2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice šanci na posun v tabulce nevyužily, Mochtín zaslouženě bral 3 body


Branky


20

Důležitou výhru 2:0 vybojovalo Mochtínské áčko doma se Sokolem Radnice, který přijel do Mochtína jako favorit, vzhledem k jeho postavení v tabulce. Domácí fotbalisté se však nezalekli, podali hodně kvalitní výkon a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mochtínský tlak a zasloužené vedení

K prvnímu ohrožení branky se dostávají hosté v 7. minutě, ale utažená střela ze 25 metrů jen těsně míjí bránu Mochtína. V 11. minutě se dostává do slibného průniku domácí Jan Šafránek, ale jeho zakončení zblokoval odvážným skluzem Pavel Valenta. O čtyři minuty se již hráči i fanoušci Mochtína radují z úvodního gólu. Jeho autorem je Jan Šafránek, který utekl svým strážcům a šikovně přehodil urostlého brankáře hostí, Jakuba Voláka - 1:0. Domácí získali na jistotě, přehrají svého soupeře, vytváří si další brankové příležitosti. V 17. minutě se pěknou přízemní střelou prezentuje Zbyněk Smolík, ale gólman hostů ji chytá. Bylo vidět, jak důležitým hráčem na hřišti je pro domácí Zbyněk Smolík. Radnickou obranu zásobil nebezpečnými centry jak z přímých, tak rohových kopů. Většinu z nich ale vyrážel hostující brankář, nebo jeho obranná stráž. Ve 29. minutě má obrovskou šanci navýšit skóre mochtínský Jiří Čeleda, ale jeho dorážka do otevřené svatyně po závaru před bránou hostů končí zázračně v náručí brankáře Voláka. V samotném závěru prvního poločasu měli nebezpečné akce i hosté. Nejprve se k několika nepřesným střelám dostal Josef VitoušMatějem Svobodou a v poslední minutě hosté zahrozili i z nebezpečného rohového kopu. Skóre se však neměnilo. 

Šafránek navyšuje vedení

Hosté se snažili o vyrovnání i po přestávce, ale domácí obrana pracovala naprosto jistě, co prošlo na bránu pochytal brakář Blahník. Od 60. minuty začíná Mochtín opět s ofenzivou, která přináší zajímavé brankové příležitosti. Povedenou střelu Viliama Pretzelmayera hostující golman chytá a hlavička Jiřího Dolejše jen těsně míjí bránu Radnic. V 64. minutě je ale všechno jinak. To se Pretzelmayer odhodlal k velkému soloprůniku středem hřiště, obešel 3 hostující hráče, šikovně uvolnil přihrávkou Šafránka, a ten se opět šikovným zakončení golově prosazuje - posílá Mochtín do vedení 2:0. Hosté se pak vrhli do ofenzivy, chtěli s nepříznivým stavem ještě něco udělat. Kopali několik nebezpečných rohových kopů, které domácí obrana odvrátila. Do největší šance hostů se dostal Martin Habr, který sám proti brankáři domácích jen nastřelil tyč mochtínské brány. Radnice ale mohli také znovu inkasovat. A to v 82. minutě, kdy se do brejkového sóloúniku dostal Jiří Čeleda, toho však opět vychytal radnický Volák. Ale vůbec to domácím nevadilo, protože ani Radnice nestihly dát žádnou branku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mochtín
Karel Šot, předseda TJ Mochtín: Hosté jsou nováčkem této soutěže, ale hodně úspěšným nováčkem, který zatím držel 5. příčku se ziskem 25 bodů (Mochtín jich měl před vzájemným zápasem jen 13), a tak byl jednoznačným favoritem. Naši fotbalisté ale vyrukovali na zdatného soupeře opět s dobrou taktikou, bojovným srdcem a zaslouženě nakonec uhráli všechny 3 důležité mistrovské body! Základem byla naprosto zodpovědná obranná hra našeho mužstva, jistý výkon našeho brankáře a konečně i úspěšné proměňování vypracovaných gólových šancí.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st. - trenér hostů: Dnes nám v Mochtíně neskutečně překážel balón, zpracování a kvalitní přihrávka byl velký rébus. Mochtín hrál jednoduše s patřičným nasazením, vstřelil rychlou branku, která ho dostala do pohody. Naše hra na náhodu neměla moc šancí na úspěch. Výsledek 2:0 odpovídá průběhu hry, domácí vyhráli zaslouženě. Pozitivní pro nás je podpora našich fanoušků, plný autobus je toho důkazem. Děkuji, vážíme si toho.



Sestavy


TJ Sokol Mochtín
M. Blahník [-] - M. Kapusta [-] , J. Dolejš [-] , J. Čeleda [-] , V. Pretzelmayer [-] , Z. Smolík [-] (84. P. Staněk [-] ) , T. Vichr [-] , J. Šafránek [-] (70. J. Osvald [-] ) , S. Strejc [-] , J. Žiak [-] , J. Bejvl [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Rýdl [-] , V. Spurný [-] , P. Valenta [-] - L. Koffer [-] (58. V. Kvasnička [-] ) , M. Habr [-] (84. L. Paleček [-] ) , J. Vitouš [-] , J. Esterka [-] (84. V. Melich [-] ) , M. Svoboda [-] (77. J. Draský [-] ) - P. Aubrecht [-] (19. R. Štěpánek [-] ) , F. Polášek [-]

ŽK: 75. D. Rýdl .
Hráči zápasu: Z. Smolík , J. Šafránek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Liškutín Antonín - KŘEN Jiří, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra hostů

Domácí budou bojovat, ale na fotbalovější hosty to nestačí.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 21:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:09

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 16:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 14:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:42

Tip: výhra hostů