útočník Leonid Gavrylovskyy - 0:1. Hosté jsou na koni, ale Mochtín to nevzdává, bojuje o vyrovnání. A to přichází poměrně brzo. Po faulu ve vápně na šikovného Zbyňka Smolíka, je v 65. minutě nařízen pokutový kop, z něhož srovnává na 1:1 kapitán domácích, Jiří Dolejš. V 79. minutě mohl poslat Mochtín do vedení Viliam Pretzelmayer, ale jeho přízemní střela končí těsně vedle tyče petřínské brány. Závěr utkání patřil hostům z Plzně, ale mochtínská obrana, včetně gólmana, změnu skore nepřipustila. Šlo se tedy na penalty.

Domácí stoprocentní

Penaltovou loterii začínali domácí a do 3. série byly oba týmy stoprocentní. Ve čtvrté sérii vystihl domácí brankář Matyáš Blahník směr střely, kterou vyslal na bránu kapitán Petřína, Martin Kordík a když se následně přesně trefil i střídající Jaromír Osvald, brali domácí druhý bod. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Přijel mladý, ambiciózní "B" tým divizního Petřína Plzeň, který vedl před tímto duelem tabulku 1.A třídy. Hosté se u nás prezentovali kvalitním fotbalem, ale nakonec jim to stačilo jen na zisk 1 bodu. Dva jim "sebrali" naši fotbalisté a to opět po nadšeném, bojovném výkonu.

SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér hostů: Hrál se oboustranně bojovný a velmi kvalitní fotbal. Remíza byla zasloužená pro oba týmy a penalty jsou loterie, kterou domácí zvládli lépe. Gratuluji jim k zisku dvou bodů.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - Z. Smolík [-] , P. Staněk [-] , J. Šafránek [-] (77. J. Osvald [-] ) , M. Kapusta [-] (67. T. Velek [-] ) , S. Strejc [-] , J. Čeleda [-] , V. Pretzelmayer [-] , J. Žiak [-] , T. Vichr [-] , J. Dolejš [-]

SK Petřín Plzeň B
P. Hrabačka [-] - L. Gavrylovskyy [-] , D. Heller [-] , M. Trojovský [-] , P. Bednář [-] , J. Šulc [-] , M. Lávička [-] (80. M. Brácha [-] ) , M. Štefl [-] (63. M. Provod [-] ) , T. Koudele [-] (70. P. Klich [-] ) , M. Kordík [-] , D. Voves [-]

ŽK: 75. J. Čeleda .
Hráči zápasu: M. Blahník - L. Gavrylovskyy .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Schveinert Radek - ŠIŠKA Pavel, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Tomáš Pekník
Tip experta: remíza

Mochtín proti nám hrál hodně dobře, ale co tak čtu tak má výkony trochu jak na houpačce ale myslím si že budou hrát dobře a bude to remízový zápas. Penalty už je loterie

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů