Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.10.2019 15:30

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka se konečně rozstřílela, schytala to Žihle


Branky


17

Žihli se tuto sezónu nedaří. Má čtyři body a okupuje poslední místo tabulky. Ale kluci ze severu kraje přijeli na Košutku, která má kolísavou formu a do tohoto souboje nastřílela pouze o 2 branky více než Žihle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

T. Pekník načal soupeře dvěma rychlými góly

Soupeři, kteří se z minulého ročníku znají, začali utkání obezřetně. Od prvních minut nic nenasvědčovalo tomu, jak dopadlo konečné skóre. Hra byla vyrovnaná, ale v koncovce byla smůla. Tu prolomil až ve 23. minutě domácí Pekník, který o dvě minuty později navyšoval už na 2:0. Domácí byli v tu chvíli na koni a hosté by potřebovali time-out na vzpamatování. Ve 33. minutě na 3:0 navyšoval Kadlec a ve 40. minutě se po několikazápasovém půstu trefil také Rolko. V tu chvíli bylo po zápase. V závěru poločasu pak z domácí nekoncentrovanosti dostali možnost ukázal se i hosté, za které se nemýlil útočník Pfeifer. Hosté si ještě před přestávkou připravili další šanci, ale tu neproměnili.

T. Pekník završil hattrick a za hosty se podruhé trefil Pfeifer

Domácí chtěli hned od prvních minut utnout naděje na líbivější výsledek hostům a už ve 47. minutě se tohoto úkolu ujal rychlík Kalaš – 5:1. Hra domácích se uklidnila, hrálo se, jak se říká „na pohodu“ a díky klidným rozehrávkám a postupným útokům přibývaly i branky. V 56. minutě završil hattrick Tomáš Pekník a zřejmě, aby nenastřílel ještě více branek, byl za potlesku domácích fanoušků o deset minut později vystřídán. Mezitím se ještě podruhé trefil Kalaš a když se v 66. minutě uvolnil hostující Pfeifer, byl stav utkání 7:2. Pro hosty krutý výsledek, jelikož jejich snaha hrát byla na hřišti vidět. Bohužel pro ně, je po sérii porážek viditelně sráží psychika po prvních obdržených brankách. Od inkasování dalších branek je podržel brankář Šindelář, kromě střely Pituleho v poslední desetiminutovce, na kterou už byl krátký. 



Ohlasy k zápasu



Nedodržení stanovených pokynů a po rychlých brankách jsme odpadli. Hra myslím nebyla tak jednoznačná, jak vypovídá skóre. Bohužel vždy po několika obdržených brankách, za situace která v týmu panuje, se ukáže podražená psychika a nejsme schopni se z toho probrat.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - K. Liška [-] (64. J. Pekník [-] ) , J. Kalaš [-] , P. Macht [-] (61. M. Pitule [-] ) , M. Kadlec [-] , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] (67. J. Blažejovský [-] ) , L. Kovařík [-] (67. D. Triner [-] ) , J. Hemzáček [-] , D. Vojta [-] (46. J. Chabr [-] ) , M. Primas [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Šindelář [-] - P. Pfeifer [-] , J. Šafár [-] , O. Čapek [-] , M. Morgenstern [-] , L. Brož [-] , L. Milan [-] , V. Churavý [-] (23. T. Přibyl [-] ) , J. Čapek [-] (55. J. Hána [-] ) , J. Sefzig [-] , F. Půta [-]

ŽK: 90. J. Pekník .
Hráči zápasu: T. Pekník , J. Kalaš - P. Pfeifer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brůha Radek - JAKŠ Jan, MAREK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 12:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2019 10:01
Jakub Volák

Expert: Martin Košťál
Tip experta: výhra domácích

Kvalitnější tým Košutky doma bez problémů vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 21:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 18:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 17:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2019 14:04

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích