0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.11.2019 14:00

14.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po ne moc pohledném zápase odvezli hosté všechny body


Branky


20

"Byl to náš možná nejhorší výkon v této sezóně, ale za tyto důležité body jsme rádi", sdělil po zápase trenér Bělé, Aleš Zavadil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal bez nápadu

Hosté z Bělé nad Radbuzou měli být před zápasem mírnými favority, a to i přesto, že naposledy venku bodovali v 1. kole, když dali Kralovicím bůra. A že se Bělé venku ne vždy daří ukázal i první poločas v Plzenci. Kromě vstřelené branky, ke které se v 11. minutě, po centru Martina Černého, dostal hlavičkující Radim Ebenhöh, neviděla padesátka přihlížejících diváků nic moc zajímavého. Ještě několikrát do poločasu vyzkoušel své nabíhající spoluhráče zmiňovaný Černý, bezvýsledně. Domácí měli šanci na vyrovnání, lae hlavou trefili pouze tyč, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Osmá červená karta v této sezóně

Druhý poločas začal, jak skončil ten první. Ani jednomu týmu se nedailo dostat se do výrazné brankové příležitosti. Domácí se pokoušeli z bělského obležení dostat dlouhými míči na zkušeného Patu, který poté rozvíjel následné akce. Ty však byly zajištěny hostující obranou. Ne moc pohledný fotbal, plný nepřesností, v 74. minutě poznamenala žlutá karta pro domácího obránce Pavla Brejchu, který o deset minut později obdržel druhou žlutou za další nedovolený zákrok a musel hřiště opustit. Nutno poznamenat, že pro Starý Plzenec je to ve čtrnácti zápasech už osmá červená karta - s touto nelichotivou statistikou nelze vyhrávat a postavení v tabulce tomu odpovídá.

Mezi udělenými kartami ještě proběhla gólová šance. Centrovaný míč do vápna jen před sebe vyrazil domácí brankář Vykoupil a z následného zakončení se nemýlil Martin Černý, který upravil stav utkání na konečných 0:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Martin Košťál, kapitán domácích: Soupeř byl jednoznačně lepší. My si až na jednu příležitost nic nevytvořili a body jsme si tak nezasloužili.

TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil, trenér hostů: Byl to náš možná nejhorší výkon v této sezóně, ale za tyto důležité body jsme rádi. Soupeřům se taky nedařilo. Byli bezzubí v podstatě si žádnou velkou šanci nevytvořili.



Sestavy


SK Starý Plzenec
M. Vykoupil [-] - J. Bauer [-] , P. Batěk [-] , R. Vávro [-] , J. Eliáš [-] (59. J. Sedlák [-] ) , M. Košťál [-] , M. Pícka [-] , P. Menšík [-] , T. Pata [-] , O. Havlíček [-] (70. L. Štěpán [-] ) , P. Brejcha [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
N. Nikolaev [-] - J. Malý [-] (39. J. Bočan [-] ) , L. Černý [-] , V. Iščenko [-] , L. Sobolík [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] , P. Horák [-] , M. Černý [-] , R. Ebenhöh [-] , M. Blacký [-]

ŽK: 74. P. Brejcha - 73. V. Hošek . ČK: 85. P. Brejcha .
Hráči zápasu: M. Černý , N. Nikolaev .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Pavel - KULHÁNEK Milan, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Pekník
Tip experta: výhra hostů

Plzenec není v nejlepším rozpoložení a na dobře hrající hosty nebudou bohužel stačit, když nebudou hosté dělat hrubky v obraně

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích