I. Butnaru 63. (p.)
K. Krejčí 75.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žichovice se další výhrou přiblížily vedoucí dvojici


Branky


63. I. Butnaru (p.) , 75. K. Krejčí
20

Vzhledem k sobotnímu zaváhání Rokycanské rezervy s posledním týmem soutěže - Žihlí, byla pro domácí opět větší motivace k vítězství v následujícím zápase s Žákavou. Cestu za vítězstvím neměly jednoduchou... Nebo měly? Posuďte sami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez šancí

Začátek zápasu byl oťukávací a postupem času se na hřišti ani mnoho věcí neudálo. Oba týmy se svými kombinacemi dostávaly na úroveň velkého vápna, ale tam jejich útočné choutky končily. Střelba z poza vápna se nedařila a do přímého ohření branky měly oba týmy daleko. O dalším průběhu nic nevypovídající první poločas končil za stavu 0:0. 

Žichovice kopaly pátou penaltu v posledních čtyřech utkáních

Do druhého poločasu nastoupili domácí s větší vervou a převzali otěže hry. Prvních několik nebezpečných zakončení pokryla hostující obrana a brankář Soukup. Žichovice hrály fotbal, který je dostal tam, kde jsou - přímočarý, nebezpečný, rychlý. Ale soupeři z ostatních týmů si všímají ještě jednoho aspektu, který je zdobí, a to až přehrávané povalování po trávníku po byť jen drobných soubojích. Ne nadarmo před tímto utkáním Žichovice proměnily již šest penalt během dvanácti kol. Z toho čtyři v posledních třech zápasech a v tomto utkání přidaly další. V 63. minutě, v prostoru blízko spojnice velkého vápna a brankové čáry, teatrálně s výkřikem doletěl domácí Krejčí až do pokutového území. Faulující Tišl v tu chvíli stál krok mimo velké vápno a jen nevěřícně kroutil hlavou, když zaregistroval rozhodnutí hlavního sudího. Za náledné protesty ještě obdržel Winkelhöfer žlutou kartu. Následnou penaltu proměnil kapitán domácích, Butnaru.

 

Žákava byla nucena, pokud chtěla s výsledkem ještě něco udělat, vysunout řady a snažit se napadat rozehrávku soupeře. Ne pokaždé se to setkalo s úspěchem a domácí si tak vytvořili velkou řadu brankových příležitostí, kterým chyběla přesnost v zakončení. V 75. minutě se po jedné z chyb hostů do střelecké příležitosti dostal Krejčí, který svůj pokus proměnil, a navýšil tak vedení na 2:0. Domácí hru následně uklidnili a vývoj už jen kontrolovali. Další šance nebyly využity.



Ohlasy k zápasu


TJ Žichovice
Michal Čadek, trenér domácích: V první půli jsme hráli bez nápadu a zbytečně jsme dali soupeři naději na dobrý výsledek. Za výkon ve druhém poločasu jsme si vyhrát zasloužili daleko větším rozdílem, než jsou dvě branky.

FK Žákava
Jakub Tišl, kapitán hostů: První poločas byl vyrovnaný a bez výrazných gólových příležitostí. Ve druhé půli měli více ze hry domácí, více nás tlačili, ale do přímého ohrožení branky se dostávali těžko. Až po hodně přísné penaltě - snad i z druhé strany hřiště muselo být vidět, jak byl Krejčí faulován mimo vápno, ale dovnitř si prostě doletěl a oba rozhodčí mu to sežrali. Druhá branka padla po naší chybě. Domácí byli lepší, ale rozhodně mají na to vyhrávat jinak, než takovýmto způsobem.



Sestavy


TJ Žichovice
J. Kozlík [-] - D. Staněk [-] , J. Motl [-] , J. Krýsl [-] (83. P. Rojík [-] ) , Š. Říha [-] (84. L. Mourek [-] ) , K. Krejčí [-] (89. J. Landa [-] ) , P. Čadek [-] , I. Butnaru [-] , L. Černý [-] , D. Žáček [-] , V. Jech [-] (46. M. Špírek [-] )

FK Žákava
O. Soukup [-] - J. Tišl [-] , V. Mencl [-] , J. Smazal [-] (75. R. Škala [-] ) , L. Drugda [-] , J. Aubrecht [-] , O. Soukup [-] , M. Boukal [-] (69. V. Bouda [-] ) , S. Nekola [-] , J. Winkelhöfer [-] , M. Skala [-]

ŽK: 83. K. Krejčí - 43. J. Aubrecht , 63. J. Winkelhöfer .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: VOCELKA Milan - ČERMÁK Vladimír, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra domácích

Fotbalovým hostům nebude vyhovovat zdejší hřiště a domácí jasně zvítězí.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 21:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 16:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 14:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:42

Tip: výhra domácích