Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 13:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku na Petříně vyhráli domácí


20

Kaznějovští mají vítěznou formu a o důležité body se přijeli porvat do Petřína. A domácí měli hodně práce, zejména ve druhém poločase, když hosté dotahovali a k remíze mnoho nezbývalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedm branek v poločase

Že hosté nepřijeli utkání jen odbránit ukázali už ve 4. minutě. To se k míči dostal hráč 11. kola, Michal Tichý a výstavní střelou do šibenice nedal domácímu brankáři šanci. Nicméně domácí na svém hřišti umí a o srovnání se postaral další hráč kola, tentokrát toho desátého, kapitán domácích a nejlepší střelec soutěže, Petr Škarda. V 16. minutě pak po další vytvořené šanci dával na 2:1 Jan Šulc. Skŕe se nadále zvyšovalo výhradně pro domácí. Ve 22. minutě už to bylo o dvě branky, to se za Švambergova záda přesně trefil Martin Lávička a po půlhodině hry na tříbrankový rozdíl navyšoval opět Škarda. Kaznějov však nesložil zbraně. Díky své výškové převaze dominovali hosté většinou ze vzduchu a ve 36. minutě se také prosadili. Přesně zamířil Vojtěch Vašíček. Skóre ještě před poločasem upravil domácí bek, Dominik Voves a do šaten se šlo za stavu 5:2 pro domácí.

Málo chybělo k remíze, Vašíček vstřelil Petřínu hattrick

Po poločase napovídalo skóre, že utkání dopadne jednoznačně pro domácí. Navíc, když v 52. minutě navyšovali, zásluhou Šulce na 6:2, ale přílišná spokojenost je mohla dostat na kolena. Následující dvacetiminutovka patřila hostům a Petřínu se na svém hřišti možná i špatně dýchalo. Pouhou minutu po brance Šulce se podruhé v utkání trefil Vašíček. O deset minut později, také podruhé v tomto zápase, přesně zakončil Tichý a když před sedmdesátou minutou na rozdíl jediné branky snižoval opět Vašíček, neměli domácí daleko na ručník. Další nedotažené šance hostů je mohou mrzet a domácí se z tohoto deliria velmi rychle dostali. Stav 6:5 vydržel až do konce, a tak i díky rokycanskému zaváhání v Žihli, se Petřín B dostává na první příčku soutěže.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Radek Vodrážka, trenér domácích: Hned na začátku jsme dostali facku parádní brankou Michala Tichého, který hrál výborně celý zápas. Myslím, že tato soutěž je mu malá. My se však nenechali zaskočit svou hrou jsme zaslouženě nastříleli toliko branek, že nám to nakonec, i přes vzedmutí se hostů v druhé půli, stačilo.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér hostů: Na Petřín jsme jeli z cílem domácí zaskočit aktivním útočným fotbalem. Podařilo se nám dát brzký pěkný gól, jenže místo toho, aby nám to pomohlo, nás to naopak zastavilo a v první půli pak bylo jen jedno mužstvo, a to Petřín. Výsledek pro nás po půli ještě přijatelný. Druhou půli jsme chtěli hlavně dohrát bez ostudy. Podařilo se nám však domácí zaskočit a v 70. minutě to bylo o gól. Na vyrovnání jsme již neměli síly. Za první půli spravedlivé vítězství domácích.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
P. Hrabačka [-] - M. Nademlejnský [-] (64. M. Provod [-] ) , M. Trojovský [-] , P. Bednář [-] (64. M. Brácha [-] ) , J. Šulc [-] , M. Lávička [-] , M. Štefl [-] , T. Koudele [-] , M. Kordík [-] , D. Voves [-] , P. Škarda [-]

FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - M. Tichý [-] , P. Holeček [-] (46. J. Beránek [-] ) , F. Vaňourek [-] (46. D. Vinkler [-] ) , J. Kopač [-] , J. Vondráček [-] , V. Vašíček [-] , O. Běhounek [-] , V. Pícl [-] , R. Švátora [-] , T. Vaneš [-] (83. M. Fedorco [-] )

ŽK: 26. T. Koudele - 58. J. Beránek , 59. J. Kopač , 75. M. Tichý , 87. R. Švátora .
Hráči zápasu: P. Škarda , D. Voves - M. Tichý , V. Vašíček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - MIFKOVÁ Hedvika, ČERMÁK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Václav Ryba
Tip experta: výhra domácích

Domácí na svém hřišti bojovného soupeře přeběhají a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 21:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:09

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 16:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 14:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 14:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 10:42

Tip: výhra domácích