Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice rychle vedly, ale Kaznějov si body chvíli po poločase zajistil


Branky


20

Svéradice venku ještě nevyhrály a z Kaznějova se body vozí velmi těžce. I když začátek zápasu vypadal pro hosty nadějně, domácí si body vzít nenechali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé branky hostů

Chladné počasí vyhovovalo v prvních třiceti minutách hostům. Díky jejich aktivitě už v 11. minutě donutili domácího brankáře k chybě a zblízka se pak prosadil Stanislav Makovec. Netrvalo dlouho, z dálky napřáhl Jaroslav Makovec a tvrdou ranou nedal Švambergovi šanci. Od 13. minuty tedy hosté vedli 0:2. Kaznějov věděl, že je teprve začátek zápasu, ale dlouho se nemohl dostat do tempa. První velká šance domácích hned nabídla snížení, když se do centrovaného míče opřel hlavou Michal Tichý. Tři minuty před přestávkou srovnával Jan Kopač, a určil tak, že se pojede zase od nuly.

Dvě minuty po přestávce bylo rozhodnuto

Domácí pokračovali v nastaveném tempu a hned z první gólovky ve druhé části hry, se radovali. Střelcem vedoucí branky byl porohovém kopu Radek Švátora. Kaznějov převzal aktivitu, ale spoustu vytvořených šancí zahodil. Velmi dobře hrál za hosty v obraně Jiří Netušil, který se velkou měrou podílel na odolávání Svéradické obrany. Definitivní tečku tak za celým průběhem zápasu dal až tři minuty před základní hrací dobou střídající Michal Fedorco, který z protiútoku dával na 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér domácích: Úvodních třicet minut jsme v zimě prospali a dovolili hostům dát dvě branky. Potom jsme hru zrychlili a zjednodušili a podařilo se nám do půle vyrovnat. Ve druhém poločase nás mrzí spousta neproměněných šancí. Myslím, že zasloužená výhra, kdy jsme kromě úvodní fáze byli lepším týmem.

FK Svéradice
Marcel Voříšek, trenér hostů: Vstřelili jsme dvě rychlé branky, což nám pomohlo pro následný vývoj zápasu, jelikož nás poté soupeř zatlačil a dominoval. Chci pochválit opět všechny kluky, kteří na hřišti bojovali, zejména Jirku Netušila, hráče "B" týmu, který nám hodně vypomohl.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - D. Vinkler [-] (68. M. Fedorco [-] ) , V. Pícl [-] , M. Tichý [-] , J. Hyneš [-] , J. Kopač [-] (62. V. Vašíček [-] ) , T. Jung [-] (46. J. Beránek [-] ) , M. Fait [-] (74. F. Vaňourek [-] ) , O. Běhounek [-] , R. Švátora [-] , J. Vondráček [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] , V. Beránek [-] , S. Makovec [-] , E. Bouše [-] , F. Miškovič [-] (88. J. Hájek [-] ) , M. Hájek [-] , M. Heimlich [-] , J. Netušil [-] , D. Klas [-]

ŽK: 52. J. Kopač , 88. J. Beránek .
Hráči zápasu: R. Švátora , M. Tichý - J. Makovec , J. Netušil .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - FILLINGER Miloš, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Pekník
Tip experta: výhra domácích

Kaznějov doma Svéradice přejede.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích